והפסים פשוטים
R rinatt1 New member 3/11/06 #91 ישששש סיימתי../images/Emo178.gifתודה רבה משחק ענק!!!! פשוט מזהים. תודה לאילנה
R rinatt1 New member 3/11/06 #81 הנה התמונה רואים את הספרות אבל זה לא מתקבל. אולי את תראי משהו אחר. תודה מראש
R rinatt1 New member 3/11/06 #84 לא משנה.. הצלחתי סוף סוף../images/Emo178.gif מה עושים עם המאפרה אחרי שנקיתי אותה ??
I ilanama1 New member 3/11/06 #85 בנתים לא עושים עוד כלום בצד ימין של האופנוע יש מגנט ליד הצמיד הקדמי יש גומיה ליד המנורה בקיר את צריכה להקיש בפטיש עד עד שיפתח לך פתח ותקבלי כאילו מחזיק מפתחות
בנתים לא עושים עוד כלום בצד ימין של האופנוע יש מגנט ליד הצמיד הקדמי יש גומיה ליד המנורה בקיר את צריכה להקיש בפטיש עד עד שיפתח לך פתח ותקבלי כאילו מחזיק מפתחות
L Leeat1 New member 3/11/06 #90 היי אני תקועה החזרתי את האופנוע הקטן למעלה למסלול ואין לי אפשרות להוריד אותו כי השלט כבר לא פעיל. מה עושים עם הכדורים והמאפרה.?
היי אני תקועה החזרתי את האופנוע הקטן למעלה למסלול ואין לי אפשרות להוריד אותו כי השלט כבר לא פעיל. מה עושים עם הכדורים והמאפרה.?
I ilanama1 New member 3/11/06 #92 תלחצי עליו בלי השלט הוא ירד חזרה למקום תלחצי עליו לאחר שהורדת אותו ויש לך את המכשיר עם הגומיה שימי עליו את הכדורים 1 עלי שוב למעלה ושברי את הנורה הירוקה לאחר ששברת ידלק אור חירום שימי את המכשיר שוב על האור ואת המאפרה ואת בחוץ
תלחצי עליו בלי השלט הוא ירד חזרה למקום תלחצי עליו לאחר שהורדת אותו ויש לך את המכשיר עם הגומיה שימי עליו את הכדורים 1 עלי שוב למעלה ושברי את הנורה הירוקה לאחר ששברת ידלק אור חירום שימי את המכשיר שוב על האור ואת המאפרה ואת בחוץ