out on a limb S12E16

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gif

וואו, איזה פרק, פשוט פרק מעולה. בגלל שהם השתמשו מצויין בכל הדמויות. והתאימו לכל דמות את הקו עלילה שלה. נגעו בכל דמות במשהו שקשור אליה ופיתחו אותן יפה.
הסצינות של קארי ואבי ביחד כל כך נוגעות ללב. במיוחד הסצינה שקארי שואלת את אבי איך היא רואה אותה, ורואים את הפחדים שיש לקארי מול הניתוח. וזאת החלטה מאוד קשה לאדם נכה לעשות ניתוח שאולי ישפר את חייה או שיכול גם לפגוע יותר. ובסוף קארי מבקשת מאבי לשמור על הנרי אם יקרה לה משהו. כל כך חבל שסנדי לא שם.
אבי ולוקה- יש דאגות לגבי התינוק, אבל נראה לי שהכל יהיה בסדר. למרות המחלה המוזרה הזאת והכל. ובסוף היא מרגישה את התינוק. (היא אמורה להיות חודש רביעי או משהו, לפי מה שאמרו על השליש השני.) והיא אפילו מראה לקארי תמונת אולטראסאונד. חמודה. ואהבתי גם מה שהיא אמרה לקארי על זה שהיא לא לבד עכשיו, שלוקה בחייה ואז קארי אמרה שלוקה יהיה אבא נהדר. סאם והמיליונר- אני מקווה שיהיה שם משהו מעניין. למרות שקצת נראה לסאם מוזר שהוא מזמין אותה לגור איתו. פראט- התוודה בפני לוקה על מה שקרה ולוקה שלח אותו הביתה לחשוב על מה שהוא עשה. (זה יוביל לכך שפראט יטוס לאפריקה wait and see). נילה-
רחמים. משתתפת בקבוצת תמיכה לנשואים לצבא. מוריס פרנק וריי יצאו חמודים עם ההגנה על העוגיות. הסיום עם ריי על הספה מעורר כמה שאלות. וריי חמוד לאללה (הבריזו לו מסכן). מה עוד מה עוד ?
- בקשר לניתוח של קארי. זה עניין גדול, בגלל שקארי מסמלת משהו, בעצם זה שהיא אישה , נכה, לסבית , חד הורית וכו'. הנכות שלה היא חלק גדול ממה שהיא. אני מאוד מקווה שהם לא יהרגו אותה ככה סתם, אלא ישפרו את החיים שלה. (והיא צריכה גם אהבה). לפי דעתי זה טוב מאוד שהראו את הפחדים וההתלבטויות שלה, כי אצל אדם נכה הנכות מסמלת משהו. בקצור זה עניין אדיר, ואני מקווה שיטפלו בזה יפה, יום טוב..

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif

ריי חי!!!!! סוף סוף הראו אותו לא הבנתי כבר לאן הוא נעלם
כל הקטע עם דלקת קרום מוח והדאגה של אבי לתינוק היה מצחיק איזה חמוד לוקה!!! (למרות שאני עדיין לא אופטימית בנושא כי הלידה נופלת בזמן שהסידרה בחופש אלא אם כן הם יעשו פרק מיוחד או משהו) אני מקווה שקרי תצא בשלום מהניתוח ולא תצטרך את המקל יותר (אנחנו ממילא יודעים עכשיו מה יש לה אז הוא מיותר) ואולי זה גם מה שישאיר אותה בסידרה. הקטע עם העוגיות של נילה היה גדול שפרנק שם את השלט של הסכנה בילוגית
בקשר לסאם, מה היא בסדר ארמנד אסנטה מציע לך עבודה את לוקחת אותה! נכון ההוא זקן אבל הוא עדיין ארמנד אסנטה! ולסיכום כל הכבוד לנילה!!!!! you go girl
אחלה פרק

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

A- קארי מגיעה לעבודה, לוקה מגיע אומר לה ללכת הביתה. היא אומרת שהנרי מבלה את היום עם סבתא שלו במוזיאון למדע (מה לעזאזל, הילד בן 3 לא?) ושהיא רוצה לעזור. היא בעצם מתחמקת מהניתוח.

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

B-קארי אומרת לרופא שלה שהיא לא יכולה לעבור היום את הניתוח כי ER עמוס והיא חייבת לעבוד. מסתבר שזאת פעם 3 שהיא מבטלת.

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

C : אבי וקארי. היא מראה לה תצלום אולטראסאונד. קארי נזכרת בסנדי. אח"כ קארי סובלת מכאבים.

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

F:אבי ולוקה. לובי, אבי רוצה שלוקה יתן לה להיות מודאגת קצת.

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

G:מי אכל את העוגיות שבקופסה? יותר נכון: מי לא אכל. ולמה אף אחד לא אכל מהעוגיות שבקופסה.

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

H:אבי: לוקה לא מבין למה באמצע הלילה התינוק רוצה גלידה גדולה..

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

I:קארי ואבי. סצינה טובה מאוד. קארי מסבירה על הפחד שלה לפני הניתוח. אוף.. חבל שהן לא זוג.. יש להן כימיה נהדרת..

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

J:פרנק, ריי ומוריס מסבירים לנילה למה לא אכלו את העוגיות שלה

kerry cordano

New member
../images/Emo202.gif

K:קארי מבקשת מאבי להיות ה"ליגל גארדיאן" של הנרי. (אם זה כזה פשוט, למה היא לא עשתה את זה עם סנדי לפני שהנרי נולד והיתה חוסכת את כל המשפט)במידה ויקרה לה משהו. אבי מסכימה.

הילה הץ

New member
הם כל כך חמודים

נורא אהבתי את הקטע הזה "כמה זמן אנחנו צריכים לדאוג? עשר- עשרים דקות" לדעתי הסים של העונה יהיה שהיא תיכנס לצירים ולהלידה תהיה בעונה הבאה- חבל.

נועה167

New member
לגמרי../images/Emo58.gif

לא אהבתי ככה אף זוג..(כמובן חוץ מדאג וקרול אבל זה משהו אחר) הם פשוט חמודים יחד! הלוואי ויהיה משהו מעניין איתם עוד העונה הזאת.. שלא ידחו הכל לעונה הבאה אני לא יכולה לחכות חח הפרק ממש יפה! :) אהבתי את נילה וריי בסוף.. חמודים! קרי ממש מסכנה :/ רק חבל שזה העלילה שמצאו לה.. לא מדמיינת אותה בלי מקל זאת באמת מי שהיא,למה עשו את זה? פראט התוודה, לא כזה מרתק הסיפור הזה וגם לא מאמינה שיהיה עם זה משהו מעניין בהמשך, אבל מי יודע. וסאם והאיש העשיר- מגניב, היא בטח תסכים. והקטעים עם אבי וקרי היו יפים, קרי בכלל קצת שונה בעונה הזאת.. מחכה כבר לפרק של השבועעעעע !

למעלה