OO:

Loren13

New member
OO:

שלום ישלי כמה שאלות . אני בטוחה שהיום אני אעלה לרמה 60 .. א. יש קוואסט כלשהו לרמות 60 .. רק שאני לא זוכרת מה שמו של הקוואסט ואיפה הוא נמצא .. ~ זהו קוואסט שמרוויחים ממנו רק נשקים לרמות 58 או 65 נראלי 0.0 . מישהו יכול להסביר לי איפה זה? ב. איפה אני יכולה למצוא נשקים לרמות: 60 70 80 90 חוץ מ:FM ? (לא רק נשקים O: גם נעליים ועגילים). תודה ;D

miss_t

New member
הצעה לי אלייך

נסי להכנס להיידן סטרייט וחפשי חפץ שאת רוצה למשל בנשקים: http://global.hidden-street.net/items/weapons.php ליד כל חפץ רשום מה מפיל אותו וגם אם ניתן להשיג אותו מקווסט- ובדר"כ יש קישור לקווסט. תוכלי למצוא בדיוק מה שאת רוצה בדרך זו (פשוט השאלה שלך כללית- יש 4 עבודות ובכל עבודה יש כמה אפשרויות לביגוד ונשקים) בהצלחה!

Jolteon

New member
המלצה קטנה שלי

אם אין לך מספיק כסף ואין לך כוח לFM- ובמידה ויש לך מעט NX לבזבוזים, מבלי לבזבז יתר על המידה- תחפשי את שם החפץ בטרייד סיסטם, תקני אחד שנראה לך טוב (ואם הוא זול יחסית מעולה) ותשתמשי בו =] אל תעשי את זה כל הזמן, פשוט לרמות שקשה להשיג נשק טוב. וזה יכול מאד להקל במקום לחפש שעות בFM במחירים מופקעים XD ככה אני השגתי ספארטה לרמה 60, לא הייתה לי ממש דרך אחרת להשיג אחת מסוקרלת טוב בלי להוציא את הנשמה בדרך. אז זו המלצה שלי =]

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gifככה אני השגתי את האוברול

לרמה 60 בשביל ההאנטר שלי~ אבל את חייבת NX בשביל לקנות משהו בטרייד סיסטם...

miss_t

New member
אוי, חחחח נכון יש פיראטים../images/Emo163.gif צודקת../images/Emo45.gif

למעלה