opengl

opengl

המחשב שלי עבר פירמוט ועכשיו קוטור 1 והדמואים של ג'דיי אקדמי וג'דיי אאוטקסט לא עובדים, הסיבה היא שעכשיו אין לי opengl, מי שהוא יודע מאיפה אני יכול להוריד 32mb opengl 1.4 compatible pci או טוב יותר בחינם? (חיפשתי בגוגל אבל יש יותר מדי תוצאות שרובם ככולם לא קשורות למה שאני מחפש)

Mr wonka

New member
אתם לא קולטים שאסור לדבר\לשאול

וכו' על דברים לא חוקיים שבראש ובראשונה הורדות לא חוקיות בתפוז?! כל כך קשה לקלוט את זה?! די עם זה כבר!!

tactical

New member
נבו... מה אתה מתנפל עליו...

OpenGL מגיע כחלק מהדרייברים של הכרטיס מסך כך שניתן להוריד את זה מהאתרים של היצרן של הכ. מסך... ככה שהורדה של OPENGL היא חוקית לחלוטין... פעם הבאה תקרא קודם מה הבחור מבקש לפני שאתה מתנפל עליו...

tactical

New member
מה הקשר??

הבחור אמר בפרוש שהוא צריך OPENGL, הוא לא ביקש להוריד איזה משחק... ואם אתה לא יודע כדאי שתבדוק אם זה חוקי או לא, לפני שאתה מתנפל עליו....

שמע

אם אין לך כוח לענות למישהו ששואל שאלה, אפילו הכי טפשית - פשוט אל תענה. יש מספיק אחרים שיענו. לא כולם יודעים הכל על נושא הפורום וזה לגיטימי שישאלו שאלות שלך נראות טפשיות. גם אם קצת סטו מהנושא - לא קרה שום אסון.

tactical

New member
מה???

כנראה לא הבנת אותי... לא משנה תעשה ככה: תלחץ במקום כלשהו על הדסקטופ קליק ימני וכנס למאפיינים. לך ללשונית "תצוגה" (בד"כ הלשונית האחרונה) עכשיו יש לך שורה שכתוב מעליה "תצוגה:" תגיד לנו מה בדיוק רשום בשורה הזאת... אגב באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש? WIN XP/WIN2000/WIN98 ?

tactical

New member
הנה תמונה לדוגמא....

תגיד לנו מה כתוב אצלך איפה שמסומן המלבן האדום הארוך...

the sith

New member
כן זה אומר שאין לך

pixel shaders גרסה 1.1.אתה חייב כרטיס מסך עם לפחות גרסה 1.1 ומעלה כדי לשחק במשחק.

למעלה