PARTY OVER HERE!!!

א י י ד ן

New member
נרשמתי והחלפתי כינויי....

איידן היה תפוס לצערי, מעכשיו שמי הוא א י י ד ן!

PARTY OVER HERE!!!

סתםםםםםםםםםםם מה השתגעתם! בשעה כזו מסיבה? מה אנחנו ילדים בגן? טוב אז ככה קואים לי יוני ויש לי שריטה אבל לא גילו עדיין איפה
אני רושם בדרך כלל בפורם בנים בלבד, החלפתי כינוי פעם הוא היה סנילי מופתע, ואני כבר לא כל כך רוצה להיות מפתע אז הפכתי להיות מר סנילי. הכרתי בפורם בנים הרבה אנשים מעניינים(חחחח לא!!!!)
(חחח סתם) וחשבתי בטח יש פה אנשים מעניינים
אז קצת עליי אההההה אני חסר ניסיון בכל מה שנוגע לכל הנושא ההומאי(התחלתי לאהוב את המילה הזו -הומואי) אבל יש לי נסיון עם בנות, אמרו לי לא לנסות להגדיר את עצמי אז אני לא מגדיר , למרות שאני חושב שאני בי(זה לא נקרא הגדרה!)(חחח
אני יודע שכן). כמו שמתם לב בטח יש לי פיצול אישיות אז גם הוא אומר לכם שלום. תחביבים אני אוהב לצייר לרוץ, לעשות ספורט בכלל, ולדרוס חתולים
וזהו... ושאלה קטנה מקבלים פה גם תמונה כמו בפורם בנים?

resputin

New member
למה ההודעה לא עלתה? :|

ברוך הבא :), מה שלומך, הכל טוב? מקווה שתהנה בפורום. ולשאלתך, לא, אנחנו לא מפתים משתמשים בתמונות של גברברים בשביל שישארו
.

ועוד וולקאם אחד!!!../images/Emo24.gif

הייתי מעלה תמונה של איזה כוסון, אבל אין לי.....
לדרוס חתולים? היי, גם אני אוהב את זה!

אין תמונה../images/Emo10.gif

טוב חפיף, במילה בפורם בנים הביאו לי עוד אחת
וזה לא שאני בן אדם מאושר פשוט אני בן אדם שרוט. וחוץ מזה היום הלך לי דיי טוב ככה שאין לי מה להתבכיין או להיות בדיכי אז יכול להיות שהיום אני כן מאושר :) ברור לדרוס חתולים זה הפאןןןןןןןןןןן שבפאנןןןןןןןןןן

לא יודע בדיוק

פשוט היום הזה גרם לי לחייך ברובו
. ופלוס עשיתי היום רוטב של פסטה ממש יצא מעולה ולמעלה פיזרתי גבינה קצקבל(ככה רושמים?)

אזה כיף לך!../images/Emo13.gif

אתה בין האנשים שדברים קטנים עושים אותם שמחים! ההיפך ממני...... ונראה לי שכותבים את זה קשקבל......

כיף לי וגם לא

כי דברים קטים לפעמים מכניסים אותי לדכאונות. ונכון קשקבל אני אמור לדעת את זה!

resputin

New member
הו, אתה יודע לבשל וליצור דברים.

~סוגד~ אני רוצה להתחיל ללמוד לבשל..

WORSHIP ME!!!!

כדי לך זה ממש כיף. אני באמת מבשל מכל הלב ויוצא לי טעיםםםםם(הצניעות)

Tleilaxu

New member
רוע ../images/Emo46.gif

בגלל אנשים רעים כמוך אנחנו מקיימים הלוויות המוניות כל שני וחמישי! תן לחתול לחיות
אוי, תכולה
. 'תם יודעים, אפילו בג"צ פסק לטובת החתולים! אסור יותר "להרדים" אותם במכלאות וכאלה, אלא אם כן הם ממש מסכנים את שלום הציבור.

למעלה