OMG תמונות מהקליפ!!!!
B Bullet For My Valent New member 3/4/07 #6 ואווו ../images/Emo99.gif קצת.. אבל הוא נראה טוב!! תודה :]
B Because Of May New member 3/4/07 #7 אומייגאדדד!../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif וואיי נראה ממש יפה! אני מקווה שהפעם יראו גם את הלהקה עצמה ליותר מ-2 שניות ולא רק את איימי....
אומייגאדדד!../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif וואיי נראה ממש יפה! אני מקווה שהפעם יראו גם את הלהקה עצמה ליותר מ-2 שניות ולא רק את איימי....
W Winn Dixie New member 3/4/07 #11 ../images/Emo99.gifהציפייה גוברת!../images/Emo47.gif../images/Emo107.gif
K kittycatbone New member 3/4/07 #13 ואוווו../images/Emo2.gif זה נראה מדהים ברר, אני ממש שמחה שהם מוציאים את השיר הזה בתור סינגל הבא!!!! ^^
ואוווו../images/Emo2.gif זה נראה מדהים ברר, אני ממש שמחה שהם מוציאים את השיר הזה בתור סינגל הבא!!!! ^^
E EvAdorad New member 3/4/07 #14 או!../images/Emo99.gif זה משפר כבר! כבר התאכזבתי שיהיה את איימי בכל הקליפ בשמלה הקודמת! הוא הולך להיות כ"כ יפה !
או!../images/Emo99.gif זה משפר כבר! כבר התאכזבתי שיהיה את איימי בכל הקליפ בשמלה הקודמת! הוא הולך להיות כ"כ יפה !
D double O S New member 3/4/07 #15 אווווו../images/Emo99.gif../images/Emo96.gif נראה שזה הולך להיות קליפ טוב^^