ONLY THE BRAVE

thai91

New member
ONLY THE BRAVE

חברה, הבושם החדש של דיזל יוצא עכשיו לחנויות!!! זה אחד הטובים, הרחתי בחו"ל... בהשראתו יש איזה תחרות בין שתי קב' בפייס בוק שקשורות באומץ...מזה אומץ, מי אמיץ וכו'... כנסו לקב' שלי ותוסיפו תמונה של מי שאתם חושבים כאמיץץ ה50 הראשונים מקבלים דוגמית של הבושם חינם... כנסו עכשיו..שווה ביותר, פלוס עזרו לחבר...חחח http://www.facebook.com/album.php?aid=2025159&id=1011368855#/group.php?gid=112667977003

Cardian

New member
אם מדובר בDIZEL...

אני מניח שאצטרך למשכן את הבית שלי בשביל לקנות 100 מ"ל של הבושם, לכן נראה לי שאסתפק בהזלפות הנדיבות של המוכרים בסופרפארם. אם כבר פתחנו את הנושא, מה דעתכם על כל הקמפיין של "האם אתה אמיץ?" גם כן הסטיקרים של הבינארי בת"א (הזה שצריך לצלם עם הטלפון), וכל המיתוג מסביב לבושם חדש, שככל הנראה לא שונה בהרבה ממוצרים אחרים שכבר קיימים? לדעתכם צריך באמת להשקיע כל כך הרבה בשביל.. כולה בושם? (אם כבר "מה זה אומץ", יש תמיד את הסיפור על תלמיד י"ב שנבחן בבגרות בהבעה, והתבקש לכתוב חיבור על "מהו אומץ" - לקח מרקר, רשם בגדול על דף הבחינה "זה אומץ!" והגיש את הגיליון לבוחנת) צ'ירס.

eboy10

New member
מה זה הסטיקר הזה?

(למי שלא גר בתל אביב, כמוני
)

eboy10

New member
לדעתי זה דווקא רעיון מעניין..

הקטע עם המדבקות אולי קצת מציק אבל זה מגניב שצריך לצלם ולשלוח.. לפחות זה רעיון חדש.

O

ofir2828

Guest
אתה לא חושב

שזו פשוט עוד דרך לסחוט כסף מאנשים עם התוכנה שצריך להוריד כדי 'לסרוק' את זה? נראה לי קצת מיותר, זה שונה - אבל סתם עבודה וטרחה מיותרת בשבילנו (ה'צרכנים').

eboy10

New member
לא ידעתי על הורדת התוכנה..

זה באמת מוגזם אם זה עולה כסף. גם מבחינה פירסומית זה כבר לא משהו מוצלח כי ה"לקוחות" עובדים קשה מידיי והסיכויים לזכות דיי קטנים אבל בסדר, ניסיון נחמד.

Shy Guy

New member
אממ.. אין כמעט גבול לשיווק ופרסום. :)

ככל שהזמן עובר לו, כל חברה תנסה לשווק את המוצר שלה בדרך יותר מקורית, מיוחדת ומעניינת שתגרום לנו לקנות, לקנות ו..לקנות. כמה שיותר, יותר טוב.
אולי רובנו מחשיבים את זה כ"כולה בושם" ושאין סיבה להשקיע כ"כ הרבה משאבים כדי לשווק אותו וכו' (כשאגב, יש גם גרסה וירטואלית של אותו סטיקר שהעלת לכאן), אבל.. מסתבר שזה תורם להם, אחרת לא היה מתפתח כאן דיון קצרצר על הבושם והשיווק שלהם. :) בדיוק כמו מקרים של פרסומות פרובקטיביות למינהן שידוע למפרסמים שהן יפסלו. כך שכרגע זה נראה שהם השיגו את מה שהם רצו במקרה הזה.
בתקווה שהבושם באמת שווה את כל הפרסום הזה.

למעלה