איפה מאחורי המקרר?
R rinatt1 New member 3/11/06 #68 כן מצאתי... והנחתי אותו על הריצפה ליד האופנוע איפה שהסימנים... בטח זה קוד לרצפה??
R rinatt1 New member 3/11/06 #65 תודה, אבל אני לא מוצאת סכין פתחתי את כל הארונות.. אולי צריך לעשות עוד משהו לפני זה.. צריך לקחת את האפנוע מאחורי המקרר?
תודה, אבל אני לא מוצאת סכין פתחתי את כל הארונות.. אולי צריך לעשות עוד משהו לפני זה.. צריך לקחת את האפנוע מאחורי המקרר?
R rinatt1 New member 3/11/06 #74 אוףףףף.. אני לא מצליחה לקרוא ../images/Emo67.gif את המספרים.. תסבירי שוב איך לקרוא אותם, בבקשה.
I ilanama1 New member 3/11/06 #76 את מסתכלת לצד שמאל בצד הלהב בין הסימנים של ידית הסכין כלפי מטה (מלמעלה למטה) תפני מעט את הראש לצד שמאל ואז תוכלי לראות ביתר קלות את הספרות
את מסתכלת לצד שמאל בצד הלהב בין הסימנים של ידית הסכין כלפי מטה (מלמעלה למטה) תפני מעט את הראש לצד שמאל ואז תוכלי לראות ביתר קלות את הספרות
I ilanama1 New member 3/11/06 #75 את האופנוע השבור לא צריך לקחת יש לך כבר את הסכין ושמת אותו על הסימון בריצפה וקבלת קוד
I ilanama1 New member 3/11/06 #77 אם את לא מצליחה תשלחי את תמונה של הסכין על הריצפה ואני אנסה לעזור לך