OMG!!!

פלאפאל

New member
וזה היה נורא רומנטי

(הוא נשבר עליהן, כי הן דחפו אחת את השניי עליו)

פלאפאל

New member
שקט! זה סיפור שייקספירי!

עלמה: הו, מהו החושך הלז? נחשך האולם, כצידה האפל של הלבנה! ראשי דואב עליי, ככאבה של קוקיה* הזהו דם? אלי! ידיי נרפו, ליבי נדם! אביר: אל פחד, עלמתי, מלאך המוות אמנם ריחף מעל ראשך והרִיח מור שיערך אך מפני נוגהם יסוג ושָני זה - דם הוא מדמיו. זו רק שאלה של איך מציגים את הדברים
אביר, מאבטח רוסי זקן, אותו דבר. *קבלו אותה בניתוח הספרותי - קוקיה מטילה את הביצים שלה בקינים של אחרות, ונוטשת את הגוזלים.

פלאפאל

New member
../images/Emo122.gif נא להתעלם מההודעה למעלה.

זה היה רגע מטומטם להחריד, כי למדתי יותר מדי זמן למבחן. כלומר, אני אפילו לא ~אוהבת~ שייקספיר. הוא היה גבר גבר וכל כך שנון שאפשר לחתוך ורידים עם הסונטות שלו, אבל הממ. לא משנה. תתעלמו, קיצור, אני לא אתחיל לחפור על למה אני לא אוהבת אותו. ותראו את רומיאו ויוליה עם די קפריו! זה חובה!

PerfectSP

New member
לא בדיוק><' ../images/Emo190.gif

היה לחץ כזה בתורים של הכניסה לאולם עצמו,והשלתות היו מזכוכית, אז הדלת הימנית התנפצה><'

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifפוסטמות../images/Emo185.gif

בלי כל כוונה להעליב
.
רק אל תצאו עליי ותשספו אותי בציפורניים הלבנות שלכן%$&#@!)

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

רוב מעריצות טוקיו באמת פוסטמות
[ואני בתור מעריצה,או אחת ששומעת את המוזיקה מדי פעם,מעדיפה להימנע ממפגש עם המעריצות><"]

XnevermindX

New member
אויש,ראיתי את זה...

ותכלס, היא יצאו כל כך מפגרים... מדהים כמה שהם יצאו מפגרים.

netahaa

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לדעתי צריך להשמיד אם כבר מוזיקת דיכאון

MajorWinters

New member
מעניין...

ראיינו כמה אנשים שדיברו על התאבדות באופן כללי. ואז, בלי קשר למציאות אמרו - אימו זה רע. ואתרים שמלמדים להתאבד? נו באמת... אני משוכנע שזה לא קשה להצליח לב אם מישהו באמת רוצה.

g a l 9 4

New member
לא התיחסתי שהשרשור נפתח

חשבתי שזה סתם בשביל ריינטינג. אבל המנהלת שלי לקחה את זה ברצינות. היא התקשרה להורים של ידידה טובה שלי ואמרה להם "שיש לה נטיות אובדניות" ודיברה על תופעת האימו וכו'. זה עבר כל גבול, עכשיו הגענו לשלב בבית הספר אסור לק שחור, בגדים "אפלים" מדי ( זה לא אומר שאני אפסיק ללכת עם חולצת המרילין מנסון שלי), שרשראות למכנסיים\ תיקים (שאם אני אוריד אותם התיק יהיה קל מדי) ושאר דברים שמדירים כביכול "אימו". חוצפה.

MispIaced

New member
יא, הלוואי שלי יעשו את זה

אני כבר הרבה זמן רוצה לצרוח על המחנכת\רכזת שכבה שלי, ואין לי סיבה ):

g a l 9 4

New member
אני עושה את זה בלי קשר.

תדע שיש תוצאות, קיבלתי עונש ללמוד יום שישי מחר. יום שישי הראשון שאני אקום בשעה רגילה מזה שנתיים.

MispIaced

New member
גם ככה אנחנו לומדים בשישי

יבנה זה חרא של מקום, תתרחקו מפה. ושיעיפו אותי מהביצפר, בשמחה, אם לא היה חוק חינוך חובה עד יב' הייתי עושה את זה בעצמי.

sweet shir

New member
וואי, מה הקטע?! :/

חופש ביטוי, שמעתם על זה פעם?! :/ אצלנו זה בחיים לא יקרה, יש לי בית ספר מאוד ליברלי. אני מקווה לפחות.

למעלה