On The 6 - Spanish Version../images/Emo26.gif
ל- On The 6 יצאו שתי גרסאות, אנגלית, שמשווקת בכל העולם וספרדית, שמשווקת רק בדרום אמריקה. רשימת שירים - גרסא אנגלית:
לפני שנה וכמה חודשים חברה של אחותי נסעה לדרום-אמריקה, ובקשתי שתחפש שם את הדיסק, והיא לא מצאה אותו
. זו מישהי שחצי מהטיול הייתה בחנויות בגדים וחצי אחר בחנויות דיסקים, אז אם היא לא מצאה, לא חשבתי שאני אשיג אותו... אחותי נסעה לדרום-אמריקה לפני 3 שבועות. ביום רביעי היא התקשרה מארגנטינה, ואמרה לי מה היא מצאה. היא מצאה את On The 6, ואמרה שהיא לא בטוחה שזה מה שאני מחפש, ואמרה לי איזה שירים יש שם. ברגע שהיא אמרה שיש שם את Es Amor ידעתי שזה מה שאני מחפש. היא אמרה גם שכתוב בפלייליסט (If You Had My Love (Si Tuvieras Mi Amor... אבל כשהיא הקשיבה לזה זה היה באנגלית... אני חושב שהיא לא הקשיבה לכל השיר, אז אולי זה היה ספנגליש (גם אנגלית וגם ספרדית), ואם לא - אולי ככה זה אמור להיות... בכל מקרה, כשדיברנו היא עוד לא קנתה את הדיסק, כי היא לא הייתה בטוחה... היא אמרה לי שהיא תקנה... ב- 07/01/2004 היא חוזרת לארץ. תחזיקו אצבעות שזו באמת הגרסא הספרדית...
ל- On The 6 יצאו שתי גרסאות, אנגלית, שמשווקת בכל העולם וספרדית, שמשווקת רק בדרום אמריקה. רשימת שירים - גרסא אנגלית:
01. If You Had My Love 02. Should We Never 03. Too Late 04. Feelin´So Good 05. Let´s Get Loud 06. Could This Be Love 07. No Me Ames feat Marc Anthony 08. Waiting For Tonight 09. Open Off My Love 10. Promise Me You´ll Try 11. It´s not that serious 12. Talk About Us 13. No Me Ames 14. Una Noche Mas 15. Baila 16. Theme From Mahagory
רשימת שירים - גרסא ספרדית:01. No Me Ames (with Marc Anthony) 02. Si Tuvieras Mi Amor (If You Had My Love) 03. Una Noche Mas (Waiting For Tonight) 04. No Devieras (Shoud´ve Never) 05. Es Amor 06. Let´s Get Loud 07. It´s Not That Serious 08. Amor Es Para Siempre 09. Too Late 10. El Deseo De Tu Amor (Open Off My Love) 11. Hablemos De Nosotros (Talk About Us) 12. Podria Esto Ser Amor (Could This Be Love) 13. No Me Ames (Spanish Mix)
מן הסתם, לכולנו יש את הגרסא האנגלית. ולי יהיה גם את הספרדית