OMG סנטינל?! איזה כיף!

• פותח הנושא cwn
  • פורסם בתאריך

cwn

New member
OMG סנטינל?! איזה כיף!

אני לא מאמין שהחזירו את סנטינל, עכשיו רק חס לי למצוא את הזמן לצפות בכל הפרקים, אבל אני כל כך שמח שזה חזר
תודה AXN. איזו הרגשת דז'ה וו, גם כשזה התחיל נתקלתי בזה במקרה באותו אופן, התעוררתי משינה והיה את הפרק השני בטלוויזיה, אחת הסדרות הכי אהובות עליי בכל הזמנים. לכל אלה שרואים אותה בפעם הראשונה, אני ממליץ, סדרה שממש נהניתי ממנה כשהיא שודרה בפעם הראשונה לפני כמה שנים טובות (זו סדרה עוד מהתקופה של מקגייוור מבחינת השידורים בערוץ).

cwn

New member
חמש וחצי, אני מניח שבמקום "אפקט הפחד"

טוב, בדקה שנשארה לי לפני שיצאתי לעזריאלי

לאות את ספיידרוויק, ראיתי שזה אכן ב-17:25 (לא יודעת אם זה במקום אפקט הפחד, כי לא ראיתי אפקט הפחד) שידור חוזר ב-1:10 בלילה ולמחרת ב-12:45. חבל רק שלא פרסמו את זה (או שלא פרסמו כמו שצריך) בזמנו כשזה שודר בערוץ 3, לא הכי התלהבתי מהסדרה וראיתי פה ושם פרקים אבל כל פם שראיתי פרק, התבאסתי שלא ראיתי את זה מההתחלה. מזל שבעצם כל הסדרה יושבת לי בקסטות מחברה שכן הקליטה בזמנו ואולי עכשיו זה ידרבן אותי להשלים את הפרק שניים שפספסתי (ולהתמכר לעוד סדרה יומיומית... אוףףףףףף
)

Witchcrafts

New member
אמנם בדיליי,

אבל – נהנתי (מאוד) לפגוש אותך (!!!!111ןוכה54') וכשחזרתי נורא הופתעתי לגלות שאת בת 29 (גם ידיד שלי היה שותף לתחושה, אגב). שזה ממש מגניב והכל. אעביר לך את התמונות בהזדמנות, גם אם את לא רוצה.~ P-:

שאלמור

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gifזו סדרה גדולה!!!! אני אוהבת את axn

שהחזירו אותה!

fibilover

New member
AXN ענקיים סנטינל זו הסדרה הכי טובה אי פעם

טוב הכי טובה (כמעט) אי פעם יחד עם עוד כמה סדרות כמו 7 ימים סמוולוויל רוזוול ואיש הנצח

למעלה