OMG

GינGית

New member
אולי אני צריכה לשנות הגדרות במשחק

כל פעם שהמפלצת מורידה את הזרועות הענוגות שלה לריצפה המסך רועד לי וממש עושה לי סחרחורת זה ממש לא מצחיק אני עם כאב ראש נורא

ויש סמגה מסויימת שמרעידה לך את המשחק?

והסקיל שלי, שאת אוהבת, מרעיד לך את המסך? כי אם התשובות ל 2 השאלות הם "כן". אז יש V קטן שאת צריכה להוציא מהגדרות המשחק שלך..... אם תוציאי אותו לא ירעד לך יותר....

GינGית

New member
כן כן כן כן וכן את רואה מה זה עושה לי

כל הגוף שלי ברעידות בגלל זה כל השבת לא התחברתי לבישופית הייתי צריכה להחזיר את העיניים לפוקוס. תנסי תראי איזה בלגן זה בעיניים אולי ככה לא יהיו לך כאבים בכתפיים.

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo45.gif אכן יש איזה הגדרה כזו במשחק

אצלי במייפל הכל על מיוטים וביטולים של זעזועי מסך

טוב ששיתפת אותנו כאן..... ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

חוץ מזה שאם קודם דיברו איתי 15 אנשים יחד... עכשיו מדברים איתי 30 וחלוקת הקשב שלי ממש מתפזרת..... כולם באקסטזה.... והילדה שלי החליטה שאני צריכה לעזור לה בקווסטים תוך כדי...... אני... קווסטים..... כשיפסיק לרעוד לך בעיניים אני אשלח אתכן יחד לעשות קווסטים.... אני ממש גרועה בזה... יש בוס אזורי חדש בעיר העשבים....והיא לא מוצאת אותו.....

איזה ?! מי מה מו....

יש כמה קווים בטירה כדי ללכת להרוג את האריה הגדול..... בנתיים לקחתי אותם.... ותוך כדי שהתאמנתי קיבלתי כבר 2 מפתחות שאין לי מושג מה לעשות איתם..... אבל בכייף - אוטוטו יהיה לי מלא זמן לקווסטים, APQ וכד'....

אני לשרותך יקירתי.... ../images/Emo140.gif

רק תני לי כמה ימים לנצל את הגילדה המטורפת שלי לפארטי ואת הקופונים של ה 150 % .... אחר כך אני אתחבר רק ל FUN..... ולעזור לחברים..... וגם כדי לחסוך $$$$

צ ל י ל 8

New member
וואי, אני אפילו לא יכולה להבין איך שיחקת ככה

עד עכשיו. מגיע לך כל הכבוד

GינGית

New member
תשמעי עד עכשיו סבלתי בשקט, אבל מהמפות

החדשות אני ממש לא מרגישה טוב זה בדיוק מה שמזהירים מהריצוד של המסך שפוגע במח, זה אמיתי !!

Hasselblad

New member
הם חייבים לאפשר ביטול זעזועים

הזעזועיים של המפה זה מתכון בטוח להתקף אפילפסיה למי שחולה... אפשר להגיד שזה ממש מסוכן לאנשים מסויימים...

GינGית

New member
אני אומרת לך ממש לא הרגשתי טוב

מזל שאני בדמות שלא תוקפת אז אני לא הסתכלתי כל הזמן על המסך רק כל הזמן היו צריכים להגיד לי HS

Hasselblad

New member
אבל סמדר אם היא תתקשר

על מה היא תתלונן? ומה יגרום לה לשבת בפינה בחושך? פולניה טובה חייבת סיבות...

../images/Emo6.gif

אני רוצה להגיד לך, בשקט שאף אחד לא ישמע ..... שמיקי פולניה די גרועה.... היא ממש לא קוטרית....

למעלה