מזל טוב מטורף!!!! לא אמרתי איפשהו פה שאת עוזבת קצת ת'מחשב??? חחחחח (אנ'לא מוצאת ת'הודעה שלך!) בכל אופן מזל טוב!! צריך לפרסם את זה איפשהו שעלית מרמה 196 ל-197 ביום! עשית את הבלתי אפשרי! XD
אני יכול לעלות רמות יותר מהר ממך נגיד מרמה 0 לרמה 1 אני ממש מטיס את זה!! ומרמה 2 ל-4 גם זה טסססססססססססס את יחסית לרמות האלה עולה רמות לאט. ציפיתי ממך ליותר, מצטער. פחח OMG את קרובה לדרקון האדום!! מתי שתגיעי ל-200 אני אבוא לבקר שוב עם הדמות שיש לי בסקניה D:
אני רואה שנכנסת לטרוף. כמה זמן יהיה במפות האלה 50% לפארטי? תצרפי אותי היום אם את יכולה אני עם 51-52% מאז המפות האלה אני מרגישה מה זה מחוזרת מלא שולחים לי וויספר. אתמול הצטרפתי לבחור חמוד מהגילד רמות 14X-15X והאחוזים לא רצו
ומעכשיו תהיי מאד מחוזרת.... כי חזרנו במשחק למבנה התאמנות של פארטי עם בישופ ...... את צריכה לשאוף לפארטי של דרגות 17X ומעלה - אז ירוצו לך האחוזים. אולי עם רוזי ואפו....?! ברגע שיהיה צורך אצלי בפארטי בבישופ אני קוראת לך. הצרה היא שלכולם יש אצלנו בישופ.... והפארטי הכי טוב בשבילי זה פארטי עם מישהו שיודע לתכנת את הבישופ שלו לתת HS לכל המפה באופן אוטומטי אייך שנגמר ה HS הקודם.....
אבל כל הזמן צועקים אצלי בבאדי שמחפשים בישופ......אני אפקח עיניים ואזניים בשבילך....
רק אתמול בלילה יכלתי להתחבר ולראות מה זה טירת האריה
התחברתי עם 80%, ותוך שעתיים וחצי בערך עליתי רמה ויש לי 30%. למרות שהייתי רק בשתי המפות הראשונות שגם ככה לוקח מיליון שנה להרוג מפלצת אחת וזה שורף שיקויי MP בטירוף. לפעמים היה איתנו בישופ או פריסט, לפעמים לא.
ולא להיתקע במפה הראשונה והשניה... זה כזה כיף פארטי מלא של 6 אנשים. תמיד אהבתי חברה באימונים והנה הזמן הנפלא לזה. אגב, חבר הביא לי אתמול 4 ספרים של הוריקן 30
עכשיו יש לי 6
חבל שההוריקן רמה 14. רמה הבאה אוכל להפעיל את הספרים
בפורום אז ברכה קולקטיבית לכוווווולללללללללללםםםםםםםםםםםם
יש לי רק תלונה אחת על המפות החדשות לא הבנתי למה המסך כל הזמן זז לי בפעם הראשונה שהייתי שם עם סמדר שאלתי אותה אבל היא הייתה בכזו אקסטזה שלא קיבלתי תשובה חשבתי שבגלל הקוסם עם הדרקון (אוון) חטפתי כזה כאב ראש (כאב אמיתי) איזה בלגן זה המפות האלה הכל מרצד מול העיניים וכל אחד גם עם הסקילים שלו ועוד לעקוה מה שהם כותבים ואני עוד לא הורגת בכלל אתמול ביקשתי מבני שיחיה שיבוא לפטור לי את התעלומה ומה העולל אמר? אמא את לא רואה שזה המפלצות מזיזות את המסך אז הלכתי להתבייש ולהירגע מהסחרחורת בפינה