okc vs atl

OrEl74

Well-known member
מנהל
אגב, ההוקס עם משחק התקפה טוב

7 שחקנים עם דאבל פיגרס ו-50% מהשדה זה משהו שהם קונים בכל משחק לדעתי.
התאנדר פשוט התפוצצו עליהם בדקות האחרונות וכמובן שגם ההגנה לא ממש מתפקדת
&nbsp
בוא נגיד שעם הגנה כזאת בפלייאוף הם ימצאו את עצמם בחוץ מהר מהצפוי

בוא נדבר על הנתונים היותר יפים של המשחק

מספר ה 3 משני הצדדים פשוט מדהים
ווסטברוק אחד מדהים
&nbsp
אלה הדברים הטובים והיפים שאפשר לקחת מהמשחק הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קבלו את הרכזים החדשים של הבולס

רבע שלישי בין הבולס לראפטורס וזה נראה כמו בלואו אאוט רצייי כשהבולס מובילים ב 17
נואה בשלב הזה עם 10!! אסיסטים
פאו עם 6
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
קליבלנד ממש מתקשים מול הפייסרס

לברון בטירוף בדקות האחרונות אבל הפייסרס לא נותנים לקאבס לברוח
&nbsp
הולך להיות צמוד עד הסוף

FrecCo

Active member
ווסטברוק MVP

במיוחד אם אוקלהומה עושים פלייאוף. באמת, עם כל הכבוד להארדן, קארי לברון ודייויס
ווסטברוק משחק כמו דמות מספייס ג'אם. הוא לא אמיתי. סוחב על הגב את הקבוצה הזאת עם מה שמרגיש כמו ממוצע טריפל דאבל עונתי.
טפו טפו רק שישאר בריא עם ה-45 דקות שלו למשחק.
&nbsp

קארי וווסטברוק הייחידים שצריכים להיות מועמדים ל mvp

הבחירה ביניהם היא קשה ומאוד, כאשר האחד נתן עונה שלנה סדירה כ mvp והשני היה גם פצוע אבל אחרי החזרה נתן עונה מושלמת ולכן והייתי הולך על דווקא על קארי.
&nbsp
בכל הנוגע להארדן ולברון הם זורקים כמו מטורפים וזה לא משחק יפה בכלל ולעפמיים גם עולה לקבוצה שלהם במשחקים, ככה שלא מגיע להם לזכות או להיות בכלל מועמדיםלתואר ה mvp.

rapgamer4ever

New member
כן, הארדן ולברון זורקים כמו מטורפים

רק ווסטברוק שזורק יותר משניהם מועמד ראוי...

BeniTaz

New member
הארדן שחקן קבוצתי שלא כופה את עצמו על המשחק

למרות שהוא משחק עם חבורה של נגרים לא פחות מהקבוצה של ווסטברוק.

BeniTaz

New member
ונתונים

הארדן זורק 18 פעמים למשחק ב-44.2 אחוז. מאזן יוסטון: 22-46
ווסטברוק זורק 21.4 פעמים למשחק ב-42.8 אחוז. מאזן אוקלהומה: 30-39
&nbsp
לא שאני מפחית מווסטברוק.. אבל אי אפשר להגיד "הם זורקים כמו מטורפים וזה לא משחק יפה בכלל". ולטעון את זה נגד הארדן ולטובת ווסטברוק. זה ממש בדיחה.

ראית איזה זריקות ווסטברוק זורק?

הוא זורק מטווחים יותר חכמים ומוסר יותר מהארדן כאשר צריך למסור. (המשחקים שלו שיצא לי לראות)
ראיתי משחקים של הארדן שהוא לא ספר את מהקבוצה שלו כולל זריקות מטווח מטורף של ה 3 ולזה קשה לי להתחבר ברמה אישית למרות שהוא שחקן נהדר ואולי הטוב בעולם, כשמצד שני אולי נפלתי על המשחקים הכי גרועים של הקבוצה שלו. (שים לב כמה מחמאות הארדן קיבל ממני)
&nbsp
העונה עקבתי אחרי גולדן ואטלנטה. קלבלנד עקבתי אחריהם עד שנמאס לי מדרך המשחק של 16 עד 21 שניות החזקה של כדור של שחקן אחד כולל של קריי . שאר הקבוצות ראיתי אותן כאשר הן שחקו מול אחת מה 3 או שהיה שידור שלהן מול אחרות ולא של אטלנטה או גולדן, כי אי אפשר לעקוב אחרי כל קבוצות הליגה.

BeniTaz

New member
לא. לא ראיתי את ווסטברוק

2-3 משחקים השנה. אבל ראיתי את הארדן כל משחק השנה של יוסטון, ואתה כותב שטויות במיץ עגבניות בהקשר להארדן.

fatnoam

Active member
״זורק מטווחים יותר חכמים״

wtf that means?
&nbsp
בחירת הזריקות של ראסל היא הכי questionable בליגה. לא מבין מה אתה מנסה לעשות כאן בדיון הזה.

rapgamer4ever

New member
זה עוד יותר מצחיק כי

בחירת הזריקות של הארדן צמודה באדיקות למה שנחשב "זריקות חכמות"- שלשות, צבע, עונשין.

picki23

New member
הסיבה היחידה שווסטברוק משחק יותר טוב כרגע

זה בגלל ההגנה והריבאונד שלו. אני חושב שראסל מוסר מסירות מסוכנות ולא אחראיות לפעמים ושהוא מתקשה לסיים בסל לאחרונה. הארדן עושה הכל טוב. השחקן הכי טוב בעולם. או שסטפן קרי הכי טוב בעולם. אחד מהשניים, אני לא יודע כל משחק אחד אחר מחליט להיות לוליין.
&nbsp
אני חושב שאם מסתכלים על מאמץ לאורך כל השנה הארדן/ קרי (1,2), ווסטברוק, דייויס ואז לברון (למרות שהוא משחק יותר טוב מדייויס בחצי השני של העונה) .
&nbsp
בחצי השני של העונה ווסטברוק עושה איזושהי היסטוריה אני לא כ"כ מצליח לעכל את המשחק שלו. כמות המאמץ הכי גדולה שראיתי מזה הרבה זמן לעשות כל דבר אפשרי.
&nbsp
זה וויכוח נורא סובייקטיבי שלושת המועמדים משחקים בצורה יוצאת מן הכלל ולפעמים זה נראה שווסטברוק יכול לסחוב את אוקלהומה רחוק יותר ממה שאנחנו חושבים ואז אתה רואה איך סטף קרי עושה מההגנה של יוטה בדיחה ועוד בלי קליי ואז אתה רואה איך הארדן משחק במערכת אחת המעצבנות ( ואולי אפילו גרועות) של הכדורסל במערב לדעתי ( אני לא אוהב שזה הארדן רול ופאס דה בול) ועושה מזה אומנות.
&nbsp
אני חושב שהליגה תתן את התואר ללברון כדי להתחמק מהוויכוח ;)

למעלה