OMFG
2X24

pink panther 8

New member
גם אני חולה על M&M יאמייי

אבא שלי דווקא מצא M&M והוא הביא את החבילות הגדולות יאמי איזה טעיייםםםם

Hieros Gamos

New member
לא אמרתי שאין M&Ms אמרתי שאין

M&MS Peanut butter בארץ...רק אצל האמריקקים

pink panther 8

New member
גם אני היתכוונתי לבוטנים...

והוא הביא מהדיוטי פרי...את כל הסוגים והיה טעים ברמות!

Hieros Gamos

New member
אבל אני לא אומרת בוטנים! בוטנים יש

בכל מקום. אני מדברת חמאת בוטנים

Hieros Gamos

New member
LOL בערך ../images/Emo58.gif שמתם לב

שכשרואים את האוס בבית חולים בפעם הראשונה ורואים את הצמיד thingie שעל היד שלו רואים את התאריך לידה שלו- 11.6.59- שזה בעצם התאריך של יו? או שזה בעצם ה6.11 אני אף פעם לא אבין אם הם כותבים קודם את החודש או קודם את השנה, זה נורא מבלבל

Hieros Gamos

New member
אני גם לא זוכרת את התאריך לידה של

יו בע"פ....חיפשתי איזה סירטון וראיתי את זה
ואם זה קודם החודשים אז זה התאריך שלו

Hieros Gamos

New member
אני יודעת שזה התאריך של יו, לא היית

י בטוחה אם זה מה שהם כתבו או שהם כתבו הפוך

pink panther 8

New member
OMG איזה פרק הזוי!!!!!!!../images/Emo58.gif

אני בשוק!!! טוב אני יתחיל ויאמר שאני כותבת את התגובה הזאתי מבלי לקרוא את כל ההודעות שאתם בכתבם בנושא כי זה המון ואני פשוט חייבת לפרוק את המטענים הממש כבדים אחרי שראיתי את הפרק הזה!!
אז ככה... אני ממש אבל ממש האמנתי כמעט ובכל הפרק שחלק ממנו לא היה הזייה,אני ממש נבהלתי בכמה מהמקרים כמו שפתאום הוא תהחיל לטעות וצ'ייס(שהוא כאילו הכי דפוק שם)תיקן את האוס(הגאון המיתולוגי) ממש נבהלתי.
בסצינה שהוא נכנס וצועק על קאדי ומרביץ לווילסון וואי זה היה ממש קטע קשה ממש קיוויתי שזה לא אמיתי...
ובכלל הקטע אם הרוסוט וזה שהוא כמטע הפשיט את קמרון לגמרה האמנתי שזה אמיתי כי הוא נכנס קודם לכן והתחיל לדבר על כל מה שהוא עשה לא נכון וביקש מהם לתקן אותו ממש אמין(רק מראה את היכולת האדירה של יו במשחק). ואתם יודעים מה הקטע הראשוני כשהאוס נורה היה ממש מפתיע כשהוא נורה אני צעקתי OMG ובטעות הערתי את אמא שלי...אני הייתי בשוק!
זה היה פרק חזק ודי דוחה עם כל הקטע של התיק הרפואי אם הבחור והלשון הנפוחה די הפחיד אותי א כל הדימומים ממקומות ממש אבל ממש לא נכונים ואם הרובוט שהוא כאילו הרג אותו בקטע הזה ממש האמנתי שהוא הרג אותו אבל אז כשהוא הפיל את הכדור כבר הבנתי שזה גם הזיה. ומה הקטע הקאדמין למה אבל למה הם רוצים שהאוס לא יצלע יותר??(אני שמעתי ואני חושבת שפירסמו את זה כאן שהם לא רוצים שהאוס יצלע יותר כי ליו יש בעיות בגב בגלל ההליכה אם מקל כל הזמן) זה כל מה שחסר אם יוציאו להאוס את המקל הוא לא יהיה האוס יותר אני רוצה שהאוס יהיה האוס! וזהו כתבתי הרבה אני יודעת ואני יכתוב עוד זה הפרק האחרון אני לא מאמינה עכשיו צריך לחכות כל כך הרבה ואני כבר מתה לראות מה יהיה בהמשך אוףףףףףף

fire storm

New member
../images/Emo58.gif מוריארטי הוא החולה האולטימ

מטיבי. יענו הוא לדעתי מין שילוב של כל המטופלים ויקיריהם שהיו לו, שקרים, פרידות, התאבדויות, זה בעצם איך שהאוס רואה את המטופלים שלו ואת יקיריהם, או משהו כזה, קשה לי להסביר בדיוק את הכוונה שלי. החולה הוא החולה הממוצע, רק שכאן הוא לא נרפא בסוף, יענו מישהו עם סימפטומים מוזרים, עושים לו את הבדיקות הברורות, וכל הדברים ההגיונים שמנסים לעשות לא פועלים, גם כאן נאי לא יכול מש להסביר את מה שאני חושב, קטע מוזר כזה. והקטע עם האגרוף לווילסון- זה קטע שמבטא קונפליקט באישיות של האוס, שהוא חושב שהנכות היא מה שמייחדת אותו ועושה אותו חכם, בעצם שבלי הנכות הוא היה סתם רופא ממוצע. לא יודע איך הגעתי לזה ואני לא אנסה להגיע לזה.

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי לגבי מוריארטי, ממש לא- הוא, במקרה הזה, המצפון של האוס, לא המטופלים. להאוס כן אכפת מהמטופלים, גם אם הוא מתעקש שלא, ווילסון גם אומר לו באחת האופוריות שהוא לא רוצה לראות את המטופלים שלו לא כי הם לא מעניינים אותו אלא כי הוא יודע שאם הוא יראה אותם יהיה לו אכפת, אבל מוריארטי לא מייצג את זה. הוא מייצג את הצד של האוס שכן רוצה מגע ואתה יודע מה, כן רוצה להיות יותר דומה למטופלים ויקיריהם (hello sick people! and their loved ones
), יותר אנושי וגם פגיע. זה החלק שבו שרצה את הקאטאמין (זה נכתב עם T
), החלק שרצה להפסיק להתעלם מכל מה שפיזי ומוחשי כמו ש"ווילסון" אמר לו. נראה לי לפחות.

EPRT

New member
../images/Emo2.gif

הקטעים עם החולה שברו שיאי גועל חדשים לחלוטין, במיוחד הקטע עם העין, באתי להקיא פרק ממש טוב, מאוד אהבתי, חבל שהוא אחרון לעונה
רוצה לדעת מה בדיוק קרה לול, הקטע שהאוס חיקה את שלושתם הרג אותי מצחוק אגב הקטע עם הזכוכית הזכיר לי את "נפלאות התבונה", אולי זה רמז למה שקורה..(הכל בראש של האוס)

EPRT

New member
אה כן, ספוילר למעלה

וזו היתה מלאני מ"הכי גאים שיש"! ("אישתו" של זה עם הלשון, זה הזכיר לי משחק סימס בית חולים
שיש לי, חלק מהחולים שם באים כדי לקצר את הלשון שלהם)

למעלה