One small happy(er) family

רות 2

New member
אםהם לא ניסו /רצו להיות בקשר אז ...

רק בגלל שהתגרשתם ולא בזכות מה ומי שאת אז.. במרוקאית אומרים על חברים כאלה "משייה בלא רזעה" פרוש בפולנית שילכו ולא יחזרו..

כלנית 2

New member
גם אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואני לתומי חשבתי

שכל כולם פה פולניות.. אבל הקטע של האקס שפקד "החברים שלי נשארים שלי......."בכללל זרק אותי לריצפה
-D-D-D מה קפצה קינאתו? יחליטו החברים במי לבחור.

*יערית

New member
למה.....

מישהו באיזה שהוא שלב מבין שניכם הרים את עצמו ונראה שלם יותר... כך זה אולי נראה בעינייך כי את כרגע לא בנית את פרק ב´ שלך...וישנה צביטה של "כאילו" הצלחה..אבל ברור שלו.... אבל כל אחד מחפש להשלים את המעגל שלו... ואני בטוחה שאת בטח מתגעגעת לסלט של חמתך

ophra

New member
חחח.. חמותי לשעבר פולניה! ../images/Emo6.gif

לא מתגעגעת לשום דבר ממה שהיה מונח שם על השולחן!! וכמעט גם לא מסביבו...
(מאד אוהבת את אח´שלו ואשתו.... אז אולי קצת אליהם...) אבל רגע ברצינות: הוא???? שלם יותר??? הצחקת אותי! ככה את "מכירה" אותי....?? את באמת חושבת שאני מרגישה פחות שלמה ממנו? הוא עזב פרק א´ ורץ להקים פרק ב´ במודל כמעט-זהה.... לא רואה בזה שום התקדמות... סליחה...
שוב חוזרת לתשובה של ניצת - זה כנראה אובדן התמימות.... עפ

*יערית

New member
הלו..כמעט עפתי מהמחשב../images/Emo13.gif

לא שככה אני מכירה אותך..... אולי כתבתי מנקודת המבט שלי...אז ככה אני הייתי מרגישה לולא פרק ב´ של האקס שלי היה ואני עדיין נמצאת בחיפושיו... מרגישה פחות שלמה ממנו..ושוב לא במובן הפנימי....במובן המשפחתי...אני בטוחה שאת שלמה עם עצמך יותר מכף יד שמחוברת לגוף
במודל כמעט זהה אמרת?למה הכוונה(ואני לא מחטטת...)? הוא מספר לך הכל?

ophra

New member
תחזיקי חזק יקירה... ../images/Emo13.gif

שלא תעופי...
אני לא לגמרי בטוחה מה דעתי בעניין: "להיות שלמה" ואיפה עובר קו ההפרדה בין שלמה עם עצמי לשלמה עם בן זוג וכו´... אבל גם זה אולי נושא לדיון אחר...
בעניין המודל הזהה...
תראי... אני לא טוענת שהיא דומה לי באיזה אופן אני לא מכירה אותה ולא יכולה לקבוע דבר כזה אבל ממה שראיתי עליו... וממה שאני עדיין בכל זאת מכירה אותו... הוא לא עבר תהליכים מיוחדים עם עצמו כל עוד הוא גר לבד הוא הרגיש תלוש, חסר בית, חסר בטחון (הוא גם אמר את זה בצורה מפורשת) ברגע שעבר לגור איתה (חודשים ספורים אחרי שהכירו) פתאום חזרה לו השלווה, לפחות לדבריו... בעיני - זה לעבור שוב את אותו תהליך... מבלי לעשות את ה"שלום" המוכר, הידוע והחשוב עם עצמו!! הוא לא מספר לי הכל הוא מספר לי רק פרטים טכניים שאני צריכה לדעת אבל... א. אני מקבלת טיפה דיווחים מחברה...
(לא יפה לרכל, אני יודעת...
) ב. אני רואה אותו ואת ההתנהלות שלו בחיים... לא רואה הבדלים משמעותיים... עניתי?.... עפ

חמותי?

לא קשור לשרשור הזה ובכל זאת... יום רביעי - לילה כל כך התגעגעתי אליה - פתאום הופיעה מולי,ממש הרגשתי אותה והיא אינה קשורה ל
בכלל. כן,עם הזיכרון הופיעו גם הטעמים, הריחות, המגע . זה היה לילה עצוב "אם אחד מאיתנו הולך מעימנו משהו בנו הולך איתו"

*יערית

New member
צודקת....

מאז מותו של הבוס שלי..ד"ר וייס.... אני חשה אותו בכל מקום..רואה אותו..שומעת את ההומור שלו.. ומתענגת על הידע הרב שיש לבן אדם הזה. כואב....ולא מרפה......

בדד1

New member
יעריתי

א מה שלומך ב ניסיתי להכנס לנעליה ג האוכל אצל חמתי היה מה זה מגעיל אני לא יכול לדבר על זה בפורום שאנשים לא יבהלו ד המוטו הוא להיות שלם עם מה שאתה עושה ה נראה לי ששכחת מה שמי

*יערית

New member
היי בדד...../images/Emo13.gif

א.שלומי מצויין...תודה!!!!!!!!!! ב.איזה מידת נעלים יש לעפרה? ג.האוכל של חמתי מצויין..טוב למעשה גם היא מרוקאית...יש לה מה להשתפר בקציצות
ד.לא דיברתי על שלמות מבפנים..אלא על שלמות חיצונית ז"א..משפחה בית ילדים וכו....זוגיות בקיצור. ה.להגיד את שמך קבל עם ופורום?

בדד1

New member
סך הכל

ממה שאני רואה כאן זהו הלך רוח די כללי וזה כתוב בספר הבלתי כתוב ראי מה שכותבותדיי רות ואפילו ניצן לא המצאתי את זה זה בא משיחות עם חברים (ופעם מתוך הרגשה שלי שחשבתי שאני היחידי עם המחשבה הזו)אבל מאז עבר זמן

גמני לא הבנתי ../images/Emo4.gif

ברוך הבא ל
החם, תתרווח לך ותרגיש חופשי ולמה בדד? ניק מחייב משהו לא?

בדד1

New member
חוזר על עצמי

פעם וזה היה ממש מזמן אחרי שה-
שלי הקימה בית חדש נצבט ליבי (קצת) עם המחשבה איך היא הצליחה ואני לא אולי משהו לא בסדר אצלי אחרי שיחות עם חברים הבנתי שסטטיסטית צד אחד מקים קן חדש לפני השני היום אני שלם לחלוטין עם דרך החיים שלי טוב לי ואין בי קנאה לאף אחד וכמו עפרה אני יודע שלא הכל נראה והדשא שם לא בטוח שהוא יותר ירוק ליערית קפה חזק שישמור אותה בהכרה לניצת הניק מחייב? במידה מסוימתאי אפשר להסביר הכל במילה בודדה
ותודה על ה-
ועפרה נעליים זה לא הכל

ophra

New member
מה??????? ../images/Emo12.gif

לא ....? ואני חשבתי שהגודל (של הנעליים) דווקא כן קובע....
עפ
(יחפה)

למעלה