Paris, je t'aime

aniviel

New member
Paris, je t'aime

טוב אולי דיברתן על זה כאן ואני לא יודעת. הסרט הזה, שיהיה בסגנון של "קפה וסיגריות" (איזה סרט שווה, נכון דנה??) יכלול בעצם מספר סרטונים קטנים, בעורך של כ5 דקות כל אחד, של שיחות בין אנשים שונים. אני מאמינה שהרוב, אם לא הכל יהיה בצרפתית. הנושא של הסרט זה בעצם סרט "הוקרה" לפאריס... למה? לא יודעת! כמות השחקנים המפורסמים בסרט היא דיי מלהיבה. בין השאר תוכלו למצוא שם את סטיב בושמי (
שהיה גם בקפה וסיגריות ד"א), נטלי פורמן (בעע), ג'ולייט בינוש, אורלנדו בלום שנוסף לאחרונה ועוד ועוד... רשימת הבימאים של הסרטונים מרשימה לא פחות (ואפילו יותר לדעתי), בין השאר - האחים כהן, טים רות' (יאמ יאמ
) וכמובן בשבילכן - ג'וני דפ - כן כן, מביים! יש למה לצפות

aniviel

New member
חשוב לציין ש...

ג'וני דפ וטים רות' משום מה לא מופיעים בIMDB, אבל IMDB הוא לא אתר כל כך אה... רציני בעניינים האלה כי הם כן מקבלים את האינפורמציה מסתם אנשים ששולחים להם. מצאתי את המידע על ג'וני דפ וטים רות' בחיפוש קצר וחביב בGOOGLE והם מופיעים בהמון אתרים בנוגע לסרט

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo2.gif

לא שמעתי על זה! ברור שקפה וסיגריות זה אחלה סרט
ממש אהבתי את הסיגנון. סטיבי משחק, ג'וני וטים מביימים.. אויש זה צריך להיות מעולה! ואני בטוחה שהשפה לא תפריע לי, יהיה נחמד לראות שאני זוכרת קצת
תנקס לירון

aniviel

New member
אל תגידי...

"טיפ" פה, צריך להגיד "טים רות'" חח טים בפורום ג'וני זה ישר מתקשר לטימי, יענו, ברטון.

aniviel

New member
אכן...

יאמ
אוף... *מרביצה לעצמי* אני צריכה להוציא את כלבי האשמורת מהראש בעעעעעע גארי גארי גארי גארי גארי *עושה מדיטציה* אני ויארן הרגע שיחקנו סצינה מרוזנקרנץ וגילדנשטרן בMSN חחחחח

זה מזכיר לי עבודה שעשיתי..../images/Emo54.gif

על טים ברטון, סטיבן ספילברג וקוונטין טרנטינו
אני צריכה לראות כלבי האשמורת

aniviel

New member
כלבי האשמורת...

איזה סרטטטטטטטט ואיזה שקסי טים שלי שם

aniviel

New member
רות'...

תמונה מרוזנקרנץ וגילדנשטרן מתים
גארי מצד שמאל (שלך) וטים רות' מימין

זה עדיין מדהים אותי כל פעם מחדש..

איך שהוא נראה שונה בהארי פוטר..פשוט מדהים! ואמממ..די
למישו יש רעיון בשביל כינוי נורמלי בשבילי? כי כבר מההתחלה שבחרתי אותו בערך בא לי להחליף אותו..ואני לא יודעת למה

aniviel

New member
../images/Emo3.gif

מה הסרט האהוב עליך? אפשר לקחת רעיון משם וכן, גארי נראה שונה בכל סרט שלו חח *ארמ* האלמנט החמישי *ארמ*

יש יותר מדי כאלה..../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

סליפי הולו, שאיפות, האיש שבכה, המספריים של אדוארד, השער התשיעי, קיצר בערך כל סרט של טים ברטון ושל ג'וני
ואמממ כן, כן, גם ריקוד מושחט...:X מצטערת, אני פשוט מכורה אליו מאז שהייתי ממש קטנה!
ושר הטבעות גם.. *חושבת* finding Nemo, Sharks Tale השועל והכלבלב אר...טוב, אנני חושבת שנסיים בשלב זה

aniviel

New member
השועל והכלבלב?? חח

את יודעת שטימי צייר שם חלק מהאנימציות??
הוא מדבר על זה באוטוביוגרפיה שלו שקניתי בטיסה האחרונה חח

בטח שאני יודעת ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

עשיתי עליו עבודה וגיליתי את זה באתר שלו או משהו

aniviel

New member
חיח ../images/Emo6.gif

קראת את דעותיו בעניין? זה כל כך מצחיק בספר שלו, איך שהוא מתאר את הסבל שהוא עבר כשהוא היה צריך לצייר שועלים חמודים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

לא!...אבל אני רוצה!!
ותודה על הרעיון לשם.. רק חבל שזה לא קיבל אותיות גדולות
כנראה תקלה, ואל הייתה לי סבלנות

aniviel

New member
יאייייייייייי

פרש בלי ראש
מגניב! אני צריכה איכשהו לסרוק את כל האוטוביוגרפיה של טים, היא מצחיקה. גם ג'וני כתב שם משהו יפה בהתחלה. אבל הספר של טים "The Melancholic Death of Oyster Boy" הכי יפה, אין עליו! חח

למעלה