Onot

passioneta

New member
Onot

הייתי שם היום . בשנה שעברה קניתי שם המון במידה 5-6. השנה, למרות שירדתית הכל קטן. המוכרת אמרה לי ש: 1. בנוסף על המידות "הקטנות" (42-52) גם המידות "הגדולות" (1-6) הוקטנו. 2. יהיה קו נוסף של מידות גדולות )1-6( בגדלים שאליהם התרגלנו. כלומר שתי חולצות מידה 5 באותה חנות תהיינה בגדלים שונים.....

ענבר 23

New member
עונות- אני מקווה לטוב

אני מאוד אוהבת את מה שנמכר ברשת עונות, אך לצערי ככל שהם מקטינים את המידות, אני יכולה פחות ופחות לקנות. נקווה שהקו החדש יגיע במהרה, אני בונה השנה על הבזאר של ניקול, הוא הציל אותי כל כך הרבה פעמים !

ענבר 23

New member
פרטים כבקשתך

מקום: בית ויצו (תקנו אותי אם אני טועה) בת"א. באזור קניון רמת אביב. יש חנייה חופשית במקום. תאריכים:20-21/5/05 שעות: 9:00-17:00 ניקול, אנא אמתי האם דבריי אכן נכונים.

הילה221

New member
אין ספק

שעונות מאכזבים. אני מקווה ששינוי הגישה שלהם יעלה להם מבחינה כלכלית - או יותר נכון יוריד להם בכיס. ואני מאד מקווה שמישהו מ"עונות" - יראה את ההודעה הזו. אירית

ענבר 23

New member
אגב היום שוב הייתי בעונות

אני צריכה מכנסיים בדחיפות ואני כבר אובדת עיצות בנושא. במתאים לי לא היה שום דבר שקרוב בכלל למציאות ! ובעונות- היו לא מעט מכנסיים שחורים, אך בגזרה נמוכה. כל גלגלי ההצלה שלי היו בחוץ- פשוט נורא. בנוסף, בעונות המכנסיים קצרים עליי (מי שנמוכה יכולה תמיד לקצר למרות התסכול, אך מי שגבוהה כמוני, אכן בבעיה)

DREAM111

New member
עונות

זה נשמע כאילו הם מעתיקים את הפטנט של ג'אמפ וורדה לילית שגם להם יש שני ליינים אחד גדול ואחד מאוד גדול. אני חושבת שזה דבילי אבל אני חושבת שכן היה נחמד אם היו מגדילים חזרה את המידות ואולי באמת היו מוסיפים מידות כמו שנאמר לי לפני מספר עונות.

passioneta

New member
Actually they are going to have 3

lines: 42-50 smallest 1-6 medium 1-6 large which means that if I see a shirt size 5 in their store I cannot tell what size it really is...

למעלה