Paris, je t'aime

Eowyn of Rohan

New member
מזכיר לי את המסע לפולין..

והאמת גם שזה כתוב בהגדה
אבל נו, מילא, תנ"ך זה לא קשה.

מה לא קשה??../images/Emo54.gif

זה פאקינג קשההההה מאוד!!!
ויש בזה משהו בקטע של פולין...אבל אני פשוט לא מאמינה בכלל בשיר הזה כי אני לא מאמינה באלוהים...והשיר הזה מדבר על ביטחון באלוהים.

aniviel

New member
תנ"ך זה לא קשה ../images/Emo46.gif חח

לא למדתי לזה כמעט בכלל וקיבלתי 93 בבגרות
אין לי מושג איך. נראה לי זה רמז שאני צריכה לחזור בתשובה. אבל אז אני לא אוכל לאנוס את גארי

aniviel

New member
סוג של סנדביץ' שיש בו...

בייקון, חסה ועגבניה (bacon, lettuce and tomato) וזה יאמ!

aniviel

New member
נשנ"שון... אהההההההה ../images/Emo32.gif

אוקי, ראיתי כרגע הארי פוטר והאסיר מאזקבאן. פעם אחרונה שראיתי את זה הייתה בקולנוע לפני יותר משנה. והרגשתי כאילו זה פעם ראשונה שאני רואה את הסרט או משהו חח עבר הרבה זמן מאז שכל כך התרגשתי בלראות את גארי בסרט (אוקי זה לא נשמע טוב
) אני לא אחזיק מעמד אם אני אפגוש אותו. יש למישהי רעיונות למה אני יכולה לעשות? תחשבו שאתן פוגשות את הבן אדם שאתן הכי אוהבות בעולם, מה תגידו לו כדי לא להיראות מאעפנות? חח

כל כך אין לי מושג../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

תמיד אני מנסה לחשוב על זה עם ג'וני... אבל אני יודעת ששזה בחיים לא יקרה
אבל לך זה קורה
ואמממ וואלה זה קשה. כמה זמן יש לך לדבר איתו? כי את יכולה פשוט להציג את עצמך, להגיד שאת מעריצה קשות את העבודה שלו (נשמע יותר טוב באנגלית...) פשוט כדי שלא תשמעי יותר מדי רע אם תגידי "אני חולה עליך!" או משהו בסגנון
לא יודעת בעצם. לא מבינה בזה
את זאת שכל הזמן פוגשת כוכבים

aniviel

New member
חח נראה שזה לא יתגשם גם ככה

גארי לא אוהב ללכת לבכורות, והוא לא הלך לבכורה העולמית של "באטמן מתחיל" שהייתה אתמול ביפן. אז סביר להניח שהוא לא יילך לבכורה שבאנגליה. טוב נו, תיארתי לעצמי שזה מה שיקרה... אני מניחה שנשאר לי לקוות שמורגן פרימן ו/או ליאם ניסן יגיעו. למרות שאני רוצה גארי

טוב, נו...../images/Emo54.gif

בכל מקרה, את הולכת לבכורה! ומי יודע? אולי הוא כן יבוא לאנגליה כי היא מגניבה

aniviel

New member
אה...

הסיכוי היחיד שהוא אולי יבוא זה כדי להראות כבוד ללונדון שכן הוא נולד שם וחי שם את רוב החיים שלו חח טוב נו, אני יכולה רק לקוות, להתפלל ולהחזיק אצבעות ממש חזק ואולי אפילו טימי יבוא כי הוא עשה את באטמן 1 ו2 והוא ירצה לראות איך הרסו לו את הסיפורים היפים עם הבאטמן החדש (סתם, אמרו שזה טוב
ויש בזה גארי!) ואולי גם חזירים ילמדו לעוף

Eowyn of Rohan

New member
../images/Emo6.gifטימי..

אל תדאגי! גארי יבוא! בלי לחץ!(אמרה הילדה שנלחצת כל הזמן
) אה.. ותגידי לו: I FUCKING LOVE YOU MAN!

aniviel

New member
לאאאאאאאא חח

הבכתי את עצמי מספיק פעם אחת עם המשפט הזה

חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

נו, מי יודע? אם זאת העיר שבה הוא נולד אפילו יש יותר סיכויים~ וטימי, וואי, נראה לי בכלל זה יהיה חלום שהתגשם
וחזירים עפים בהארי פוטר, לא?...

למעלה