opengl

the sith

New member
כי כיביכול ראיתי שיש לך

geforce 2 mx והמשחק לא תומך בזה כי בכרטיס אין pixel shaders.האמת שרוב המשחקים של היום חייבים כבר גרסה מסוימת של פיקסל שאדרס בדרך כלל 1.1 ומעלה. הפתרון היחיד זה לקנות כרטיס חדש הייתי אומר שתומך בזה.

מסיבות תקציביות איני יכול, אך אולי

מי שהוא יכול לתת אתר שממנו אוכל להוריד כרטיס כזה? (כמו geforce 4 שכעת הוא כבר כל כך ישן שאין אותו בחנויות והדרך היחידה להשיג אותו היא להוריד)

the sith

New member
אי אפשר להוריד כרטיס מסך...

וזה גם לא חוקי אם היה אפשר..

the sith

New member
חחח על מה אני מדבר ברור שאי אפשר

הרי זה חלק מהמחשב אתה יודע..זה מותקן כמו כרטיס קול..

the sith

New member
כי זה דרייבר לכרטיס מסך..כרטיס מסך

זה חלק מהמחשב שלך..תסתכל בתוך המחשב בהזדמנות ותמצא שם את הג'יפורס שלך. דרייבר בסך הכל מעדכן את הדרייבר שאותו התקנת עם הכרטיס מסך..

tactical

New member
אתה מתבלבל ...

אפשר לעדכן את הדרייברים של החומרה או לעדכן את ה- firmware... את החומרה עצמה אי אפשר "לעדכן" ע"י הורדה של משהו מהרשת אתה יכול לעדכן את הקושחה (firmware) של החומרה (במידה וקיימת) אבל לא את החומרה עצמה...

tactical

New member
למה אימיול?

הוא פשוט צריך להתקין דרייברים לכרטיס מסך... הוא אמר שפירמטו לו את המחשב כנראה שלא התקינו לו אח"כ את הדרייברים... זה הכל...

אני לא אוהב אימיול

זה לא חוקי וזה סתם כאב ראש אחד גדול, אני הורדתי את סופר אימיול 8, ותוך חודש (בעצם שבועיים שלושה) הצלחתי להוריד רק סרט אחד קטן, אנטי וירוס בלי קראק, משחק ישן ומעצבן, ועוד כמה דברים שבסוף התברר שהם לא מה שחיפשתי, מצד שני המחשב שלי היה קצת הרוס אז ועכשיו שתיקנו אותו אולי זה יעבוד מהר יותר, אם יהיה לי את הכח והסבלנות לזה אולי אנסה

MajorWinters

New member
עזבו אתכם ממשחקים בתלת מימד

Heroes 3

למעלה