One Hit Wonders

Rapid נאור

New member
אין שום דבר רע ביד-שניה

כל התקליטים שלי יד-שניה (מלבד אולי 2) הרבה מהדיסקים שלי יד-שניה, חלק מהספרים שלי יד-שניה. אני חולה על זה, הרבה יותר שווה (אם זה במצב שמיש..)

dune d

New member
האמת שזה ממש אחלה

לצערי אני צריך להגיע עד ת"א בשביל זה אבל לפני שבוע קניתי שבחור השחור איזה 6 אלבומים במצב מעולה, מבסוט עד הגג...

Rapid נאור

New member
חחח אומנם..

אומנם בחודשיים האחרונים אין לי ממש כסף לקנות אבל מאוגוסט (שחזרתי לארץ) הוצאתי שם מעל 1000 שקל על מעל 100 דיסקים ותקליטים. הייתי מגיע בצהריים, חופר יום שלם, והולך באיזה 8 :) לפחות פעם בשבועיים.. כן, אז זה אומר טיול לת"א.. זה שווה את זה.

Pootie Tang

New member
ממש לא היפ הופ...

ג'ון סקאדה- ג'אסט אנות'ר דיי. אבא שלי השמיע לי את זה, ואני מת על השיר הזה. לפי אבא שלי, זה סוג של וואן היט וונדר שכזה..

tomoshe

New member
בקשר לשיר של ערן סופר

הפזמון זה מתוך המקאמה "כחום היום" של טשרניחובסקי נכון?

tomoshe

New member
בקשר למצעד

בחירות מענינות. מספר עשר לא גדול מספיק כדי להיכנס למצעד ומספר אחד לא ממש מתאים - שיר ענק ללא ספק, אבל האלבום ממנו הוא לקוח מצויין, הגיע לזהב במכירות והוציא עוד חצי להיט - אפרודיזיאק. מה גם שאסטאונדד הוא גאוני קצוות ורק אלוהים יודע איך הוא לא נהייה להיט עצום. עוד כמה אפשרויות שיכלו אולי להכנס כדוגמא טובה ללהיט ענק של אומן עלום ונעלם: Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety Desireless - Voyage Voyage Bomfunk MC's - Freestyler Sam Brown - Stop Rednex - Coton eye Joe Nena - 99 Luftballons Ce Ce Peniston - Finally Gloria gaynor - i will survive והגדול מכולם - Falco - amadeos :) ובהיפהופ: House of Pain - Jump Around Kriss Kross - Jump Nonchalant - 5' o'clock

חולוני

New member
בקשר לבראן ואן 3000

אתה צודק שהם אחלה הרכב ויש לי אפילו את אלבום הבכורה שלהם Glee מקורי, אבל Drinking In L.A זה השיר היחיד שלהם שהצליח בגדול מסחרית ולכן הם כן נחשבים ל-OHW. ובקשר לרשימה שנתת - Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety ענק!! בהחלט יש לו מקום במצעד. Desireless - Voyage Voyage אחלה אבל די מאוס. Bomfunk MC's - Freestyler הם לא OHW, היו להם עוד להיטים כמו B-Boys & Fly Girls ו-Uprocking Beats. Sam Brown - Stop קלאסיקת אייטיז מעולה, אבל לא יודע אם הייתי מכניס את זה. Rednex - Coton eye Joe גם לא OHW, הבלדה Wish You Were Here ו-Old Pop In An Oak היו גם להיטים. Nena - 99 Luftballons חשבתי להכניס את זה אבל בסוף ויתרתי. Ce Ce Peniston - Finally אחלה שיר, תמיד מזכיר לי את הסרט "פריסיליה: מלכת המדבר". Gloria gaynor - i will survive טחון לי מדי. והגדול מכולם - Falco - amadeos :) בהחלט שיר גדול, מסכים שיש לו מקום במצעד.

למעלה