outlet הרצליה

outlet הרצליה

במסגרת חיפושיי אחרי החצאית המושלמת ("החיפוש שאינו נגמר") הגעתי עד לקניון העודפים בהרצליה. למען האמת, הגעתי לשם נטולת ציפיות ועם כוח עזר רזה בהרבה (מהסוג שנכנס לחנויות "קסטרו" ואף לחצאיות "קסטרו"). באופן מפתיע למדי, היחידה שיצאה ברכוש גדול היא אני. משום מה דווקא בחנויות העודפים התקבצו המידות הגדולות שנעלמו (או הוגלו) ממדפי החנויות הרגילות. פתחנו בחנות של מיס לגוט - שם היו חצאיות עד מידה 52. שווה לבדוק. משם עברנו לחנות של פוקס, בה מצאתי הרבה חולצות במידה 4, שזו כמדומני המידה הגדולה ביותר שלהם (אך היא כמעט בלתי ניתנת למציאה בחנויות רגילות, וגם אם כן -מה שנמצא לא ממש נמצא בגבול הטעם הטוב). מצד שני, אני קצת יותר קטנה בחלק העליון והבעיה שלי מתרכזת בעיקר באגן הים התיכון, כך שאני לא בטוחה עד כמה זה יועיל לאחרות. בהמשך הגענו לחנות של הוניגמן, שם גילינו למרבה ההפתעה את מידה 5 שמעולם לא הראתה את פרצופה בחנויות הרגילות. אני קניתי לעצמי סוודר עם צווארון גולף מיוחד שראיתי על דקיקות ממני ולעולם לא חשבתי שאמצא במידתי. משם עברנו ל"קרייזי ליין", שם היה מבחר גדול של חצאיות במידות 48-52 (היו שם גם חולצות, מעילים ומכנסיים - אבל אני התמקדתי במטרה שלשמה התכנסנו). מכיוון שאני נעה בין מידות, הכל היה או גדול מדי או קטן מדי, אבל אני בהחלט ממליצה להיכנס מכיוון שהיה מבחר גדול של דברים שמעולם לא ראיתי עד אז (וזאת למרות שמדובר ב"עודפים"), בעיצובים צעירים למדי (מאד לא אופייני לרשת). לאחר מכן עברנו ל"אישה אישה", שם היו מוכרות אדיבות במיוחד, אך מגוון המידות היה מצומצם משהו (בכל זאת - הרי שמדובר בעודפים). ב"ג'אמפ" מצאתי סופסוף את החצאית המבוקשת במחיר מצחיק של 60 שקלים. החצאית אומנם דורשת תיקון קל (מאחר שלצערי יש הבדל רציני בין המותן שלי לחלק התחתון), אבל מה כל זה לעומת הנצח שלקח לי למצוא את החצאית? חוצמזה יש גם חנויות של "הגרה", נינה ו - TNT שאני לא מצאתי בהם משהו מרתק במיוחד, אבל אף פעם אי אפשר לדעת. לסיכומו של יום, כדאי לקפוץ אם יש לכן כמה שעות פנויות (במיוחד לאור העובדה שהחניה היא בחינם אם קניתן באחת מהחנויות), אף פעם אי אפשר לדעת מה מוצאים כאשר נוברים היטב בין המדפים. יומטוב!

תתחדשי

וכנראה שאני צריכה להגיע לשם

DREAM111

New member
אני לא בטוחה בכל החנויות

אני יודעת שחלק סגורות. אולי כדאי להתקשר ולבדוק זאת בטרם נוסעים לשם.

ענבר 23

New member
ואת בהחלט צודקת

חוויתי את זה על בשרי לצערי. החנויות סגורות עד למוצאי השבת ואף מעט אחריי. מה שכן, ביום שישי הן פתוחות עד מאוחר יחסית. לגבי החנייה, תתחכמי כמוני. ממול הקניון ליד מסעדת "אל גאוצ'ו" יש חנייה צדדית במגרש חול כזה. החנייה היא ללא תשלום. אותו הדבר גם במגרש נוסף ממול לחנייה שציינתי. צריך לחפש כי אני לא המתחכמת היחידה שמתרמצנת על החנייה

roni1151

New member
חניה עד שעתיים-חינם, לא משנה אם

רכשת משהו בחנויות או לא. יש לבקש ממוכרת בחנות כלשהי שתחתים לך את כרטיס החניה.

silvey

New member
לא כדאי להחנות ממול ללא תו חניה!

מקבלים שם דוחו"ת חניה!!! בחניון חונים לגמרי בחינם בימים ששי ושבת. בכל ימות השבוע החניה לשעתיים הראשונות היא בחינם רק אם קנייה באחת החנויות והחתמת כרטיס החניה על ידי החנות. מנסיוני הרב...

DREAM111

New member
תתחדשי

נשמע שעשית סיבוב סיבוב שם. תודה על כל המידע הרב.

silvey

New member
על ה"אאוטלט" בהרצליה פיתוח ברחוב

מדינת היהודים מספר 85. זה בנין משרדים גבוה מאוד שנראה למרחוק בצבעי טורקיז ולבן ברחוב היורד אל שפת הים. בקומת הרחוב ישנה שדרת חנויות שבכולן מוכרים עודפים וברובן גם פריטים של העונה החדשה. שכחו לציין את מתאים לי, ואת רנואר וחנויות נעליים של גלי ושל לאפאייט. חנות של קרוקר, ושל קסטרו וחנות של ורדינון וכלי בית. בכולן אפשר למצוא "מציאות".

הייתי והתבאסתי!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
הלכתי עם ארנק מלא בכסף! וכלום! נאדה! נכנסתי למתאים לי ויש שם מבצעים טובים באמת טובים 3 זוגות ג'ינס ב59 ש"ח! אבל......... במידות 4-6 ואני מידה 2

silvey

New member
היית מוצאת מכנסיים למידתך ב"נינה"..

מה שכן, צריך הרבה סבלנות לחפש היטב.

roni1151

New member
Outlet הרצליה - חזרתי משם מבלי

לבזבז אגורה, פשוט אין כלום. לגברבר לעומת זאת, חולצות כותנה שרוול ארוך בFOX ב-30 ש"ח לחולצה. זה בערך חמישית מחיר ממה שאני משלמת בד"כ. אז היה כדאי בכל זאת להגיע לשם.

למעלה