Older and Far Away

yotam 15

New member
../images/Emo83.gif

פרק גאוני לדעתי. אהבתי מאוד את כל מה שקרה בזמן שהם היו לכודים בתוך הבית; ההתנהלות של אניה והלחץ שלה, ההתנהגות של ספייק, השיחות של ווילו וטארה המובכות, וכמובן- הסקובי גאנג מגלה על הגניבות של דון. לדעתי אפשר בהחלט להבין את דון, אבל אני לא אוהב את ההתנהגות המוגזמת והמוחצנת שלה בנוגע ל...כל דבר. הקטע שסגר את הפרק, בו כולם יוצאים ובאפי מסתכלת עליהם ואז על דון וסוגרת את הדלת ממש מדהים. פרק מעולה:)

yotam 15

New member
אה כן..../images/Emo83.gif

וכמובן, הקטע שבו טארה מגינה על ווילו כשאניה מנסה לגרום לה לנסות לעשות כישוף. קטע מדהים.

דווקא הקטע הזה די עיצבן אותי, לא

יודע למה. אניה הקלסטרופובית נגעה לליבי. ודווקא מה שאמרה לווילו הצביע על החולשה של ווילו שלא יכולה לשלוט בעצמה, ולא יודע, טארה עיצבנה אותי בקטע הזה. גם מה שאניה אמרה לדון, שאיך היא תבטח בה שוב וכו', היה די נוגע ללב, כי היא אמרה את זה בצורה הכי ישירה שיש (ורק לי נראה שדווקא אניה מתנהגת כלפי דון כסוג של אמא?). חח, והקטע עם הדלת בסוף, דווקא שיעשע אותי, כי באפי סוגרת את הדלת ומסתכלת על דון כאילו היא הולכת לפוצץ אותה מכות. פרק ממש חמוד.

gavrik

New member
אניה מדהימה

ממש התאהבתי בדמות שלה בזמן האחרון, מעונה 5 ועונה 6. ובפרק הזה היא הייתה אחת היחידות שניסו לעשות משו.

לנצח1

New member
ראיתי את הפרק

די מזמן ולכן אני לא זוכרת את כולו... אבל מה שכן אני זוכרת שממש התחברתי לאניה. אני אוהבת את אניה אחריי באפי היא הדמות שאני הכי מתחברת ואוהבת שם... ופרק הזה רואים כמה אניה השתנתה כמה השנים האלה הפכו אותה לבן אדם ועם הפיכתה לבן אדם היא לקחה גם את החולשות והפחדים שלו.... בפרק הזה רואים אניה אחרת. אניה מפוחדת- אניה קלסטרופובית. אני אוהבת את אניה.

Older and far away../images/Emo82.gif

איזה פרק כיפי! טוב, עוד רגע אני צריכה ללכת לחתונה, אז בקצרה(די)- הקטעים שאהבתי: הקטע עם ה-Slugs get turned off by slugs, קלם החמדמד כ"כ!!! וטארה- He seemed cute, ואז קלם עונה- I thought he seemed cute, וה-Muscle cramp,החיקוי של ספייק לריצ'ארד- Ooo, I think I'm in love... וטארה על ה-Muscle cramp- You wanna put some ice on it? That's great! In a very bad way, הקטעים עם ה- Skin condition, Our friend is better, מגלים שדון גונבת, אבל סוף סוף היא נהיית פחות זועמת וצרחנית... William? אני מתה על הקטע הזה כ"כ!!!! כשטארה ו-ווילו נפגשות וכשטארה מגינה עליה היו קטעים מעולים, היציאה ה"מרשימה" של האלי הייתה חמודה, So ever thought about NOT celebrating a birthday? Just to try it, I mean אה, ועוד קטע ממש מצחיק- We do NOT joke about eating people in this house! שרשרו מה אתם חושבים. לכם בטח יהיה יותר זמן שלי, אני ממש ממהרת... :) מיה.

c o n n o r

New member
פרק חמוד לא יותר מידי...

חוץ מהיציאות המצחיקות של טארה וקלם לא כל כך אהבתי את הפרק דאון יותר מידי מפונקת סוף סוך העמידו אותה במקומה

ידעתי שזה יקרה! אני אפתח הודעה

ויפתחו שנייה לפניי... מנהלות, תוכלו להוסיף את שלי כתגובה? מצטערת!

City Of Angel

New member
חחח מת על הפרק הזה...

איזה סוף גאוני איך שהלפראק כולאת בטעות גם את עצמה בבית... וקלם ממש מצחיק (-:

נמ

פרק משעשע ביותר...אהבתי אותו... נורא אהבתי את המתיחות בין באפי לספייק...וגם את הקטעים של ווילו וטארה... עדיין לא ממש הבנתי למה אניה התחילה להתחרפן........ הוו קלם כזה חמוד!!! הדבר היחידי שהיה לא טוב בפרק הזה היה המשחק של דון... וואו מפרק לפרק אני מבינה כמה שהיא לא שחקנית טובה...בלעע זה הדבר היחידי שהרס את הפרק...

BuffyS

New member
אין מילים

הפרק הזה מעולה.. נכון, הוא לא פרק שגורם לך לבכות, הוא אפילו מעצבן לפעמים (תיכף אסביר למה), אבל בהחלט גורם לצחוק. דון.אני מצטערת.אני לא יכולה לשלוט בזה.היא פשוט נוראית!!!למה היא חייבת לצווח כמו כרוכיה בכל פעם שהיא פותחת את הפה?! ולמה היא צריכה לגנוב כדי שישימו אליה לב?! למה היא בכלל צריכה כל היום בייביסיטר?! שיבואו איתה לקניון, שירצו להיות איתה..שישימו עליה.. למה?! אני חושבת שהקצינו קצת את הדברים עם "יש לנו דברים חשובים יותר לעשות". החברים התכוונו שיש להם מחוייבויות קודמות. אין מה לעשות. מבוגרים הם מבוגרים. הם צריכים לדאוג לעצמם! (עלאק מבוגרים!הם בגיל שלי!) ללימודים, לעבודה, לחיי חברה ומי יודע מה עוד... כ"כ ריחמתי על באפי שהיא הייתה צריכה להתקע איתה בבית כשכולם יצאו החוצה לעיסוקיהם... אני מתה על ספייק. כל רגע שעובר אני מתאהבת בו יותר. הוא אדיר. מכל הבחינות. טארה גם מדהימה ומעולה..היציאות שלה הן הטובות ביותר... אני פשוט נמסה מההרמת גבה שספייק שולח לעבר באפי לפעמים.. זה מעורר בי תחושות אדירות לגבי שניהם! ואיך שבאפי נדלקת מזה.. אויש, הם אדירים.

deadpleasures

New member
הפרק של היום....

וואלה חוץ מכמה הברקות (בעיקר של טארה וספייק) how is that cramp in your pans? אין הרבה טוב בפרק הזה. נתחיל במובן מאליו -דון. ממתי ילדה בת 16 צריכה בייבי סיטר צמוד? "תהיו איתי תאהבו אותי תדאגו לי אני כל כך מסכנה ובודדה" יאללה איזה דיאלוגים מעצבנים הביאו לה שם. כמובן שורת הדיאלוג הגדולה מכולם get out get out get out מי היה מאמין שבן אדם יכול לצרוח כך. פרק בינוני מינוס שרק מחזק את הדעה שלי שעונה שש היא משעממת חוץ מכמה דיאלוגי טריו מדהימים.

City Of Angel

New member
"דיוני טריו מדהימים"....

כן הם באמת יכולים להיות מאוד מבדרים לפעמים

NimaZ

New member
פרק משעשע../images/Emo108.gif

אני אוהבת קלם
טארה ה-כה מגניבה>< ואניה ממש עיצבנה אותי.. מצטערת. כאילו- היא יודעת טוב מאוד שאם ווילו תיכנס שוב זה יהיה פי 10 יותר קשה לצאת מהקסמים.. והם אפילו לא היו שם כ"כ הרבה זמן.. גרר.. ודון ממש טיפשה. לא ידעתי שבנאדם יכול להגיע לטונים כאלה.

City Of Angel

New member
שוב, מצב מהחיים במסווה של כשפים

דון, טינייג'רית מתוסבכת בלי אמא ומשפחה, כועסת ומייחלת רע לכולם. רק שבבאפי כמו בבאפי, משאלות עלולות להתגשם לגבי השחקנית היא באמת לא משהו, אבל זאת הדמות של דון שעושה דרמה מכל דבר

Aspen

New member
הכי גדולה בפרק

הייתה טארה! אני בדרך כלל לא מתה עליה, ואני מאוד אוהבת את ספייק, אבל הירידות שלה עליו פשוט ענקיות! איך היא הלחיצה אותו

למעלה