One Hit Wonders

DJ$upreme

New member
סליחה!! פאלקו ממש לא

לפאלקו היו הרבה להיטים וקריירה די משגשגת, די אם נזכיר את vienna calling , der komissar (dont turn around) Jeannie יש לי אלבום רמקיסים מדהים שלו.

tomoshe

New member
מצעד תמוה יש לVH1

אכן לא מעט יציאות מגניבות (איך שכחנו את come on eileen ?? וגםMusical Youth - "Pass the Dutchie") אבל שינייד אוקונור OHW??? אה-הא OHW faith no more ??? OHW???

חולוני

New member
זה מתייחס רק לארה"ב.

ועד כמה שזה נשמע מוזר, א-הא למשל הם באמת OHW בארה"ב (רק Take On Me הצליח אצלהם).

חולוני

New member
אה..ורובי וויליאמס

הוא בכלל No Hit Wonder בארה"ב. לא היה לו שום להיט גדול בארה"ב והוא בכלל די אלמוני שם, אפילו Angels (שנבחר לא מזמן לשיר הכי טוב ב-25 השנים האחרונות בבריטניה) הגיע רק למקום ה-41 בארה"ב.

tomoshe

New member
../images/Emo13.gif

עלית עליי, פאלקו הוא לא פוני של טריק אחד אלא מלך לא מוערך ז"ל - תמיד חיפשתי הזדמנות לדחוף את פאל'קו לפורום היפהופ והנה. שמח שיש עוד מעריצים למלך אוסטריה.

Or Amit

New member
שלושה מהראש

A+ - Enjoy yourself MN8 - I've got a little something Lil' Zane - ways of the world

דייב דנ

New member
כמה שלי

דפדפתי קצת בראש וכמה שעלו לי, טאג טים, וומפ דר איט איס לוניז, אי גםט פייב אונ איט ונילה אייס, אייס אייס בייבי מארקי מארק, גוד ויבריישן

kodman

New member
הם לא OHW בכלל

ובכלל הם קיימים עוד מאמצע שנות ה80. אפילו Kane מזכיר אותם ב shout outs בשירו הקלאסי Set It Off.

למעלה