OMG!!!

PerfectSP

New member
ראיתיXDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

דייייייי הם הפילו אותי על הרצפה כשקראתי את זה פשוטXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
קורעXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mulon1984

New member
מי זה לעזאזל דימו אלתר?!

הוא המנהיג? זאת נראת כמו כתבה שהכין מישהו בן 80. לוקח ילד אחד והופך אותו למנהיג, מצלם פאנקיסטים וקורא להם אימו רק בגלל שיש להם בגדים שחורים ושיער צבוע, ובכלל... גאד... זה שנות השמונים all over again. אבל הרוקנ'רול והמטאל לא מתו, וגם נוער שאוהב להתלבש כמו אימו לא ימות. אלא אם כן הוא יתאבד.

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

דימו זה פשוט הבן אדם הכי מוכר בישרא><'

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או גאד אני אסולק מבי"ס!../images/Emo185.gif

לא כי פשוט אצלנו לא מבדילים בין רוק למטאל או רוק כבד. ואם אני אלבש חולצת בצפר שחורה? אבוי! אני אימו

PerfectSP

New member
XDDDDDD ../images/Emo190.gif

וואלה אני כבר הייתי מסולקת ממזמן אם כך!

../images/Emo207.gifאתם בחטיבה?../images/Emo54.gif

מכירים איזה מעצבן זה לקום בשעת אפס? להבין שחסר לך רק חצי שקל לסנדוויץ' בקיוסק? שהמורה שלחה אותך להרשמה כפולה? קומונת עולים לחטיבה מבינה אותך! כולם בקומונה, בחטיבה! מתמודדים עם המבחנים,ההרשמות ועוד אלף ואחד דברים... רוצים גם? למה אתם מחכים? לחצו כאן

Maddie

New member
שיוו קראת לי את המחשבות../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

בדיוק שאלתי את עצמי "למען השם! למה אין בתפוז קומונה לתלמידי חטיבה?!"

Billy Shirs

New member
אוקיי, ראיתי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDD איזו שטות! אגב, קראתי בעיתון גם שהולכים למצוא תלמידים ג'אזיסטים ולהכניס אותם לתוכנית מניעה לסמים, ימצאו דוגמניות ויתנו להן סמינר נגד הפרעות אכילה ולמעריצי טוקיו הוטל יעשו תוכנית נגד קירות זכוכית. מה הקטע של השטויות האלה, לעזאזל? חזרנו לשנות השישים או מה? הממסד יוצא נגד מוזיקה שערורייתית! סוג של מוזיקת רוק הנקרא "אימו"! יש להם פוני לצד והם רוצים להתאבד!!!

Billy Shirs

New member
כן../images/Emo11.gif

ואת גם מפגרת
סתם טאל סתם סתם סתם בבקשה אל תכעסי עליי פליז פליז פליז

PerfectSP

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

"ולמעריצי טוקיו הוטל יעשו תוכנית נגד קירות זכוכית." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה