../images/Emo58.gif
וואו, איזה פרק, פשוט פרק מעולה. בגלל שהם השתמשו מצויין בכל הדמויות. והתאימו לכל דמות את הקו עלילה שלה. נגעו בכל דמות במשהו שקשור אליה ופיתחו אותן יפה.
הסצינות של קארי ואבי ביחד כל כך נוגעות ללב. במיוחד הסצינה שקארי שואלת את אבי איך היא רואה אותה, ורואים את הפחדים שיש לקארי מול הניתוח. וזאת החלטה מאוד קשה לאדם נכה לעשות ניתוח שאולי ישפר את חייה או שיכול גם לפגוע יותר. ובסוף קארי מבקשת מאבי לשמור על הנרי אם יקרה לה משהו. כל כך חבל שסנדי לא שם.
אבי ולוקה- יש דאגות לגבי התינוק, אבל נראה לי שהכל יהיה בסדר. למרות המחלה המוזרה הזאת והכל. ובסוף היא מרגישה את התינוק. (היא אמורה להיות חודש רביעי או משהו, לפי מה שאמרו על השליש השני.) והיא אפילו מראה לקארי תמונת אולטראסאונד. חמודה. ואהבתי גם מה שהיא אמרה לקארי על זה שהיא לא לבד עכשיו, שלוקה בחייה ואז קארי אמרה שלוקה יהיה אבא נהדר. סאם והמיליונר- אני מקווה שיהיה שם משהו מעניין. למרות שקצת נראה לסאם מוזר שהוא מזמין אותה לגור איתו. פראט- התוודה בפני לוקה על מה שקרה ולוקה שלח אותו הביתה לחשוב על מה שהוא עשה. (זה יוביל לכך שפראט יטוס לאפריקה wait and see). נילה-
רחמים. משתתפת בקבוצת תמיכה לנשואים לצבא. מוריס פרנק וריי יצאו חמודים עם ההגנה על העוגיות. הסיום עם ריי על הספה מעורר כמה שאלות. וריי חמוד לאללה (הבריזו לו מסכן). מה עוד מה עוד ?
- בקשר לניתוח של קארי. זה עניין גדול, בגלל שקארי מסמלת משהו, בעצם זה שהיא אישה , נכה, לסבית , חד הורית וכו'. הנכות שלה היא חלק גדול ממה שהיא. אני מאוד מקווה שהם לא יהרגו אותה ככה סתם, אלא ישפרו את החיים שלה. (והיא צריכה גם אהבה). לפי דעתי זה טוב מאוד שהראו את הפחדים וההתלבטויות שלה, כי אצל אדם נכה הנכות מסמלת משהו. בקצור זה עניין אדיר, ואני מקווה שיטפלו בזה יפה, יום טוב..