ג'נסן
לא נעים לי להודות, כי ג'נסן היה האהוב עליי בסדרה, אבל אני לא ממש זוכרת עליו יותר מדי.
הוא היה שקט ורק ענה על שאלות, אז הוא קצת נבלע לעומת ג'ראד ומישה. אבל הנה כמה דברים שאני כן זוכרת שהוא סיפר. שאלו אותו על הסרט TIH והוא סיפר שהשיער הוא שלו לכל אורך הסרט, מלבד סצנה אחת. הוא סיפר שאחרי שהם סיימו לצלם והוא הוריד את כל השיער והתגלח, המפיק גילה שהם צריכים לצלם שוב קטע מסויים. אז הוא והמאפרים ישבו שעות להדביק לו זקן מלאכותי... הוא סיפר כמה קשה היה לו לצלם את הפרק הראשון בעונה 4 כי הם צילמו את הקטע שהוא מתעורר בארון מתים, בתוך ארון מתים אמיתי שרק הוציאו ממנו ריבוע כדי שיהיה למצלמה מקום לצלם. הוא סיפר שהוא שכח לשים אטמי אזניים אז ה"אדמה" נכנסה לו לאזניים כשהוא היה צריך לזחול החוצה. ואחר כך במשך כמה ימים הוא עוד הוציא את זה מהאוזניים! והאדמה? זה בכלל עוגיות אוריו שהם פוררו! לפחות היה לו טעים!
הוא סיפר קצת על איך קרתה הסצנה של Eye Of The Tiger. ועל מתיחה שטום וולינג (מסמולוויל) עשה לו ביחד עם ג'ראד. [הם נסעו באימפלה, ופתאום טום קפץ למושב האחורי, בזמן שהם צילמו..] הוא סיפר על איך זה היה לצלם את My Bloody Valentine, Ten Inch Hero.. דברים כאלה. שום דבר מיוחד. אם אני אזכר בעוד משהו, אני אכתוב.