One hit wonders

alpha80

New member
אז מצאתי אותו, בסוף

היום זה כבר כמעט בלתי אפשרי, אולי בתוכנות החיפוש למיניהם. אבל... רק לשם האורגזמה הנוספת שתהיה לך, מומלץ לחפש.... הנאה מושלמת מובטחת.

tofit

New member
בסוף מתברר

שבעצם לכל אחד מההרכבים היו עוד כמה להיטים שחשבנו שאף אחד לא זוכר אבל בעצם אולי אין באמת להקה של שיר אחד??

turrican

New member
זהו מאד נכון

כי בינינו כולם זוכרים את השיר האחד או שניים של הלהקה כמו שהמון אבל המון זוכרים את Take on Me של להקת א-הה. או Wishing של להקת "להק שחפים" או מודרן טוקינג ב-שרי שרי ליידי (לא לצעוק מה עם you my heart..טוב טוב) אבל אם תציצו באוספים של שיין און תמיד תמצאו להקות איזוטריות כאלו שבחיים לא שמעתם עליהם אבל יש להם לפחות שיר מדליק ולזכור שהיו מאות הרכבים באייטיז

alpha80

New member
וטוב שכך

טוב שהם נעלמו אחרי השיר הזה גם "אופוס" בשירם - "חיים -זה חיים!"

tofit

New member
אתם זוכרים את

save yourlove? אני לא בטוחה שזה אייטיז או סבנטיז אבל זה שיר זוועה

alpha80

New member
ווי ווי ווי ווי

איזה שיר אסון צמד איטלקי בשם רנה ורנאטו, הרבה לפני הטלנובלות.... אני זוכר שבתכנית "מה יש" עשו על זה פרודיה פעם - "לא יכול לשמוע זיופים... זה עושה באוזן ציפצופים..." בעע

הדונס

New member
לא יודע אם מתמצאים בפורנו

אני לא יודע אם אתם קצת מתמצאים בפורנו, אבל תמיד היה לי חשד שהזמר האיטלקי ההוא הוא בעצם השחקן (המוכשר) רון ג´רמי מהכחולים.

דן23

New member
עוד כמה one hit wonders..

מה עם London beat - I´ve been thinking about you falco - rock me amadeus (כן, היה לו עוד איזה חצי-להיט, אני יודע) berlin - take my breath away taco - puttin´ on the ritz ואני לא בטוח שזה היה אייטיז או תחילת נייטיז, אבל מילי ונילי היו שם לרגע עם girl you know it´s true, ואחרי זה התפרקו כשגילו שלא הם שרו, או משהו כזה.. דן.

alpha80

New member
תן לפאלקו את הכבוד המגיע לו........

הלונדון ביט היו בתחילת שנות ה 90, ובקשר למילי ואנילי - זה אכן היה בשמונים, הם היו צמד שעשו ב"כאילו" עם השפתיים, עבדו על כולם, כשמאחור מסתתרת הפקת אולפן של פראנק פריאן, מי שעשה את "בוני אם" בזמנו. הם אפילו זכו בפרס הגראמי באותה שנה על הלהיט שלהם GIRL YOU KNOW IT´S TRUE אבל אם אינני טועה נאלצו להחזיר אותו אחרי שהתגלתה התרמית הגדולה. הצמד התפרק, השניים נפלו לסמים קשים ולדכאונות, אלוהים יודע מה קורה איתם היום אם בכלל, אבל אותם שני זמרי אולפן ששרו על באמת בהקלטות ניסו את כוחם לאחר מכן תחת השם הכל כך לא מקורי THE REAL MILLI VANILLI אבל נכשלו מסחרית.

dj80s

New member
אפרופו פאלקו...

האם נכונה השמועה שהוא כבר לא איתנו (כלומר, זצ"ל?) ואם כן - מישהו יודע איך בדיוק תמו חייה של האגדה האוסטרית?

alpha80

New member
אכן....../images/Emo4.gif

האוטובוס שבו נסע בדרך חזרה מהופעה הידרדר לתהום והוא מת. זה היה לפני 4 שנים.

dj80s

New member
../images/Emo16.gifאוף-ווידרזיין../images/Emo16.gif

לזכרו של האוסטרי החביב נזכיר עוד שלושה להיטים שלו, חוץ מאמדאוס - Jeanny Vienna calling ו-Der Kommissar (האם ידעתם שהוא ביצע את המקור לשיר הזה בגרמנית, לפני ש-After the fire עשו לזה את הגירסה האנגלית שלהם ב-83´?) ונקנח באתר ההוקרה לזכרו.

tofit

New member
מי מת, מתי מת, איך יכול להיות?

וואו, אני בשוק, אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה בכלל לא ידעתי דווקא היו לו שירים מדליקים......

אהמ... האלו?

הוואן היט וונדרס האולטימטיבים: Devo - Whip It 99 red balloons - nena Toni Basil - Hey Micky Desireless - Voyage Voyage You Spin Me Round and Round - Dead Or Alive שד"א, מסתבר שיש להם רזומה של איזה 10 אלבומים במשך ה20 שנים האחרונות... האחרון יצא (אם אני לא טועה...) בסוף ה90. 97-8 +/-. אנחנו פשוט לא שמנו לב... ?

למעלה