WatchMeWatchYou
New member
Oz Con
אחרי ציפייה ארוכה, קבלו פרטים על כנס "על טבעי" אוסטרליה - 2009 יום שבת, 18.4 3:30 לפנות בוקר - השקמה. 4:20 - יציאה מהבית לכיוון תחנת הרכבת, בדרך לUNSW. הגענו למקום ראשונות. כשסוף סוף פתחו את הדלתות, הסתערנו פנימה. קיבלנו את הכרטיסים, בדקנו שיש שם את כל החתימות/תמונות שהזמנו, ונכנסנו לאודיטוריום. שם המנחה הציגה את עצמה, והסבירה לנו מה מותר ואסור לשאול ולבקש מהבנים. (אסור שאלות אישיות, אסור לבקש חיבוק/נשיקה.. מי שיבקש - ייזרק מהמקום ולא יקבל את הכסף חזרה). היא הזמינה את מי שהיה לו כרטיס VIP או פלטינום לגשת להצטלם עם ג'נסן. בינתיים הם הציגו פרקים מהסדרה לאלה שהיו באודיטוריום. אחר כך התחילו להזמין את שאר האנשים שהיה להם כרטיס לתמונה עם ג'נסן לגשת להתצטלם, לפי מקומות הישיבה. שורה שורה בכל פעם. קצת לפני שהגיע התור של השורה שלנו, הלכתי עם אחת מהחברות שלי שהיה לה כרטיס לתמונה עם ג'נס לשירותים, כדי לוודא שהיא נראית טוב להצטלם. כשחזרנו אחרי בערך 3 דקות, גילינו שכבר קראו לכולם, ונגמרו הצילומים עם ג'נסן, וגם אלה עם מישה, והכל במספר דקות. בולשיט. החברה שהפיקה את האירוע "HUB PRODUCTIONS" ממש גרועים בתכנון, ומסתבר שהם לא עמדו בלוח הזמנים, ולכן הם זירזו את הכל. אז יצא שפיספסנו את התמונות עם מישה וג'נסן. אופס. לי לא היו תמונות עם אף אחד מהבנים, כי כשהחלטתי להשאר באוסטרליה וללכת לוועידה, כבר לא נשארו אופציות לתמונות, רק עם מישה. ככה שיצא שהפסדתי תמונה רק עם מישה. אבל החברה שלי הפסידה את התמונה עם ג'נסן!!! בלית ברירה נאלצנו לחכות עם התמונות ליום ראשון. (מזל שהזמנו כרטיסים לשני הימים. חלק מהאנשים שלא חזרו למחרת, התמרמרו על כך, והם קיבלו את הכסף שהם שילמו בעבור התמונה חזרה. אבל זה ממש מבאס להגיע עד לשם, ולפספס את ההזדמנות בגלל שדברים לא תוכננו כראוי..) היו לי שלושה כרטיסים לתמונות עם מישה. אחת ליום שבת, אחת ליום ראשון, ואחת ביחד עם אחת מהחברות שלי. אחרי שפיספנו את הצילומים עם מישה בשבת, אמרתי שזה בזבוז של כסף, ואולי אני צריכה לנסות למכור את הכרטיס או משהו, כי מה אני צריכה 3 תמונות עם מישה באותו היום?? ואז החלו השיחות. מישה היה ראשון. הוא התחיל לדבר, ואני פשוט התאהבתי!
הוא כל כך מצחיק, ופתוח. הוא זרם עם הקהל. כשמישהו רצה לשאול שאלה ולקח זמן עד שהמיקרופון הגיע, הוא קם ורץ אל מי שרצה לשאול שאלה ונתן להם את המיקרופון שלו... הוא היה פשוט מקסים. הוא ענה על כל השאלות, והוסיף פרטים משלו. אני כבר לא ממש זוכרת מה נשאל באיזה יום, אבל ביום השני חברה שלי ואני שאלנו אותו שאלה. שאלנו אם הוא חשש מתגובת הצופים לדמות שלו. התשובה שלו הייתה מאוד. הוא אמר שהמעריצים ידועים בהערצה לסאם ודין, ולא תמיד רוצים לקבל דמויות חדשות שייקחו מזמן המסך של הבנים. הרגענו אותו שאנחנו אוהבים אותו, ושהמראה שלו עזר בזה שאנשים קיבלו את קסטיאל כל כך יפה
מישה הסביר לנו על הדמות שלו ב'ניפ/טאק' - למי שלא ראה את הפרק, הוא משחק גבר שמגיע לקליניקה עם בעיה כרונית של אוננות. אז הוא סיפר לנו, עם קצת תנועות, על מה שהוא היה צריך לעשות.. רק נאמר שהיה מאוד משעשע. אחרי השיחה עם מישה היו הצילומים עם ג'ראד. אחת החברות שלי שהצטלמה איתו סיפרה שהוא שאל מאיפה היא, וכשהיא אמרה שהיא מדרום אפריקה הוא סיפר לה שהוא היה שם, ושאל לגבי הפשע והאלימות שם. אחר כך הגיע תורו של ג'ראד לדבר. הוא מדהים! הוא מאוד פתוח עם הקהל, וזרם איתנו גם מחוץ לשאלות. מישהו שאל אותו את מי הוא מעריץ או מעריך מאוד, והוא סיפר על אח שלו. אהבתי את זה מאוד, כי זה נתן לנו קצת פרטים אישיים יותר. הוא יכל לבחור במישהו מפורסם או משהו, ולא לתת לנו שום מידע אישי. שאלו את ג'ראד איך הוא הצליח לשמור על קור רוח ולא להקרא מצחוק כשהם צילמו את פרק 406 - Yellow Fever, ובייחוד בסצנה שדין צורח כשהוא רואה את החתול. ג'ראד סיפר שהוא לא הצליח להפסיק לצחוק, ושהוא בכלל לא היה באותו טייק. הם צילמו בנפרד. ואז הוא סיפר איך ג'נסן התחיל את הקטע של Eye of the Tiger, ושבעצם זה הכל בזכותו. הוא פשוט לא הגיע לצילום. הוא החליט פשוט לעמוד שם ולראות מה ג'נסן ייעשה כשהוא לא ייכנס בזמן. אם תצפו בקליפ, אפשר לשמוע את ג'ראד נקרע מצחוק שם. במשך כל הזמן שג'ראד היה על הבמה, הוא בלס סוכריות קרמל. בכל פעם שהוא לקח ממתק אחד, וניסה לדבר, הוא התחיל לצחוק, והיה צריך להשתמש באצבעות כדי להוציא את מה שנדבק לו בשיניים. (אני מדברת על אותם ממתקים שג'נסן ניסה, ומישהי פה שמה קישור לווידאו מהכנס) הוא ידע שהוא לא יוכל לדבר, אבל בכל זאת דחף עוד אחד לפה. אחרי שהוא עזב את הבמה, הכל היה מלא בעטיפות של מה שהוא אכל. הוא גם זרק קצת ממתקים לקהל.. (מישה עשה את זה קודם, אם יורשה לי לומר...) הוא כל הזמן הסתובב עם הכסא. היה ממש קשה לצלם אותו כי הוא כל הזמן היה בתנועה. ולתת לו ממתקים היה מאוד לא נבון - זה רק עשה אותו יותר היפר! מישהי שאלה אותו למה סאם הופך לאפל. אבל באנגלית זה "How come Sam's going DARK?" אז הוא ענה: "כי אני משתזף".
אחר כך הגיע תורו של ג'נסן לדבר. הוא כל כך חתיך.... (אבל עוד על זה, בהמשך..) ידעתי שהוא שקט יותר, ומופנם יותר, אבל לא ידעתי עד כמה. באיזהשהוא שלב הוא אמר משהו על ג'ראד, וג'ראד יצא ממאחורי הקלעים וכמעט זרק עליו כסא.. נורא אהבתי את ההתנהלות שלהם יחד. מישהו שאל את ג'נסן על הזקן. הוא אמר שכשהם לא מצלמים, הוא מנסה לברוח קצת מלראות את דין במראה בכל בוקר, אז הוא מגדל זקן. הוא גם הזכיר שהחברה שלו (מבלי להזכיר את השם שלה) אוהבת את זה. בצילומי הסנדוויץ' (ג'ראד בצד אחד, ג'נסן בצד השני, והמעריצה ביניהם) כמעט נמסתי.
לא הייתי אמורה להצטלם בהתחלה, אבל הצלחתי להשיג תמונה כזו! כל מה שיש לי להגיד זה או מיי גוד! ג'נסן מקרוב חתיך עוד יותר מאשר על המסך. הבנים ישבו על כסא
וכשאני נעמדתי לידם הם דיברו על משהו. שמתי עליהם את הידיים (!) והם הסתובבו אליי לשאול מה שלומי. התחלתי להגיד שהם צריכים לבוא לישראל, אבל האנשים שארגנו את זה התחילו לצעוק שצריך להזדרז... ביום ראשון הצטלמנו עם מישה. כמו שאמרתי היו לי 2 תמונות לבד איתו, תמונה אחת עם סטייסי, ועוד תמונה אחת קבוצתית (4 החברות שהלכתי איתם, ואני). התחלנו עם התמונות האינדיבידואליות. אני הצטלמתי אחרונה מבין חמישתנו. מיד אחר כך עשינו את התמונה עם סטייסי, ואחר כך כל השאר הצטרפו. אז יצא לי לגעת במישה די הרבה זמן.
מישה היה ממש חמוד. הוא דיבר איתנו. והוא הריח כל כך טוב!! כשעשינו את התמונה הקבוצתית הצלם אמר שיהיה קשה להכניס את כולנו לתמונה. אז מישה הציע שהוא ייתיישב על הרצפה או משהו, ומיד כולנו צרחנו לא!!! אז הוא קפץ ועשה פרצוף כל כך חמוד! כשהוא הסתכל עליי אמרתי לו שאנחנו רוצים לגעת בו, הוא צחק. עשינו כל כך הרבה רעש, והיה כל כך הרבה צחוקים, שג'נסן (שהיה עסוק בצילומים שלו) הציץ ממאחורי הווילון, ואמר שהוא מרגיש מוזנח, כי לא היו לו תמונות עם כל כך הרבה אנשים. מיד הצעתי לבוא להצטלם איתו אחרי שנסיים עם מישה. בחתימות ביום שבת, ג'ראד היה ראשון. ניגשתי אליו, הוא אמר היי, חתם וזהו. לא היה אפשר אפילו לדבר איתו חצי דקה. זירזו אותנו, ואפילו החתימות לא היו עם השמות שלנו.. ג'נסן היה שני. אותו כנ"ל. ואז הגענו למישה. |אנחה| מישה שאל מה שלומי ואם נהנתי מהיום. אחר כך הוא שאל אם הקעקוע שלי אמיתי (היה לי קעקוע כמו של סאם ודין), ואמרתי "ברור שלא". אז הוא אמר שבכנסים כאלה אי אפשר לדעת, וצחק איתי על זה.
אחרי ציפייה ארוכה, קבלו פרטים על כנס "על טבעי" אוסטרליה - 2009 יום שבת, 18.4 3:30 לפנות בוקר - השקמה. 4:20 - יציאה מהבית לכיוון תחנת הרכבת, בדרך לUNSW. הגענו למקום ראשונות. כשסוף סוף פתחו את הדלתות, הסתערנו פנימה. קיבלנו את הכרטיסים, בדקנו שיש שם את כל החתימות/תמונות שהזמנו, ונכנסנו לאודיטוריום. שם המנחה הציגה את עצמה, והסבירה לנו מה מותר ואסור לשאול ולבקש מהבנים. (אסור שאלות אישיות, אסור לבקש חיבוק/נשיקה.. מי שיבקש - ייזרק מהמקום ולא יקבל את הכסף חזרה). היא הזמינה את מי שהיה לו כרטיס VIP או פלטינום לגשת להצטלם עם ג'נסן. בינתיים הם הציגו פרקים מהסדרה לאלה שהיו באודיטוריום. אחר כך התחילו להזמין את שאר האנשים שהיה להם כרטיס לתמונה עם ג'נסן לגשת להתצטלם, לפי מקומות הישיבה. שורה שורה בכל פעם. קצת לפני שהגיע התור של השורה שלנו, הלכתי עם אחת מהחברות שלי שהיה לה כרטיס לתמונה עם ג'נס לשירותים, כדי לוודא שהיא נראית טוב להצטלם. כשחזרנו אחרי בערך 3 דקות, גילינו שכבר קראו לכולם, ונגמרו הצילומים עם ג'נסן, וגם אלה עם מישה, והכל במספר דקות. בולשיט. החברה שהפיקה את האירוע "HUB PRODUCTIONS" ממש גרועים בתכנון, ומסתבר שהם לא עמדו בלוח הזמנים, ולכן הם זירזו את הכל. אז יצא שפיספסנו את התמונות עם מישה וג'נסן. אופס. לי לא היו תמונות עם אף אחד מהבנים, כי כשהחלטתי להשאר באוסטרליה וללכת לוועידה, כבר לא נשארו אופציות לתמונות, רק עם מישה. ככה שיצא שהפסדתי תמונה רק עם מישה. אבל החברה שלי הפסידה את התמונה עם ג'נסן!!! בלית ברירה נאלצנו לחכות עם התמונות ליום ראשון. (מזל שהזמנו כרטיסים לשני הימים. חלק מהאנשים שלא חזרו למחרת, התמרמרו על כך, והם קיבלו את הכסף שהם שילמו בעבור התמונה חזרה. אבל זה ממש מבאס להגיע עד לשם, ולפספס את ההזדמנות בגלל שדברים לא תוכננו כראוי..) היו לי שלושה כרטיסים לתמונות עם מישה. אחת ליום שבת, אחת ליום ראשון, ואחת ביחד עם אחת מהחברות שלי. אחרי שפיספנו את הצילומים עם מישה בשבת, אמרתי שזה בזבוז של כסף, ואולי אני צריכה לנסות למכור את הכרטיס או משהו, כי מה אני צריכה 3 תמונות עם מישה באותו היום?? ואז החלו השיחות. מישה היה ראשון. הוא התחיל לדבר, ואני פשוט התאהבתי!