OMG

Kryptonite

New member
OMG

השער של Allure לספטמבר, עם בריטני עליו - היא ניראית פשוט אלוהית!

candyheart

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני בש-ו-ק!!!! איזה כוסית אמא'לה! הנה תמונה ממש מוגדלת: http://lighthousenews.us/6/le/br.jpg דייייי! אני לא מאמינה! לא ציפיתי לדבר כל-כך מדהים! ברוכים השבים בריטני! רק חבח שיש את כל הקטע הזה עם הראיון שהיא לא עשתה וזה...הם לא היו צריכים בכלל לסדר ראיון.התמונה אומרת הכל.

Britney Style

New member
זה.. זה.. זה.. כל כך מושלם!../images/Emo7.gif

היא פשוט הורסת!!!!!! . . . . . . . . . . . . . . . . אני בהלם וצריך לעכל

0verpr0tected

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מדהימהההההה יואווווווווו פשוט מושלמת

tali44

New member
אההההההההההההההההההההההההההההה

ה=צ=י=ל=ו......................................
וואוווווו זה כל כך יפה...!!

B G i r l

New member
סופנית../images/Emo23.gif

ממש מתאים לה המראה הזה!! הרבה יותר מהבלונד!

מריה111

New member
ואו היא פשוט מדהימה

כל כך יפה לה השיער החום!!!!!!!!!!!!!! ואי עשו אותה כ''כ יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר!!!!1 חח

YugiBoy

New member
כל כך יפה! באמת שלא ציפיתי...

לכזה דבר! השיער לדעתי מבגר אותה, לא מבחינת גיל.. מבחינת אישיות... די להיות הילדה הבלונדינית (= מעניין מה כתבו עליה...והתמונות בתוך הכתבה עצמה עוד יותר מסקרנות!

Brit22k

New member
מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מקווה שזה אמיתי ולא זיוף...
אבל התמונה ממש יפה , מקווה שבקרוב נראה עוד

Brit22k

New member
אוקי חבר'ה זה אמיתי!!!!

אמרתי בהתחלה אולי זה עוד אחד מהזיופים.... אבל לא! נכנסתי לאתר של המגזין (www.allure.com) ומצאתי למטה את התמונה של בריטני בקטן ! ואני חושב שמעכשיו אפשר להזמין את המגזין! חייבים להודות שבריטני נראת מאוד מאוד טוב סוף סוף משהו טוב
בריטני נראת נהדר!!!
אני רק מחכה לראות את התמונות מהכתבה

lolo6

New member
תמונה מדהימה!! אבל...

כזה בולט שזה פאה...למה לא עשו לה משהו עם התוספות... ומתי לעזעזאל היא הספיקה להצטלם לזה בלי שידענו?! חחח.. אני מקווה שלא ליכלכו עליה יותר מדי בפנים. יאללה בריטני תחזרי למוזיקה כבררר איי קאנט וואייט.......

shay08

New member
וווווואי סקסית שלייייייייי../images/Emo99.gif

גם אני רואה פונייייייייי

0rin

New member
../images/Emo210.gifהיא מדהימה../images/Emo99.gif

אבל..אני תוהה אם זה באמת שער שהיא מופיע בו ולא פיברוק. מפניי שרשום למעלה ספטמבר 2007 ואנחנו עכשיו באוגוסט! אז..מה הקטע? \= אבל התמונה מדהימה!!!!!!!

YugiBoy

New member
כי העיתון עוד לא יצא...

אבל סיימו לערוך אותו....(כנראה).. וכנראה שאלו תוספות או פיאה...

למעלה