OPERATION HINOB

Shaycs

New member
OPERATION HINOB

תכף נכנס לתוקף.... כל המעוניין להצטרף שידבר איתי יש דברים שלא צריך להרחיב אלא יותר להסתכל ולהנות

Sabat0

New member
חבר'ה, להתכונן!

שי אכול קנאה שאין לו ספינות, כי אחד מהבאים (לפחות) מתקים: 1. הברית שלו לא טרחה להקצות משאבים לזה 2. אין לו יחסים טובים עם ברית שיש לה ספינות 3. הוא סתם הומו ועל כן, הוא יוצא למסע נקמה (בישראלים, יש לצין) סטייל מי שנפל מטיס והגיע לנ"מ: אם אני לא טס, אף אחד לא טס! ובהקשר למקרה שלנו: אם אני לא שט, אף אחד לא שט.

Shaycs

New member
בשביל להשתיק אותך מר יודע הכול.....

חורג מהדברים שאני עושה אבל רק בשבילך.... פעולת מבצע סערה בים במדינה soriaaa #94370 הסתיים בהצלחה! לספינות שלך יש את היתרון הטכנולוגי. כל הכבוד !תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב ספינות קרב שטובעו: 0 0 צוללות שהושמדו: 0 0 אדמה שאבדה: 0 851 סך הכל אזרחים מגויסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 0 0 יש או אין???

Shaycs

New member
עכשיו שתוק רבע שעה...

תחשוב מה אתה כן יודע ומה אתה לא יודע ..... ואז תחזור אלי....

Shaycs

New member
אה כן...

אם יש לך עוד תשובה חכמה כמו הומו ודברים כאלה תשמור אותה לעצמך.. כי הומו לא הומו עדין יש המון דברים שאתה לא יודע חח אז שיהיה לך יום של שמש בשמיים ובירה במעיים..

Shaycs

New member
מר "ישראלי"

אני לא במסע נקמה נגד שום ברית... או "עם" אני לא משנה לי מה אתה ומאיפה אתה... אני לא תקפתי אותכם ולא תוקף ממה שידוע לי בינתיים.... אם תראה לי תקיפה אני שותק... ואם אתם חושבים שאתם כאלה "ישראלים" שפועלים לטובת הכלל.... למה אתם לא מוכרים לטוף??? למה אתם לא מוכרים לנו?? למה אתם לא מוכרים לעוד אלף בריתות ישראליות כמוכם בדיוק??? כי אתם רוצים אותם לעצמכם אז במקרה הזה הישראלים זה רק אתם ... ואתם עם כל הכבוד לא מייצגים אותי ואני יחזור על דבריי כמו שאמרתי ליוסף... אתם בברית שלכם עושים מה שאתם רוצים אני לא יכול לשלוט בכם כמו שאתם ממש ממש ממש לא שולטים בברית שלי ... וכשאני ירצה לתקוף אתם תדעו תודה ולהתראות עד שבוע הבא.

Sabat0

New member
כל-כך הרבה שטויות בהודעה אחת

הסיבה היחידה שאנחנו לא מוכרים לבריתות אחרות היא מחשש לבגידה. מה לעשות, הבריתות הישראליות האחרות (טוף, שאדוס, כאוס) הראו את ה-"נאמנות" שלהן פעם אחר פעם, ואיך אומרים? לא נותנים לרוצח סכין. חוץ מזה, אני מבטיח לך חגיגית - ברגע ש-AIS תמלא את העשיריה (אל תחשוב לרגע שזה לא יקרה), אני אישית מוכר ספינות לכל ישראלי שחפץ בכך. מה דעתך?

yaronr11

New member
שי בוא אני אסביר לך למה

למה אתה חושב שתקבל ספינות? אנחנו ברית של "נובים", למה שנמכור למי שיורד על הברית שלנו? נקודה למחשבה...

lidor500

New member
שי

קודם כל, זה משחק מלחמה וכל ברית צריכה יתרון.. ועשה טובה אל תדבר על ישראלים אל תהיה שקוף.. לא עבר כל כך הרבה זמן מאז ששדוס וסווט נלחמו בשאר הישראלים

למעלה