Overall חדש דנדש D;

Hawkgirl

New member
Overall חדש דנדש D;

טופ, אז שמעתי בעצתכם וקניתי overall חדש עם 3% ובנוסף +5 ל-INT. ברגע זה השתמשתי במגילה האחרונה עליו והתוצאה מצורפת בתמונה 8D. 34int ו-3%! אני ממש פוחדת להשתמש במגילות נוספות, זה סיכון גדול מדי והסטאטים שלו מצויינים, אז אני לא אקח סיכון :D

GינGית

New member
אווווו מזל טוב, איזה עוד מגילות את יכולה

לשים עליו? הוא מקסיםםםם !!!

Hawkgirl

New member
המגילות האלו..

Equip Enhancement Scroll שבכל שימוש סיכויי ההצלחה פוחתים. ואם הם לא עובדות החפץ נהרס X_X" אני לא לוקחת עם זה סיכון O:

../images/Emo2.gif OMG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סליחה, כמה עלה לך כל הסיפור הזה
כלומר, האוברול, המגילות וכל העסק עד שהגעת לסטטים כאלה מטורפים

Hawkgirl

New member
כל מגילה..

עלתה בממוצע 20m..(הכי זולה שמצאתי עד עכשיו הייתה 14m.. כל השאר היו 18m+) קניתי 12 מגילות... אז הוצאתי בערך 240m... סביר להניח שיותר S: ואם קניתי 12 קסמים של vega שכל אחד מהם 4k nx אז הוצאתי בערך.. 48k nx..? אכן זו הוצאה O-O"

Hawkgirl

New member
ובקשר לשאר החפצים O:

יש למישהו הצעות לגלימה ספציפית שהוא מכיר שאוכל לקנות ולמקסס? O: את הגלימה אני לא רוצה עם INT(או שאוסיף לה ממש שמעט), אני רוצה יותר גלימת LUK כדי שלא יהיה חסר לי X: עגילים הבנתי שיש את עגילי רוז עם 3%, אבל הם ממש מכוערים ]: ודרך אגב, אם יהיו לי העגילים יחד עם האוברול של 3%, בעצם יהיה לי 6% ל-int? (אם כן אני אוכל להתפשר T_T ) והכפפות אני רוצה להשאר עם אלו שיש לי עכשיו, אם אתם אומרים שיש בדיוק כאלו גם עם 3% ל-int או בכלל עם איזה פוטנציאל טוב אחר אחפש ואקנה O:

Hawkgirl

New member
ושרשרת חדשה! 8D

דרך אגב, לא ראיתי את ההודעה של הפרסום דמות, אם בא לכם לנצלש... O-O" בכל אופן קניתי ברגעים אלו שרשרת הורנטייל 8D ב-900m(כואב רק להגיד את זה O: ) הבנתי שאי אשפר להשתמש במגילות על השרשרת הזו? O-O" (כלומר, אפשר להשתמש עוד פעמיים במגילות אחרי שמוש ב-hammer, אבל איזה מגילות בדיוק? אם בכלל... O-O" )

Hasselblad

New member
מזל טוב

ורצוי שלא ינצלשו כי כן יש שירשור של פירסום דמות פשוט לא חיפשת מספיק טוב... הוא אפילו בעמוד הראשון. לגבי השרשת עצמה אפשר רק מגילות כאוס. אני חושבת שבמחיר הזה יכולת לקנות CHTP נקייה בלי פוטנציאל (לפחות זה המחרים בברה...) או לקנות HTP פשוט עם שלוש שורות שלא ניסו עליו כאוס. בכל מקרה תתחדשי זה שיפור משמעותי בשבילך

האמר לא עובד על שרשראות HT

אחלה שרשרת ולדעתי שילמת יופי של מחיר עליה. בסקניה שרשראות של CHT מאד נדירות עכשיו ועולות יותר ממקס מזו.

אז בטח מסוס זה לא הבעיה....

את בקלות יכולה להשיג תוספת של עד 50 או אפילו יותר תוספת % ל-INT שלך אם רק תקני חפצים כן זה קשה להסתגל לפוטנציאלים אבל הוא יכול לחזק אותך בהמון! אם יש לך NX אז אני חושב שכדי לך לבד לעשות קוביות עד שיצא משהוא טוב כי החפצים ממש טובים הם רק צריכים פוטנציאל

למעלה