Opeth

HelterSkelter1

New member
אורי

אני יודע שאתה אוהב דיונים וויכוחים, אבל לפחות תמצא נושא *קצת* יותר מעניין לשרוף עליו קילובייטים שלמים של מקום בשרתים של תפוז. רק אני חושב ויכוח מאוד מיותר?

HelterSkelter1

New member
בעצם כשחושבים על זה

רוב הפורום פה אוהב את הדיונים הללו, אז מי אני שאפריע
.

MajorWinters

New member
לא! אי אפשר להסכים!

אם יהיה ויכוח על דרים תיאטר, או אם הפלאוור קינגז טובים. אז כל אחד בדעתו! מה זה רוק מתקדם, לא חייבים להסכים! אבל זה שפה. יש לזה חוקים! אי אפשר להסכים! אתה פשוט טועה, תודה בזה. מאות אנשים פה טוענים שאתה טועה, אז תשלים עם המציאות!

JohnPaul

New member
מיליוני אנשים נגד ברייטמן אחד

לא שהעניין הספציפי מאוד חשוב לי (אבל אני יכול לבדוק ממקור מהימן ביותר), אבל גם כשגלילאו אמר שכדור הארץ מקיף את השמש ולא להיפך, התגובות לא היו נלהבות...

orbiti

New member
יש הבדל

גלילאו ישב במשך שנים, עשה תצפיות, מחקרים, חישובים, והכנסיה לא קיבלה את המסקנה שלו בגלל צרות מוחין. במקרה הנוכחי, אורי מנסה להילחם במילונים, ובמקורות מידע מוסמכים על סמך אינטואיציה. אם אורי היה בלשן מוסמך, המצב היה אחר.

עכשיו אתה סתם מדבר שטויות

אם יש מיליארד סינים הם לא בהכרח טוטנים ש"שצריך להיות סיני".

מיליארד סינים בוחרים לאכול אורז

אז אם מיליארד סינים *בוחרים* לאכול אורז, סימן שכולם צריכים לאכול אורז, כי מיליארד סינים לא טועים. באותה צורה אפשר לומר - שישים מליון נאצים לא טועים...

איזו שטות

הם אוכלים אורז כי זה זול וזמין. זה כמו להגיד שעשרת אלפים הומלסים בוחרים לגור ברחוב.

אם כבר בוחרים להיות רציני לרגע

הסיבה שהסינים אוכלים אורז פשוטה: זה מה שהצמחייה איפשרה במשך עשרות אלפי שנים. כמו שבאפריקה לא יודעים מה זה קנגורו, וכמו שהאוסטרלים לא ראו כוס תה במשך אלפי שנים.

moshel

New member
מיליארדי זבובים גם לא טועים

אכול חרה !!! הקיצור מה שאני אמרתי זה נכון סקירה - באה לסקר אירוע שכבר היה מבחינה טכנית ביקורת - באה לתת ביקורת בונה וחוות דעת אישית על אירוע שהתקיים סיקור מקדים - בא לתת מבט עח אירוע שאמור להתקיים עכשו הכול ברור תודה ולהתראות בערבים הבאים שאני מפיק עבורכם מחווה לזיגי סטארדסט 20.10.05 בארבי תל אביב וערב רוק מתקדם עם להקת טרספאס YES ELP ב 5.11.05 מוצאי שבת בארבי תל אביב סקירה מוקדמת על האירועים הללו אפשר למצוא באתר שלי www.progrock.co.il

למעלה