One small happy(er) family

אורלי41

New member
הקטן שלי בן 18 אוטוטו../images/Emo65.gif

ואנחנו מתכוונים לחגוג לו כל המשפחה יחד... כלומר כל הצד שלי וגם הצד שלו בצוותא...... יחסים טובים רק עוזרים לילדים לגדול עם נפש בריאה יותר גם בר-מצוה חגגנו לו ברוב פאר והדר בבית הכנסת ובאולם כששנינו ניצבים משני צידי העולל המתבגר ואף אחד לרגע לא חשב כמה שנאה ואיבה יש בינינו.. לא נשב יחד במסעדה או בחוף הים אבל היחסים בהחלט טובים....

העקשנית

New member
יחסים טובים זה טוב-אחרי כמה שנים

של כסאח???? או אחרי כמה שנות גירושין??? ברור שבסופו של דבר כשהמשקעים שוקעים או מתמוססים, קל יותר להיות חברים וביחסים טובים אבל בהתחלה? כשהכל טרי? בשנים הראשונות? זה ממש קשה. אנחנו למשל עכשיו-בשנים של השתיקה. כלאמר-אין יחסים. אבל כשמדברים-הכל בסדר. אין וויכוחים או ריבים-זה נגמר. לפני כן היינו בשנות הכסאח. אם נגיע גם לשנים של יחסים טובים- זה יהיה נהדר -בשביל הילדים!

ואתה יודע מה עוד מעופי?

לך אולי לא אכפת איך היא מסתדרת אבל לי אישית מאוד חשוב לדעת איך הוא מסתדר כשלו טוב גם לילדי טוב ובכל זאת עם האיש הזה חלקתי 17 שנים מחיי ,גם אם לא הייתי חוזרת לרגע למקום ההוא,גם אם צוחקת על טיפשותי שלא עשיתי זאת קודם, עדיין הוא בן אדם ותמיד הוא יהיה האבא של הילדים שלי. אז אוקי ,אני מוכנה לקבל שאתה מדבר מתוך מקום מאוד פגוע וכואב אבל ראבקקקקקקקקקקקק לא אצל כולם זה ככה...

*יערית

New member
כנראה ניצתי.....

שהאקס שלך לא פגע בך עד כדי כך שהיה ניתן לחזור למערכת יחסים של ..."דאגה" מצידך... ישנם אנשים.....שעמדו מול מפלצות שקימות רק באגדות... ושם אין דאגה...שם סוגרים את הספר ולא רוצים לקרוא בו יותר!

הוא שאמרתי יערית

כמו שאני מסוגלת להבין את כאבו של מעוף (למרות שלא הייתי שם) אל לו לזלזל בדאגתו של אחר יש?

*יערית

New member
גם את מעיפה אותי?../images/Emo13.gif

הבנתי!!!!!!!!!!!!!!!

maof

New member
נכון את צודקת........

לא כל אחד מסיים באותה צורה אני מכיר זוגות שנישארו חברים עם האקס (הכל יחסי
) אני אומר דבר שונה החלום שלי לא נופץ לעולם משום שכבר בתחילת הדרך היה לי את החלום הפרטי שלי............ מעוף

בדד1

New member
כי בכל גירושים

יש אחד שלוקח איתו את כל החברים ואם הוא מקים לו קן חדש אז בכלל נראה לנו שהוא מצליח יותר מאיתנו אבל זה לא תמיד כך תהיי שלמה עם החיים שלך

ophra

New member
ברוך הבא בדד...

נושא החברים שהוא "לקח".... הוא טיפה אחר.... זה לא ממש "לקיחה" או "עזיבה" של חברים אבל אולי באמת כדאי לפתוח על זה הודעה חדשה...? ואני....? שלמה עם מה שיש לי כרגע מוצאת את עצמי בחלל הכולל... לאט לאט אבל בטוח...
תודה בכל מקרה עפ

רות 2

New member
במחשבה לאחור... בעינין חברים...

מה שמצחיק שכל החברים שלו נשארו איתי בקשר חבריות שנוצרו לאחר הנשואין נשארו איתי בקשר חברים שאני הבאתי כנדוניה לנישואין נשארו איתו בקשר.... מענין אני בחרתי להשאר בקשר עם החברים/חברויות שנוצרו לאחר נישואנו גם מהמקומות בהם גרנו ועזבנו עד היום אני בקשר ניפלא איתם. אבל מה שאני מגלה ומה שמצחיק אותי כשי אני כותבת עכשיו ברגעים אלה את אשר אני כותבת זה שכל, ממש כל החברים והחברות הטובים שלי נשואים ואני נהנית לבלות /לצאת/ לארח להתארח איתם.. יש לציין במחשבה לאחור ובגיחוך אדיר ...:לגבי החברים שלו שאיתם אני אומנם בקשר אבל מבחירה שלי בקשר שיטחי (ארועים טלפונים של חגים ,והחלפת מתכונים... לא בילויים משותפים).... זה שהנשים קצת פחדו מה"גרושה" הבלינית הפנויה חחחחח חחחח "חביבת הקהל הגברי"..

אורלי41

New member
ואותי הזהיר שלא אתקרב לחברים../images/Emo46.gif

ברוך הבא בדד... אם אתה כאן אז אתה בכלל לא בדד
וכוס של
(אוזו שנשאר לי מיוון...) כשאני התגרשתי ה-
ה"יקר" שלי הודיע לי חגיגית.. ואז הייתי עדיין נאיבית... "מרגע זה החברים שהבאתי (כלומר מה שהוא הביא ) הם חברים שלי ולא שלך ואין לך מה להתקרב אליהם..." שיבושם לו ולהם.....

למעלה