Once Again, מאמרים

MSF GMs

New member
Once Again, מאמרים ../images/Emo150.gif

כי ספיר נעלמה לגמרי (ספיר, שובי הביתה!
) להודעה זו נשרשר את כל קטגוריות המאמרים הקיימות בפורום, למשל - "לוחמים", "קוסמים", "חפצים" וכו'. מי שדרוש לו מאמר כלשהו שחסר בפורום, ישרשר מתחת לקטגורייה המתאימה הודעה עם האייקון "
" ויציין בה איזה מאמר הוא רוצה שחברי הפורום יכתבו (למשל - "
מאמר על פיראט"). מי שמעוניין לתרום לפורום ולכתוב מאמר בנושא מסויים או לעדכן את אחד המאמרים הקיימים, ישרשר תחת הקטגורייה המתאימה את האייקון "
" ויכתוב בתוכן איזה מאמר הוא מעוניין לכתוב. לדוגמא - "
מאמר על פיראט" (אני מקורית, כן.) נשמח לכל תרומה לפורום. תודה, יעל ויעל

D amaged R oses

New member
אני רוצה בילד לבראולר

והסבר על הסקילים פתחתי דמות בשרת פרטי ואני ממש לא מצליחה להבין מה 3/4 מהסקילים עושים! ובעבודה שנייה יש 2 סקילים, נראים לי אותו הדבר!

deisy

New member
אני מנסה לעשות משהוא

באיך הופכים להיות בישופים... ועוד אנסה לעשות מדריך לליצים (איך כמה מי למה איפה וכו'...)

icy woman

New member
טוב, אז הנה

האמת שיש סקיל נוסף:Infinity ששייך לכל הקוסמים. אך למרות שמו המבטיח, זהו סקיל זניח אבל דורש פיקיו באל נאט' המורכב רק מבעלי עבודה רביעית ומחייב לוחם עבודה רביעית. אעדכן את המאמר כשאעשה אותו.

ReallyWrong

New member
lmpq ../images/Emo62.gif

אני חושבת שיכול להיות נורא מועיל להוסיף למאמר על lmpq את זה ש- נכנסים לחדר רנדומלי וממנו צריך להגיע לחדר 6 או 7 כדי להגיע מחדר 6 לחדר 7 נכנסים לפורטל הימני בחדר 6, ומשם לפורטל השמאלי בחדר 3 כדי להגיע מחדר 7 לחדר 6 נכנסים לפורטל הימני בחדר 7, ומשם לפורטל האמצעי בחדר 14 כדי להגיע לחדר 16 אפשר פשוט להכנס לפורטל האמצעי בכל חדר, חוץ מחדר 5 שבו צריך להכנס לפורטל השמאלי לי אישית מאוד עזר להסתדר בפיקיו כשידעתי את הדברים האלה..

ReallyWrong

New member
תיקון.. ../images/Emo12.gif

כדי להגיע מחדר 7 לחדר 6 נכנסים לפורטל האמצעי בחדר 7, ומשם לפורטל האמצעי בחדר 14

MSF GMs

New member
דרושה עריכה

המאמרים שעולים לנו לראש - ערים ואיים בוסים LPQ (הוספת תמונות) חיות (המאמר הכללי) מושגי בסיס וחלוקת Stats לעבודות (פיראט, פיראט, פיראט) מקומות אימון מומלצים (פיראט, פיראט, פיראט) עבודות, עבודות, עבודות (עבודה רביעית כבר פה!) רכילות מהמשחק - אם מישהו רוצה לכתוב מאמרים על השחקנים החזקים במשחק, נשמח.

למעלה