OMFG
2X24

shanistern

New member
../images/Emo58.gifעד ספטמבר??????????

לדעתי: יש מצב שהתרופה שהוא ביקש יעזור לו אבל זה יהיה לתקופה קצרה מאוד כי האוס לא מסכן זה לא האוס. בכל מקרה הוא יצלע כי רקמת השריר שלו לא תתאחה לעולם- אם הבנתי נכון החומר ההוא רק מפסיק במוח את האות שאחראית על הכאב ההוא...(או שלא הבנתי נכון, לא הייתי כ"כ מרוכזת...) ולחכות עד ספטמבר????? זה לא אנושי, מי אמרה פה שהיא מכירה את ווילסון? טוב, אז ספויילרים מהעונה השלישית, ואם אפשר תזריקי לי אותם לווריד. תודה

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif לגבי הרגל

והצליעה....זה בדיוק מה שאני אומרת- אין לבחור חצי מהשריר ברגל. גם אם הכאב יהיה ברמות קטנות בהרבה עדיין כן יהיה כאב,גם אם מעט ממנו, והוא עדיין יצלע. הקטע הוא שבפרק למרות שהוא לא התעלם מהבעיה שלו, הוא היה מודע אליה, שלא כמו ב1X18, הוא פשוט קפצץ במדרגות והלך כאילו כלום (הקטע שהוא עולה ויורד את המדרגות זה כזה מצחיק. הוא כזה ילד קטן). זה לא הגיוני. הבעיה היא שאחת התאוריות או השמועות לגבי הסיבה של כל העסק הזה היא שיו לורי מתחיל לחטוף בעיות גב מלצלוע וכאלה. זה לא אושר רישמית או משהו אבל זה נכתב בכמה עיתונים. הבעיה היא שהוא יצטרך להמשיך לצלוע בין כה וכה מה שאומר אחד משני דברים- או שהסידרה תאבד הרבה מהאמינות שלה ומהאיכות שלה כי, פאק, הדמות של האוס תהרס לחלוטין אם יקחו את כל המאפיינים שלו ויותר מזה, תהפוך פתאום לדמות ראשית אמריקאית טיפוסית (כמעט מושלמת) או שזה פשוט לא יעבוד ואז האוס יהיה במצב אפילו יותר גרוע...

Hieros Gamos

New member
אה, ואל תפתחי תקוות

זה יותר קרוב זה לא ספטמבר. זה אמצע ספטמבר

Hieros Gamos

New member
../images/Emo67.gif אנ'לא מאמינה ששכחתי ../images/Emo58.gif

בכל מקרה. טוב אין פה ספוילרים בהודעה הזאת. אני מסכימה עם כל מה שאמרת שם...בעיקר כי זה היה חלק מהדברים שהסכמת איתי עליהם או שהסכמת איתי על זה שהסכמתי איתך

במבי 14

New member
אני לא מאמינה שאני שואלת את זה...

איך אני מסמנת ספולייר? חח, באמת שאין לי מושג! :-|

Hieros Gamos

New member
| ספוילר | בלי הרווחים

את יכולה גם ללחוץ על [סמיילים וסימנים לנושא] שיש לך ליד הנושא של ההודעה כשאת כותבת אחת חדשה

אין בעיה ../images/Emo13.gif ../images/Emo29.gif

יש שתי שיטות - אחת, ללחוץ על איפה שכתוב "סמיילים וסימנם לנושא/לתוכן", שם תמצאי כלמיני אייקונים, וביניהם האייקון
. (כשלוחצים עליהם מופיעים הסימנים שלהם בנושא או בתוכן ההודעה) שתיים, לכתוב את האייקון באופן ידני - את יכולה לראות איך כותבים כל אחד מהם בתוכן מהאפשרות הקודמת, ובאופן פרקטי את מוצאת על המקלדת שלך מקש של סלאש - \ - שנמצא או מעל השיפט, או ליד הבקסקייפ, וכשלוחצים על שיפט והמקש הזה מקבלים קל כזה -> |, שבו משתמשים כדי ליצור את רוב האייקונים. למשל את האייקון של ספויילר כותבים ככה
|ספוילר*| (בלי הכוכבית).

pink panther 8

New member
אני רוצה את העודיה שהבטחת../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אני קראתי את מה שכתבתי ואני מסכימה איתך אני חושבת שלמעשה כל הפרק הזה בא לתת מושג ככה ממש במצומצם מה עובר להאוס בראש אם מה הוא מיתמודד כל יום רק שהטראומה הזו של הירייה והעובדה שמישהו ירה בהאוס משחררת את כל רגשות האשם ואת כל הקונפליקטים הפנימיים שהאוס קבר בתוכו. בפרק הזה הוא מפקפק בתפקידו בחיים הוא מפקפק למה הוא בכלל בחיים... הוא מתחרט על המון דברים שעשה אך עדיין מאמין שהם הכל לטובה אבל המצפון שלו חושב אחרת...לדומגה כל הקטע הזה אם האישה שהוא גילה שהבעל בוגד בה והוא סיפר לאישה והיא היתאבדה זה היה אחד הקטעים שהאוס כנראה חשב שהוא עושה לאישה טובה ופותר אותה מבעל בוגדני אך למעשה מתברר שעשה יותר נזקים ממאשר טובות והאישה התאבדה ואז הוא מתחיל לפקפק מה הוא בעצם עושה מדוע הוא "דולב" מידע מכל חולה שמגיע אליו על חיו האישיים פורץ אליהם לבתים הוא שואל את עצמו למה והאם זה מטרתו בחיים? היה שורה אחת שהוא אמר בה:"did you really think that your life's puerpose was to sacrifice yourself and get nothing in return?" זו שורה חזקה במשמעות! זה בערך מה שיש לי להגיד על החלק הראשון שכתבת בהודעה... ובחלק השני אני מסכימה לחלוטין ואין לי על מה להוסיך את דעתי כי כל מה שכתבת זה גם מה שאני חושבת.. אני לא מאמינה שעכשיו אני צריכה לחכות עד ספטמבר זה פשוט נורא בלי האוס אני ייעשה מרטון ויראה את כל הפרקים של העונה השנייה בההתחלה אבל אני בספק אם זה יעזור הפרק הזה השאיר אותי ממש בסימ שאלה וציפייה בלתי יאומנת אני כבר מתה לדעת מה קורה בפרק-3X01 יואוווווו

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif מעלי ובפנים

למעשה האוס בכלל לא יודע למה מוריארטי ירה בו. יכול להיות שאישתו התאבדה, יכול להיות שלא. יש סתירה למען האמת בפרק (כמה מהן אבל לא חשוב)- כשמוריארטי נכנס לקונפרנס רום או ווייטבורד רום או וואטאבר, הוא אומר שהוא היה חולה של האוס, לא אישתו. האוס לא יודע מי זה בכלל אז כל הקטע שם הוא סימלי, הוא לא שם כי האוס חושב שזה שהוא סיפר לאישה היה רע, כי הוא לא יודע שהוא עשה את זה. הוא לא זוכר את האישה ובטח שלא את מוריארטי. מרתון זה עם ת'.

Hieros Gamos

New member
drool

הייתה תקופה השנה שחברה שלי הייתה עושה כל שבוע עוגיות והייתה מביאה לנו לבצפר. טעים. הייתה עושה נסיונות(עוגיית שוקולד צ'יפס עם חמאת בוטנים בפנים
, עם גוש שוקולד מריר בפנים
וכו'
)

Hieros Gamos

New member
לא אמרתי ריבת חלב. את זה היא לא

ניסתה למען האמת... חמאת בוטנים זה שלמות
OMG M&Ms חמאת בוטנים זה הכי מושלם שקיים
. יש אותם רק בארה"ב!!! זה כזה חוצפה! אין אותם בדיוטי פרי! (חיפשתי
)

אוי ../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

טוב, זה ברור שבלבלתי את חמאת בוטנים עם ריבת חלב... לא צריך לעשות חמאה מבוטנים וגם לא צריך לעשות ריבה מחלב! (קיצר שניהם איכסה, לא משנה לי איזה מהם היא ניסתה...) אבל חמאת בוטנים תמיד תמיד תמיד מזכיר לי את בראד פיט ב"לפגוש את ג'ו בלאק"

Hieros Gamos

New member
איך אפשר לא לאהוב חמאת בוטנים?!

*פעם ה500 שאני שואלת את זה. יש לי די הרבה חברים שלא אוהבים* זה כל כך uber טעים!

למעלה