OMG!!! ידיעה רועשת!!! זוג חדש!!!

DAN1EL

New member
כנראה (בטוח) הם תרגמו ../images/Emo97.gif

ולסדרה קוראים באנגלית Dawson's Creek והם לא יודעים איך מבטאים...אז כתבו "דאוסון".

paper pieces

New member
מוזררררר

ראיתי תמונה שלהם ביחד גם בידיעות!!!.... ועוד ידיעה מרעישה!!!!!! כתוב במוסף 7 לילות מהיום שמישל וויליאמס בהריון מהית לדג'ר!!!!!!!!!!!!!.... מה ניסגר איתן?! ככה לא מספרות?

paper pieces

New member
גמני הופתעתי.. ../images/Emo13.gif הנה כמה כתבות

LEDGER AND WILLIAMS IN PREGNANCY RIDDLE Hollywood couple HEATH LEDGER and MICHELLE WILLIAMS are at the centre of a pregnancy riddle after the former DAWSON'S CREEK beauty was spotted at a pre-natal yoga class. The Australian heart-throb, 25, and American actress, 24, started dating last June (04) after meeting on the set of ANG LEE's cowboy film BROKEBACK MOUNTAIN. Williams has been staying in Ledger's beachside Sydney home since December (04) as THE PATRIOT star films Australian drama CANDY alongside GEOFFREY RUSH in the area. Local Sydney newspaper THE DAILY TELEGRAPH reports Williams has been a regular visitor to a weeknight yoga class, which tutors pregnant women in their second and third trimesters. The paper also claims Williams has been spotted in loose-fitting clothes whenever she is spotted in public. Ledger has previously romanced HEATHER GRAHAM and NAOMI WATTS, while Williams has dated scriptwriter DONAL WARD and musician ANDY HEROD

paper pieces

New member
המשך...

לפי מה שקראתי, התינוק אמור להיוולד בסתיו. שיהיה במזל טוב

paper pieces

New member
הם חברים מיוני 2004

הם הכירו על הסט של הסרט BROKEBACK MOUNTAIN או משהו כזה

הא?../images/Emo42.gif

ווהו הית' לדג'ר זה נחמד חח וזה באמת יהיה חתיכת תינוק דכאוני מסכן

Dawson girl

New member
WTF??!?!?!?

מה זה?... קודם קייטי מתחברת לגמדון, אחרי זה מישל בהיריון?! טוב שלא השתגעו שם.

אמאלה! הוא מבוגר מספיק כדי להיות

אבא שלי!!! ונמוך מספיק כדי להיות אח שלי הקטן... ... אז הוא חתיך כן.. אבל.. לא זה פשוט... not right!! יוו ועכשיו מישל... טוב הית' שווה .. ובאיזור הגיל שלה לפחות... אבל בהריון??? באנה משאירים אותן לבד לכמה שניות והן מתחילות להשתגע...

paper pieces

New member
חחחח ראסמי ../images/Emo13.gif

למרות שחייבים להודות שטום קרוז וקייטי דיי חמודים יחד... ושווה למישל והית', יהיה להם תינוק בלונדיני קטן ומוכשר..

bratz girl

New member
גם אני קראתי את זה../images/Emo13.gif

מפתיע? בהחלט!! אבל שיהיה בהצלחה!

אני בהלם!! מתי זה קרה?? ../images/Emo60.gif

בטח כריס ממש אומלל מהידיעה חח רק ניפרדו והיא כבר מצאה לה חבר חדש.. ועוד לא אחר מאשר טום קרוז! מאוד מוזר.. ומאוד מפתיע.. אבל שיהיה לה בהצלחה
ומישל בהריון?!?!? אני בהלם!!!!! איזה חמודה היא!!

למעלה