Oz Con

larisa125

New member
איזה כיף לך...שמחה שנהנית../images/Emo24.gif

קדימה, עוד פרטים ותמונות!!!

עוד הרבה הרבה תמונות מהכנס../images/Emo221.gif

http://s282.photobucket.com/albums/kk258/deancakes/ahbl/?start=0 ופה יש קטעים להורדה מהפאנלים http://bobbinrob.livejournal.com/263048.html ופה יש תמונות רק של ג'נסן
אני פחות אוהבת אותו עם זקן אבל הוא עדיין מדהים..אחחחח העיניים האלה
http://anastdean.livejournal.com/54321.html

darklighter

New member
../images/Emo124.gifהוספתי את השרשור לטאגליינס../images/Emo190.gif

תודה על העדכונים!!! נשמע שממש נהנית שם!!! ג'נסן
מישה
ג'ארד
אני מתה לראות את התמונות!! יש מצב שתתני לי את הפייסבוק שלך במסרים או משהו?

WatchMeWatchYou

New member
ג'נסן

לא נעים לי להודות, כי ג'נסן היה האהוב עליי בסדרה, אבל אני לא ממש זוכרת עליו יותר מדי.
הוא היה שקט ורק ענה על שאלות, אז הוא קצת נבלע לעומת ג'ראד ומישה. אבל הנה כמה דברים שאני כן זוכרת שהוא סיפר. שאלו אותו על הסרט TIH והוא סיפר שהשיער הוא שלו לכל אורך הסרט, מלבד סצנה אחת. הוא סיפר שאחרי שהם סיימו לצלם והוא הוריד את כל השיער והתגלח, המפיק גילה שהם צריכים לצלם שוב קטע מסויים. אז הוא והמאפרים ישבו שעות להדביק לו זקן מלאכותי... הוא סיפר כמה קשה היה לו לצלם את הפרק הראשון בעונה 4 כי הם צילמו את הקטע שהוא מתעורר בארון מתים, בתוך ארון מתים אמיתי שרק הוציאו ממנו ריבוע כדי שיהיה למצלמה מקום לצלם. הוא סיפר שהוא שכח לשים אטמי אזניים אז ה"אדמה" נכנסה לו לאזניים כשהוא היה צריך לזחול החוצה. ואחר כך במשך כמה ימים הוא עוד הוציא את זה מהאוזניים! והאדמה? זה בכלל עוגיות אוריו שהם פוררו! לפחות היה לו טעים!
הוא סיפר קצת על איך קרתה הסצנה של Eye Of The Tiger. ועל מתיחה שטום וולינג (מסמולוויל) עשה לו ביחד עם ג'ראד. [הם נסעו באימפלה, ופתאום טום קפץ למושב האחורי, בזמן שהם צילמו..] הוא סיפר על איך זה היה לצלם את My Bloody Valentine, Ten Inch Hero.. דברים כאלה. שום דבר מיוחד. אם אני אזכר בעוד משהו, אני אכתוב.

תודה על התמונות שירני!!

וואי היית די קרובה לבמה! או שיש לך זום נורא טוב
אניוואי בקשר לג'נסן..מעניין מה שסיפרת.. אממ לפי הסרטונים שראיתי ביוטיוב זה דווקא כן נראה כאילו הוא די קליל וצוחק עם הקהל הוא לא נראה כזה רציני כמו שאת מתארת..אבל לפי הכרותי בסרטונים עם ג'ארד אני מבינה מה את אומרת על זה שהוא די נשכח לידו..מה גם מישה ממש מצחיק כמו ג'ארד? אני פשוט חושבת שג'נסן ממש לא בא במטרה לפדח את עצמו וכאלה (חבל דווקא חח) והוא באמת רוצה לענות על כמה שיותר שאלות של מעריצים אז הוא לא נסחף לעשות שטויות.. שאלה, לפי מבנה של כנסים קודמים הבנתי שיש פאנל של ג'נס לבד, יש של ג'ארד לבד ויש גם של שניהם ביחד..היה של שניהם ביחד? אם כן מה היה שם? כי הם בטוח היו מצחיקים כמו תמיד ואת זה דווקא מעניין לשמוע..

WatchMeWatchYou

New member
I was sitting on the second row of regular

tickets, row 8 altogether. But it didn't hurt to have great zoom as well. He was funny and light, But just not as much as Jerad and Misha. And Yes, Misha was hilarious! I'm waiting for the DVD of the con, Which will probably be a while Yep. On Saturday there were just the individual sessions. But on Sunday there was a joint session with both Jerad and Jensen. I'll tell you about it later, I'm heading off to bed now and I can't think straight​

למעלה