;-p אחרי לידה

גנה

New member
;-p אחרי לידה

שלום! אני בת 24 אמא לשני ילדים (את האחרון ילדתי לפני 5 חודשים) משקלי לפני ההריון היה 53-54 . גם אחרי הלידה הראשונה חזרתי לעצמי אחרי 7 חודשים אבל עדיין היתה לי בטן רפויה. גם עכשיו רזיתי בכל חלקי הגוף אך יש לי בטן גדולה ורפויה, והשדיים שלי גם כן נפולים. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות? האם אני צריכה לעשות דיאטה? נ.ב. אני מאוד רוצה שהבטן שלי תהיה שטוחה אך מתעצלת לעשות כפיפות בטן. אודה מאוד על תשובתך במהרה! האם יש איזשהו תחליף לכך? בבקשה תעזרו לי

לצערי אין קיצורי דרך

בטן רפויה נובעת כתוצאה מריפיון השרירים לכן יש לחזק אותם. תצטרכי להיתיעץ עם מדריך כושר לגבי תרגילים אפשריים אחרים. לגבי השדיים כדאי שתשאירי הודעה בפורום פלסטיקה. חשוב לברר אם לאחר ניתוח כזה תוכלי להניק. ההנקה חשובה מאוד לתינוק הן מבחינה תזונתית והן מבחינת קשר לאם.

ilanabo

New member
תוסף מזון

בס``ד אם כבר הגעתי לכאן - ברצוני ליידע את כולכם על תוסף מזון המכיל 23 צמחי מרפא. התוסף תומך בכל מערכות הגוף ועזר להרבה מאד אנשים בכל רחבי נעולם. גם לנשים שלאחר לידה ועוד תופעות מדהימות. לפרטים 572101 052 אילן

אינטרה מסוכן לבריאות האדם

תוסף המזון אינטרה המורכב מי 23 מיצי צמחים + סוכר מעוררים ומחלישים יוצרים שיניים חזקים במערכות העיצביות של גוף האדם דבר הגורם לפגיעה במערכות העיצביות שגורמות לדלקות סמויות וגידולים סרטניים עתידיים האינטרה לא קיים מחקר כול שהוא על היתרונות של השימוש בו לבני אדם אבל מידע שיש בידי זה גרם לבעלי המפעל והיצרנים והמשווקים לגלגל מלירדים של דולרים על גבם של חסרי ניסיון וידע בתחום תוספי המזון שלא נתן שום דבר למישתמשים בו חוץ מחסרון כיס בריאות טבעית בתזונה נכונה

ilanabo

New member
לכל הספקנים

בס``ד יש בידי עדויות רבות של אנשים אשר ניסו הכל וכשהגיעו לאינטרא - מצאו את המזור לבעיתם. מי שרוצה להמתין למחקרים - שימשיך לחכות. בינתיים אני לוקח אינטרא במשך כשלש שנים ואני בריא מאז - אז בקיצור - שימותו הקנאים. אילן

לאילן רק לאחר מ``ס שנים של שימוש בא

תבין את כול סיפורי הפוגי שמכרו לך גש לספרות המקצועית ותבין אזה לוקש מוכרים לך דבר אחד אני יכול לומר לך כיום המערכות העיצביות שלך מסוגלות להיתמודד עם האינטרה באחד מין הימים הם יקרסו ואז תבין את המשמעות של השימוש במים וסוכר ואני מאחלם לך הצלחה כי האמונה מגבירה את המערכות החיסוניות בגופך בריאות טבעית בתזונה נכונה

ilanabo

New member
יש לנצל הזדמנויות

בס``ד האיטרא קיים בעולם למעלה מ 13 שנים. מיליוני בני אדם נהנים ממנו יום ביומו. עלי ועל לקוחות שלי הוא עבד ועובד. האחיינית שלי הסתובבה אצל כמעט כל סוגי המרפאים והרופאים למינהם - ולאחר שנתיים של סבל - נתתי לה אינטרא - וכעבור שבוע הבעיה נעלמה. אני מאשים אתכם שאתם מונעים פתרון מהרבה אנשים. יש לי הרבה סיפורים נוספים - ממקור ראשון. אל תמשיכו במסע שלכם נגד האינטרא. לא קראתי ספרות מקצועית ולא מעניינת אותי הספרות הזו. אני רואה תוצאות בשטח - הרבה אנשים מודים לי על שהפגשתי אותם עם האינטרא. אני מציע לכם להצטרף למפיצי האינטרא - על מנת להביא מזור להרבה אנשים שלא יכולים למצוא אותו במקום אחר. שיהיה לכם כל טוב ורק טוב. אילן

מיים וסוכר ותמציות אנו מזור לחולים

מיים ותמציות אנו מזור לחולים ולחולים כרוניים לגוף האדם מערכות חיסוניות אשר הם שיודעות בלבד לתקן ולהיתמודד עם רשימה ארוכה ביותר של כימיקלים ,רעלים אוויר אותו אנו נושמים והמיים אותם אנו שותים, האוכל אותו אנו אכלים ,והנגיפים והבקטריות ופטריות ויש לנו מירשם להיזדקנות מואצת ,מחלות ובמיוחד הסרטן ומות האינטרה הוא אחד מהמזונות המזיקים למערכות העיצביות והחיסוניות בגוף האדם לו סיפורי ההצלחות שם משקה האינטרה היו כאלו כמו שאתה מספר היו עושים מחקרים ולומדים על חומר זה אבל ומכוון שלא קיים שהאינטרה גרמה לכול ריפוי של מחלה כול שהיא ולא היה ניתן לערוך מחקרים על הצלחות כמו שאתה מספר ועליית חולי הסרטן וחולים כרוניים בעלייה מתמדת מיזה כ 13 שנים בארץ ובעולם ואני מאמין שלאינטרה יש קשר למצב זה שומר נפשו ירחק מכול החומרים ואנשים אשר מוכרים תוספי מזון זו אחיזת עיניים בלבד רק גורמת לחסרון בכיס הולכים לסוכנים ממולחים קנו לכם ידע בתחום הבריאות הטבעית ותשיגו את מבוקשכם ראו הוזהרתם בריאות טבעית בתזונה נכונה והארכת תוחלת החיים לקבלת הדרכה 09-8846105/6

דליה ודוד

אם יש לכם מחקרים אמינים!!! בנושא האינטרא אשמח אם תפרסמו תישמו לינק אליהם או לתקציר שלהם ב MEDLINE להגיע למסקנה כי לאינטרה יש חלק בעליית מיקריי הסרטן הוא הסקת מסקנה שלא ברור כיצד הגעתם אליה. ניתן באותה מידה לטעון שלאינטרא יש חלק בעליית תוחלת החיים במדינות העולם המפותחות ,שם צורכים אינטרא. אין כל רמז שהאינטרא אחראית לאף אחד משני המיקרים. פרט לכך, החומר על אנונת הבר שאמורה לרפא סרטן שמסרתם לי לא היה משכנע.

עם מחקרים מדעיים לא משכנעים אותך H-)

לנו לא נותר אלה להציעה לך לראות תוצאות בשטח ועים תוצאות ועובדות בשטח לא ניתן להיתווכח נכון שמחקרים שנעשים ע``י חברות המיצרות תרופות ותוספי מזון הם מגמתיים אבל מחקרים שנעשים באונברסטאות על פרות מימינים וסוגים מסויימים אין להם כו אינטרס לתת מחקרים מגמתיים ובנוסף לנו אין מעבדות למחקרים לנו יש נסיון מישפחתי של מאות שנית בשיטת טיפוליות על פי חוקי הטבע הפשוטים בריאות טבעית בתזונה נכונה

ilanabo

New member
אינטרא - תוצאות בשטח

בס``ד אם בתוצאות עסקינן - יש לי עדויות רבות על תוצאות מדהימות. בכל יום עולים אנשים לעדות ומספרים את הסיפור האישי שלהם. לאינטרא אין מחקרים מדעיים - אלא תוצאות בשטח. המון תוצאות בשטח. אני מזמין אתכם ליצור עימי קשר על מנת שאראה לכם תוצאות בשטח. אילן 572101 052

למעלה