OMFG
2X24

Hieros Gamos

New member
OMFG ../images/Emo58.gif2X24

אני רוצה למווווווווווותתתת OMG!! הפרק הכי הזוי בעולם...ליטרלי. פשוט הזיות בתוך הזיות בתוך הזיות ובערך 2 דקות כל הפרק שהיו אמיתיות. אני לא מאמינה שהוא אמר שהוא רוצה את זה!! למרות שאני מבינה איך הוא הגיע לזה אבל עדיין! ארררררגג אני צריכה לחכות עכשיו כל כך הרבה זמן *בוכה* אז ככה- מבחינת הקצב של הפרק הוא היה פחות טוב מאופוריה 2 אבל הוא הרבה יותר מותח כי ידענו שפורמן יחייה, כמו שאנחנו יודעים שהאוס יחייה, אבל בפרק הזה אתה פשוט מתחיל לפקפק בכל מה שאתה יודע... אני בסצינה עם הרובוט הייתי בטוחה שהוא באמת הרג אותו ואז צרחתי WTF כשנפל לו הכדור מהיד.... אני לא מאמינה שהוא אמר לקמרון להגיד לקאדי שהוא רוצה את הקדמין (קטאמין? משהו. אני אראה את זה שוב אני אהיה בטוחה. אולי גם הפעם דברים יהיו לי יותר מובנים) הזה. כאילו, אני כן מאמינה, כי כל הקטע עם מורימשמו, כשהוא דיבר אליו תוך כדי שהאוס רשם על הזכוכית ממש הגיע אליו. אני חשבתי שם, כשהוא היה במכונית שהוא הולך למות לרגע. היו לי ממש סצינות שואה של אנשים נחנקים במשאית מCO...אבל זו רק אני
אוףף אוףףף אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אהה אגב, הכדור הורוד, אותו כדור שהוא גנב לילד ב10? ואני מאוד מקווה שהדברי הזה שהוא רוצה, גם אם יקח את הכאב, לא יגרום לו להפסיק לצלוע כי זה יהיה ממש לא אמין... גאדמט גאדמט גאדמט! לא איכפת לי מהחופש הגדול!! שיגיע ספטמבר!

Hieros Gamos

New member
אה כן, שכחתי../images/Emo58.gif

כל הקטעים עם החולה שלהם היו נוראיים!! איככככססס איך שהעין שלו קפצה מהמקום והביצה שלו התפוצצה LOLOLOL אבל הכי מגעיל היה הדברי עם הרובוט כשהאוס פתח אותו. יאקס

געעעעע ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

ברצינות זה היה כזה פרק הזוי...
למרות שישר הבנתי שזה הכל הזיה אחת גדולה, זה היה ברור :X וגם הפרק הכי מגעיל עד עכשיו, ואני לא נגעלת בקלות, אבל העין...
אני שמחה שכל הפרק באמת היה הזייה, כי הוא היה נורא הזוי (
) ולגמרי לא הסתדר לי, אז אני שמחה שזה לא אמיתי. (אמרתי לכם, אני נורא חוששת שהתוכנית יום אחד תפסיק להיות טובה...) אגב, זה הפרק היחיד שלא נפתרה בו מחלה. לול, לגמרי לא הבנתי מה הוא אמר בסוף, וניסיתי שלוש פעמים להקשיב לזה... את אומרת שהוא אמר שהוא רוצה קדמין? אבל זה לא כזה הגיוני, כי זה עזר לו בהזייה שלו, מי אומר שזה באמת יכול לעזור?
הקטע שהוא כמעט הפשיט את קמרון היה נורא משונה
אוי, גאד, איזה קליף-הנגר נורא!
אני בבעיה עכשיו. לי ולקסם יש מנהג כזה שכל פעם שמישהי רואה פרק חדשה היא אומרת לשנייה "האוס מת", וככה השנייה יודעת שהיא ראתה את הפרק (אל תשאלו, סיפור ארוך
). אם אני אגיד לה עכשיו שהאוס מת היא תחשוב כל הפרק שהוא באמת ימות

Hieros Gamos

New member
LOL ../images/Emo58.gif

כל הקטע של הפרק היה לראות את הבפנוכו של האוס מבחינת המוח שלו וזה- כל הדיאלוגים הרי היו בעצם האוס מדבר עם עצמו- הוא במוח שלו, כמו שראינו גם ב1X18 (babies and bathwaters)g, מתעלם מהצליעה ומהמקל והכל. עכשיו, כל ההזייה הוא היה נגד זה אבל השיחה עם מוריארטי או איך שלא קוראים לאידיוט הזה, לא משנה, עם הסאבקונצ'ס שלו שהיה בדמות האויב של הולמס (זה הרבה יותר פשוט
) ועם ווילסון כן נגעו בו והראו לו שהוא לא צריך להגדיר את עצמו עם הכאב ושאולי פשוט עדיף לו לחיות כמו בנאדם נורמלי והגאונות שלו היא זו שעושה אותו פחות אנושי- בעצם ההתלבטות הייתה בין הגאונות ולחיות עם כאב ללהיות יותר אנושי, פחות חכם, ובלי הכאב. הקטע הוא שזה פאקינג לא הגיוני שהוא יוכל פשוט לקפצץ על המדרגות! אין לו יותר מחצי שריר ברגל! אוףף אסור אסור אסור שיקחו להאוס את המקל, הויקודין והכאב והגאונות. זה יהרוס את הדמות. הוא לא האוס אם לוקחים לו אחד מאלה... אוף אני כל כך שונאת קליפהאנגרים!!

אכן ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

רשה לי להאמין שהם באמת יעשו משהו דרסטי כזה, אז הוא כבר לא יהיה האוס, ובלי האוס אין סידרה :X. וחוץ מהקליףהאנגר הברור יש עוד כמה דברים שהם השאירו פתוחים, כמו קאדי וההריון, והסיפור עם צ'ייס!
אני צריכה לראות את הפרק הזה עוד כמה פעמים, היו הרבה קטעים שלא הייתי מרוכזת בהם :X ועוד משהו שרציתי לציין - האוס עושה חיקוי של הדאקלינגס - LOL!!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gifOMG כן!

האוס בתור צ'ייס היה בין המצחיקים
וכן, כל הסיפור עם קאדי באמת נשאר פתוח לחלוטין. כל הסיפורים שהיו לפני הפרק הזה נשארו פתוחים כי הפרק בעצם לא התעסק עם שומדבר חוץ מהאוס והתת מודע שלו בעצם. אני צריכה לראות שוב את הפרק סתם כי הוא בילבל אותי לחלוטין.. מה שכן, אני ממש שמחה שה-האוס מרביץ לווילסון- היה הזיה. בתוך ההזיה
אם הוא היה מרביץ לו באמת הייתי ממש מודאגת (אני מדרדרת לכיוון ווילסון/האוס...זה נורא כי אני ממש לא חושבת שמישהו מהם הומו אבל הם כל כך חמודים!) בעע אני שונאתתתת לחכות! כאילו, בהנחה שהדאקלינגס הבינו מה שהאוס רצה שיעשו לו יכול לקרות אחד מכמה מקרים- או שזה יעבוד והאוס לא יהיה בכאב ולא יהיו לו שום בעיות מוחיות אבל הוא ימשיך לצלוע (הוא חייב להמשיך לצלוע. זה לא הגיוני בעליל אחרת). או שזה יעבוד והאוס לא יהיה בכאב ולא יהיו בעיות מוחיות אבל הוא לא יצלע. או שזה יעבוד והאוס לא יהיה בכאב אבל יהיה פגיעה במוח והוא ימשיך/לא ימשיך לצלוע. או שזה לא יעבוד והמוח שלו בכל מקרה ידפק. או שזה לא יעבוד והוא ישאר כמו שהוא רק הרבה יותר אומלל בגלל שהוא היה בטוח שזה יעבוד. זה האפשרויות שאני רואה...

lol ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

יש לי המון המון מה להגיד על הפרק, ברגע שאני אראה אותו שוב נתחיל לדבר עליו ברצינות :X

Hieros Gamos

New member
אני לא הולכת לראות אותו היום שוב.

היום אני מנצלת את העובדה שהמחשב של אבא פה כדי לראות את העונות הישנות של ER...(הסידירום שלי לא ממש שמיש..הוא די תוקע את המחשב
) אני חושבת שמחר אני אעשה איזה מרתון האוס כזה. נניח, מפרק 2X10 ומעלה
כמה זמן זה? (15 פרקים * 43 דקות)/60 הממ..יותר מ10 שעות. טוב אז אולי לא. נראה כבר
בכל מקרה אני אראה אותו שוב מחר

DarkMagic17

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מזל שלא אמרת
הייתי במת חושבת
יש לך מזל שאני לא חכמה
אם הייתי חכמה הייתי ישר עולה על זה שמשהו מוזר בזה שאת לא שולחת את הסמס המסורתי שלנו
אבל אני לא אז הכל בסדר^_^

אגב, יש לי שאלה... ../images/Emo29.gif

עכשיו אני יכולה לקרוא את כל הספויילרים בפורום ללא חשש, או שיש שם דברים שקשורים לעונה השלישית או משהו? או דברים שלא קרו העונה אבל יכול להיות שהם יקרו מתישהו?

Hieros Gamos

New member
אמממ מה, כל מה שאני פריסמתי עד

עכשיו? הכל היה עד הפרק הזה ונכון לרגע זה עוד לא ראיתי ספוילרים לעונה שלישית חוץ מהעובדה שהסידרה תשאר באותו יום ושעה בפוקס שזה לא ממש ספוילר. טוב, זה ממש לא ספוילר. אממ אם יש ספוילרים לעונה שלישית שאני מוצאת אני אכתוב עונה שלישית אז אין לך ממה לפחד

מעניין אותי ../images/Emo29.gif

לראות על מה דיברתם ^^ אני תמיד קוראת ספויילרים אחרי שאני רואה את הפרק
אני גם רואה את הפרומואים אחרי... ושמחה כל פעם מחדש שאנחנו לא באמריקה :X בשביל להמנע מספויילרים שם צריך לכבות את הטלוויזיה ברגע שנגמר הפרק ולהדליק אותה בדיוק כשהפרק הבא מתחיל.

Hieros Gamos

New member
מי רוצה להימנע מספוילרים?!

אה. את..וחצי מהפורום, אבל מי רוצה להימנע מספוילרים?!
=חמצן

במבי 14

New member
OMG OMG OMG. ספויילר.

איזה פרק הזויייי, אבל ענק. כ"כ נהנתי. אני חושבת שזה גם אחד מהפרקים היחידים שבכיתי בהם :| כ"כ נבהלתי בהתחלה כשירו בהאוס וגם בכל הפרק הייתי בלחץ. הקטע עם העין היה נוראי, וכל הקטעים עם החולה היו מגעילים כאלה. גם אני הייתי בטוחה שהוא הרג אותו. בכלל היה לי קשה להבין את הפרק, פרק כ"כ כ"כ כ"כ מוזר. ולמה הפרק נגמר ככה?! נצטרך לחכות לעונה השלישית כדי לדעת מה קורה? אני לא יכולה הדברים האלה הורגים אותי. היה מצחיק שכשהאוס הראה לחולה את הרובוט על קמרון הוא שואל אותו "ראית מספיק?" והוא כזה "לא". או משהו כזה חח
עיצבן אותי שהם לא התייחסו לכל הפרקים הקודמים והכל נשאר פתוח. אהאה כן והאוס חייב להמשיך לצלוע, ולהיות דמות גאונית כזו כי אז זה לא האוס! טוב חפרתי מספיק. יומטוב ^_^

ראיתי אותו שוב ../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

והנה המחשבות שלי: כמו שאני רואה את זה, התוך ההזיה זה לא באמת האוס מדבר עם עצמו, זה האוס מדבר עם האנשים האחרים שמסביבו כמו שהוא רואה אותם. יש את האנשים שאנחנו מכירים, שהם מתנהגים די כרגיל בתוך ההזיות שלו, אבל יש שם שלוש דמויות חדשות (היורה, החולה ואישתו), שאותן האוס המציא (לצורך העניין. אני לא בטוחה אם הקטע ההתחלתי הוא חלק מההזיה, או שזה מה שקרה באמת, אני יותר נוטה לאפשרות השנייה, אבל עדיין מדובר באנשים שהאוס לא מכיר מספיק טוב, ולכן הוא צריך להמציא להם אישיויות). אני חושבת שהיורה מייצג את המצפון של האוס. הוא מאוד חכם, כמו האוס, ויש לו מונולגים ארוכים ששופטים את האוס - "It's a nice simple rule - tell the blunt honest truth, in the starkest, darkest way, and waht will be, will be." - בעצם האוס שופט את עצמו, הוא תוהה בקשר למשמעות של החיים שלו, בקשר לכל מה שהוא עושה. המצפון שלו אומר לו שלכל מה שהוא עושה בעצם יש השלכות אחר כך, אפילו אם הוא מתעלם מהן, דבר שהוא עושה הרבה. הוא אומר להאוס שהאמת היא לא תמיד דבר טוב - האוס אמר לאישה את האמת, שבעלה בגד בה והיא התאבדה. אולי כל החיפוש של האוס אחר האמת בעצם לא מוצדק? וזה גם מזכיר לי את אבא של האוס, שתמיד אמר לו את האמת, וזה מה שפגע בהאוס. עוד דבר שהיורה אומר זה שהאוס שיכנע אותו שכל דבר יכול להיות רלבנטי בחיפוש אחר הפיתרון. לכן הוא סיפר לו שהוא בגד באישתו. בתחילת הפרק האוס שואל את החולה כלמיני שאלות, כמו מה הצבע האהוב עליו והגלידה האהובה עליו, והוא אומר לו - "trust me, you never know what fact may prove the key to saving your life." עד עכשיו ראינו שזה באמת נכון ברוב המקרים, אבל בפרק הזה, גם בהתחלה אנחנו יודעים שזה לא באמת נכון, האוס סתם רוצה להשתעשע עם הבחור המסכן, וגם עם היורה זה לא היה נכון, כי העובדה שהוא בגד באישתו לא הייתה קשורה למחלה שלו. האוס תוהה אם הוא עושה את הדבר הנכון כשהוא מחטט בבתים של אנשים ובחיים שלהם בשביל למצוא רמזים למה שגרם למחלה. "You wasted your life," האוס (כלומר, המצפון) תוהה באמת למה החיים שלו שווים (וגם - "did you really think that your life's puerpose wa to sacrifice yourself and get nothing in return?"). הוא לא נהנה מהם, הוא לא מוציא מהם כלום. הוא רק מרחיק מעצמו אנשים. "Would anyone care that the world lost that wit?" "You think that the only truth that counts is the truth that can be measured. Good intantions don't count. What's in your heart doesn't count." זה מזכיר את ווילסון, ואת הבעייתיות שיש להאוס איתו. גם בעונה הקודמת האוס אומר לווילסון - "As long as you’re trying to be good, you can do whatever you want." עוד משהו בקשר לווילסון - יש את הקטע שהאוס ו-ווילסון מדברים על מה שקאדי עשתה לו, והאוס אומר לווילסון שזה נראה לו מוזר שהוא מצדד איתה, ובעצם הוא מגלה שווילסון ידע על ההחלטה הזאת. זה מזכיר לי את detox, ואני תוהה אם האוס גילה שווילסון בעצם היה אחראי על ההתערבות של האוס וקאדי, והוא כועס עליו אבל לא רוצה להגיד לו בעצם כדי לא לפתוח קופסת שרצים שעלולה לסכן את החברות שלהם. בסוף הקטע הזה האוס מרביץ לווילסון, ואולי זאת הדרך הפסיבית-אגרסיבית שלו להתמודד עם הידיעה הזאת? עוד משהו על ווילסון, הוא אומר בקשר לרגל של האוס - "The only way you could come to terms with your disability was to somehow make it mean nothing.", כמו שגל אמרה, בעצם בחלומות של האוס (פרק 18 עונה קודמת), ובהזיות שלו הוא לא נכה. מבחינתו בעצם הוא לא נכה. ובגלל זה הוא שונא שמזכירים לו שהוא נכה - בפרק הראשון ממש בהתחלה, האוס אומר שזה מפריע לו שכולם חושבים שהוא חולה, רק בגלל הרגל שלו. בפרק 5 העונה, כשהאוס מספר להורים שלו על האופנוע החדש, ואבא שלו אומר - "The one in the handicapped spot?" אבל בהזיה הוא לא מתעלם מהנכות שלו (בניגוד לחלום), אלא הוא מוצא לה פיתרון. כלומר, הוא לא באמת מסוגל להעמיד פנים שהוא לא נכה, הוא ממשיך לחפש פתרונות לבעיה שלו, ובגלל זה הוא מבקש בסוף שיתנו לו קידמין. בעצם, העימות עם המצפון שלו נגמר, והאוס החליט להקשיב לו. המצפון אמר להאוס - "You are miserable for nothing", אז האוס החליט, שאולי באמת הגיע הזמן להספיק להיות אומלל? עכשיו, האישה של החולה. בקטע הקצר שהאוס מדבר איתה היא אומרת לו ככה -
"[My friend] told me you don't talk to people unless you have to, and when you do, you unsalt them while showing how insightful you are."​
עכשיו, זה כמובן לא מחדש לנו כלום, כי אנחנו יודעים שזה נכון. אבל יש תאוריה בפסיכולוגיה שאומרת שהאדם הוא מה שהוא חושב שאנשים אחרים חושבים עליו. האישה הזאת היא פרי דמיונו של האוס, ולפי דעתי מה שהיא אומרת בעצם מייצג את הדרך שבה האוס חושב שאנשים רואים אותו, שזה בעצם אומר שזה מה שהוא. ואחר כך האישה מופיעה שוב, הפעם בתור אישתו של היורה שהתאבדה (גם החולה וגם היורה היו אלמנים. אולי זה אומר משהו לגבי הדרך שבה האוס רואה את החיים שלו בלי סטייסי? מבחינתו היא מתה?), האוס נמצא איתה במכונית כשהיא גוססת, ברקע נשמע המצפון אומר - "even the lives you save, you dismiss", שזה בהחלט משהו שאפשר לראות לאורך הסדרה. האוס מסיים את התפקיד שלו, ואחרי זה לא איכפת לו מה קורה לחולים. עוד משהו ששמתי לב אליו זה שהמקרה של החולה הוא בעצם לא ניתן לפתירה, כי הוא לא באמת הגיוני. השאלה היא למה בהזיה של האוס יש לו מקרה שבלתי ניתן לפתירה? האוס מתעקש ומנסה להצליח, מחפש את כל הפתרונות האפשריים (וגם אלו שלא אפשריים), ועדיין הוא לא יכול לפתור את המקרה. ולבסוף הוא הורג את החולה. זה מחזיר אותנו לפרק 17 - All In - האוס מפחד לא להצליח. ככל שהזמן עובד והוא לא מצליח לפתור את המקרה, המקרה נהיה יותר ויותר קשה (מבחינת המחלה), יותר מסובך, ויותר קשה לפתירה. החולה הולך ונפגע, המצב שלו ממשיך להדרדר, והאוס מפחד שזה מה שיקרה לכל החולים שלו. אם הוא לא יפתור את המקרים בזמן הוא יפגע בחולים יותר, עד שבסוף הם ימותו. ושוב, כמו עם אסתר, הוא מפחד להגיע לפיתרון, אבל מאוחר מידי. (כשהוא אומר "I'm almost always eventually right. You have no way of knowing when eventually is.") יש את הקטע כשהאוס אוכל על המכונית והדאקלינג מסביבו, והאוס עושה את הקולות שלהם בויכוח - זה כמו ב-Forever, מראה שהאוס צריך את הויכוח הזה, הוא צריך אותם כדי שיסתרו אותו. ואר כך כשהוא מבין שהוא לא מסוגל להפריד בין המציאות להזיות, הוא צריך אותם כדי שיסתרו אותו אם הוא טועה ומתבלבל בין ההזיה למציאות. ובסוף, לפני שהוא הורג את החולה, הוא שואל אותם איך זה שהם לא ניסו לעצור אותו עד עכשיו? כלומר, בחיים האמיתיים האוס סומך על הדאקלינגס שיהיו שם בשביל לעצור אותו כשהוא עומד ללכת רחוק מידי. אבל מי יודע... אולי אני טועה
(עוגיה למי שקרא את כל זה
)

Hieros Gamos

New member
אני דורשת עוגייה../images/Emo70.gif

לגבי החלק על הדמויות האחרות- גם אם הם עצמן רק איך שהאוס רואה אותן, זה עדיין די האוס מדבר עם עצמו- כל הדיאלוגים שם, ולא רק עם מוריארטי, הם מאוד האוס-ish כאלה. הקטע על הרגל ועל החולה עם הלשון...והעין. והביצה
את אומרת שיכול להיות שזה מסתבך ואין לזה פיתרון כדי להראות שהאוס מפחד להיכשל. יכול להיות לזה עוד הסבר. יכול להיות שעצם העובדה שהוא לא מצליח לפתור את זה בא להראות לנו לא רק את הפחד שלו מלאבד את האינטלקטואליות שלו שהגדירה אותו כל כך הרבה שנים וגם את הפחד שלו שהבעיה שלו, הרגל שלו, היא לא ניתנת לפתירה. שכמה שינסו בדרכים שיגרתיות ולא שיגרתיות זה לא יעבור שזה גם די מתחבר לכל הקטע של האוס בפרק שזה בעצם הוא כנגד עצמו, דיון בעד או נגד- החיים עם המוח, או החיים עם רגל נורמלית... נורא אהבתי שהוא סומך על הדאקלינגס
אני צריכה לראות שוב. אחורי זה
*הולכת לאכול*

../images/Emo58.gif מעלי! (וגם בהודעה) ../images/Emo29.gif

|עוגייה| המ... אין אייקון של עוגייה. אפשר לעניין אותך בעוגה במקום?
או אולי תות?
זה עדיין האוס מדבר עם עצמו, אבל במובן שונה. כלומר, הוא זה שמוציא את המילים מהפה שלהם, אבל בסופו של דבר הוא רואה בהם את מי שהם מייצגים. אחרת זה האוס מטריד את עצמו מינית, וזה סתם מפחיד
(למרות שהוא checked out את התחת של עצמו בפרק 8, אז הטרדה מינית עצמית היא לא כזאת רחוקה...
oh, the self-love...) בהחלט, אני מסכימה איתך בנושא השני ^^ לא התייחסתי מספיק לנושא הרגל והמוח, אבל יש גבול לכמות זיוני השכל שאפשר להכניס להודעה אחת
אניוואי, מה שכל כך יפה בפרק הזה, לטעמי, זה שהוא פתוח כל כך לאינטרפטציה. הם השאירו לנו משהו גדול לדסקס עד ספטמבר
.

למעלה