once in a life time

once in a life time ../images/Emo11.gif

יש אירועים בחיים, שמספיק לחוות אותם פעם אחת והם משפיעים עלינו על כל החיים. אצלי באופן אישי, הגיוס לפני שלוש שנים היה ה-אירוע המשמעותי הזה, מאוד השתניתי, התבגרתי, נהייתי מאוד החלטית ודעתנית, לא היססתי ללכת בעקבות הלב שלי, תרמתי המון לעצמי ולאחרים, ו... לא חושבת שהייתי מגיעה להיות מי שאני כבנאדם בוגר לולא החוויה המעצבת של הצבא. מה האירוע של פעם בחיים שאתם חוויתם וכיצד הוא השפיע עליכם

לירננה

New member
אולי

שנה שלימה של לימודים מסויימים שהחלטתי ללמוד באותה שנה זה שינה אצלי המון דברים מבחינת התפיסה שלי והמטרות שלי בחים

כמה אירועים שהפכו לנקודות מפנה

* גיל 16, בו הכרתי קבוצה של חברים שהיו כל מה שאי פעם חלמתי שיהיו ויותר. לטוב ולרע. * שנת הלימודים הראשונה. שיעור מסויים שבבת אחת שינה לי את ההסתכלות על דברים, חפצים, כל מה שהוא תלת מימדי. * החיים בחו"ל. שנתיים של חיים במדינה אחרת, לבד, בלי המגננות הרגילות - הפכו אותי, טלטלו אותי, חשפו את הבעיות שהתבשלו בפנים זמן רב מדי וגרמו לי לשינוי גדול מאד מאד. לטוב ולרע.

פאפיט

New member
כל חוויה מותירה בי משהו

אין איזה אירוע או חויה גדולה ששנתה אצלי באופן ברור או מוחלט. החיים פחות או יותר מתוכננים, כך שמגוון החויות מוגבל מלכתחילה. יש תקופות שעושות את שלהן, כמו צבא, או שהייה ארוכה בחו"ל. אבל החיים זורמים כמו מים השוחקים אבן ומעגלים את פנותיה. כך שאניני זוכר כבר איזו תרומה תרמה חוויה מסויימת.

למעלה