Paris, je t'aime

נשמע ספר מגניב ../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ואיזה יופי לדעת שאני לא המופרעת היחידה שערה בשעות כאלה
במיוחד שיש לי בגרות ביום חמישי
ואני רוצה את הספרים האלה..

aniviel

New member
חחחחח את צוחקת?

אני יודעת עכשיו לאכול ארוחת ערב
אני גוועת, לא אכלתי כלום מאז 5 אחרה"צ! יש לי שעות מאוד מבולגנות איזו בגרות?? מזל שאם הקקה הזה סיימתי ואם תהיי רצינית בקשר לספרים, אני יוכל לקנות לך את הספר שאת רוצה בלונדון ולשלוח לך את זה בארץ ותחזירי לי כסף בדואר. הספר השני שהזכרתי (שאין לי כח לרשום את השם הארוך שלו שוב) הוא פשוט ספר שווה! יש בו מלא סיפורים קצרים ושירונים שכאלה שטימי כתב וכל מיני איורים שלו, זה פשוט ענק!

חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

זה בסדר, אני אכלתי ב12 בלילה ארוחת ערב שנייה...בולונז!
וכן, יש לך מזל...יש לי בגרות במתמטיקה, שאלון שני של 5 יחידות, שאלון 006.
ואמממ הספר השני נשמע מאוד נחמד, על מה הספר הראשון? וזה מאוד תלוי כמה הספרים עולים...כי אני לא בטוחה שיש לי כסף בשביל זה..:X

aniviel

New member
חחחח

בעע 5 יחידות מתמטיקה? אוף את מהחכמים האלה חח אני עשיתי 4 הספר הראשון זה פשוט ביוגרפיה שטים ברטון כתב על עצמו (קוראים לזה Burton on Burton), כל אחד מהם עולה בסביבות ה12 פאונד (כפול 7.5 = שקלים)

עלק חכמים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

זה לא אומר שאני הולכת להצליח ביחידה הזאת
ו-וואו! זה פאקינג 90 ש"ח!! אין לי מושג... זה המון כסף...
אבל מה שכן, אם כבר אני הולכת להסכים (כאילו, אמא..) אז איזה ספר יותר כדאי להשקיע בו 90 ש"ח?

aniviel

New member
אני אישית

אוהבת את הספר עם השירים והסיפורים הקצרים... זה פשוט כזה מצחיק, מוזר וטים ברטוני שכזה

חשבתי ככה ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

עכשיו רק נשאר לשאול את אמא... מתי בערך את נוסעת ומתי את חוזרת?

aniviel

New member
טוב רעיונות לשמות.. אה...

KatrinaAnneVanTassel Headless_Horseman הבנת את הקטע, שמות של דמויות, או רעיונות מציטוטים. את הכל את יכולה למצוא בIMDB (לכל סרט יש גם קטע של ציטוטים, תמצאי בצד שמאל של המסך "memorable quotes" בהצלחה

מביים?! ../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

זה הולך להיות טוטב!!
אני כבר רוצה לראות! הוא יגיע לארץ?

aniviel

New member
הסרט?...

אני מאמינה שכן. קפה וסיגריות הגיע לסינמטקים, אולי גם זה יהיה ככה, לא יודעת

הגרול

New member
ד"א... זאת לא פעם ראשונה של ג'וני..

בבימוי, אני מתכוונת, הוא ביים את the brave (או בעברית, דחף אמיץ) והסרט היה מועמד לדקל הזהב בפסטיבל קאן...

aniviel

New member
ידוע ../images/Emo13.gif

חח אני זוכרת שאני ודנה ראינו את זה, נכון זה היה זה דנה?? עם מרלון? אהבתי את הסרט, הוא מוזר שכזה

Eowyn of Rohan

New member
גם וגם

ולירון, בטח שאני זוכרת! ואני זוכרת שקניתי אותו גם בלונדון.. הוי, בכמה חנויות דיסקים/DVD היינו

../images/Emo5.gif../images/Emo54.gif

החתימה שלך מזכירה לי יותר מדי את המגן בתנ"ך...זה בדיוק המזמור שלמדתי

למעלה