okc vs atl

okc vs atl

קדימה הוקס

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה שווסטברוק בדרך לעוד טריפל דאבל

קארול כרגע עם אחת מהעבירות היותר מטופשות שראיתי

ההוקס מה 3 ו okc מה 2

יהיה מעניין לראות אצל מי הסטטיסטיקה תהיה מאוזנת ברבע ה 3 וה 4, כי האחוזים האלה לא יכולים להמשיך להיות גבוהים אצל שתיהן כל המשחק.

שרדר וטיג הם מכה לאטלנטה

כמה איבודי כדור וכמה התקפות הם הורסים בלי עזרה מאחרים...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים חלקית

טיג מחזיק בכדור יותר מידי וממש גורם נזק כרגע.
שרדר מצויין וכרגע הוא השחקן הכי טוב של ההוקס
&nbsp
&nbsp

אם נספור את איבודי הכדור של שניהם והטעויות בהתקפה

נגיע ליותר מ 15 יחדיו כשחלק גדול מזה תורגם לסלים נגד אטלנטה וזריקות עונשין של ווסטברוק, ולכן אטלנטה הפסידו היום בצדק.
&nbsp
שים לב גם כיצד עוצרים את טיג ושרדר ולא רק במשחק הזה אלא קבוצות נוספות, כיצד זה חוזר על עצמו שוב ושוב העונה ובפלייאוף קבוצות יעצרו את ה 2 האלה ככה באופן שוטף כולל במזרח.

לעניות דעתי אטלנטה משחקת ברוטציה לא נכונה...

הם פותחים בחמישיה הכי חזקה שיש להם, ואז כשיורדים לספסל יש ירידה דרסטית, כששרודר מרגיש שהוא המנהיג של הסקנד יוניט, משתלט על המשחק, ולא נותן לאחרים את הכדור.
&nbsp
הבעיה בלפתוח עם החמישיה הכי חזקה, זה שנדיר מאוד שתצליח להכניס את כולם למשחק, כולם יצרני נקודות, כולם שחקנים שצריכים לקחת זריקות, זה צרות טובות, אבל לפעמים טובות מדי.
&nbsp
לדעתי הם צריכים להוריד את קורבר לספסל ולהפוך אותו לסוג של שחקן שישי.
בנוסף הייתי מוריד גם את קארול שיכול להביא אנרגיות טובות מהספסל, וכאמור לחזק אותו.
&nbsp
ככה הייתי רוצה לראות את אטלנטה בפלייאוף:
&nbsp
טיג(מאק)
בייזמור(שרודר)
ספולושה(קורבר)
מילסאפ(קארול)
הורפורד(סקוט/אנטיץ')
&nbsp
הנחת היסוד שלי שרוב הכוח שמגיע מאלטנטה הוא בכל מקרה מטיג+צמד הגבוהים.
אז עדיף לפתוח איתם, בייזמור יתפור פה ושם שלשה כשיהיה פנוי, וספולושה יהיה שם בעיקר למשימות הגנתיות.
&nbsp
כשיורדים לספסל הייתי שם את הכדור בידיים של מאק, ואת שרודר הופך לקומבו גארד שיתרכז יותר בקליעה מאשר בהובלת הכדור.
קורבר כאמור הופך להיות ה"כוכב" בחמישיה הזאת, ולכן יקבל יותר כדורים ויקלע יותר
קארול ישחק 4 זריז ואתלטי עם קליעה מה שירווח את המשחק
וב5 סקוט או אנטיץ' שהם גם כן גבוהים עם קליעה מבחוץ
בקיצור חמישיה קטלנית עם איום מחומש ותמידי מחוץ לקשת שקבוצות יתקשו מולן(בעיקר בהתחשב בכך שגם הן מעלות את הספסל שלהן)
&nbsp
ככה אתה גם מחזק את הטריו של טיג-מילסאפ-הורופוד בכך שאתה שם רק עליהם את רוק הזרקורים.
וגם מקבל את קורבר וקארול בצורה יותר טובה מהספסל כשהם המנהיגים של החמישיה השנייה, ולא שרודר שאולי ירד טיפה במספרים, אבל השאר יעלו.
&nbsp
בכל מקרה זאת הדרך שלי למקסם את הכישרון של אטלנטה עם סגל כל כך מוכשר, שיש תחושה שהולך יותר מדי פעמים לאיבוד.

אתה לא לוקח בחשבון שקורבר, מייק סקוט ות'אבו ספולושה

פצועים ולכן ברור שהספסל של ההוקס ייראה כרגע פחות טוב.
&nbsp
החמישייה שהצעת בפלייאוף לא עקבית עם העמדות של השחקנים.
סקוט לא יכול לשחק סנטר, הוא חלש יחסית ל-4, בטח שהוא לא יכול לתפקד כ-5.
קארול לא יכול לשחק 4 למעט מצ'אפים מאוד ספציפיים.
שרודר יכול לשחק 2 לצד טיג אבל העמדה העיקרית שלו היא ה-PG.
&nbsp
רצית לשפר את הסקורינג של החמישה השנייה אבל ביצעת את זה במחיר של הריגת הריווח של החמישיי הראשונה. אתה מוריד את קורבר/קארול ומכניס את ספו/בייזמור? לא ריאלי.
&nbsp
בנוסף יש כמובן את הצד השני של המגרש שקצת התעלמת ממנו. אתה הורג את ההגנה של אטלנטה אם אתה רוצה להריץ קו קדמי של קארול + סקוט/אנטיץ'. זה יהיה מזעזע.
&nbsp
ונקודה נוספת, אתה מתעלם מזה שבפלייאוף הרוטציה מתקצרת. אם טיג נותן לך 36 דקות, אז אין צורך בשלווין מאק מאחוריו, כי את כל הדקות שהוא בחוץ ישחק שרודר כ-1. כנראה שלא נראה יותר מידי את מאק בפלייאוף אם בכלל.
&nbsp

טיג מקבל 8 מיליון על פי espn

הוא לא נראה כמו שחקן ששווה חצי מזה ולא הייתי רוצה לראות את אטלנטה תלוייה בו בפלייאוף או בעונה הסדירה, כי גם כאשר אין לה פצועים הוא מאבד כדורים כמו שגולדן ו okc וכנ"ל ההגנה שלא הייתה קיימת של קלבלנד כולם גרמו לו לאבד כדורים בלי מאמץ גדול מדי.
&nbsp
כמו שאני מבקר את לברון, אני יודע גם לבקר שחקנים בקבוצה שאני רוצה שהיא תזכה בתואר.
&nbsp
על זה טיג תוסיף את מספר 17 של אטלנטה והיא בבעיה גדולה כל עוד שניהם מחזיקים בכדור ומאבדים כדורים בצורה הזאת.

לא יודע כמה משחקים של אטלנטה ראית, אבל זה שטויות.

טיג בטופ 10 של הרכזים בליגה.

שחקן טוב לא היה נכנס לאותה מלכודת בהגנה משחק אחרי משחק

ספרתי 4 טעויות זהות שלו פעם אחרי פעם מינימום בכל משחק, כשזה רק בשני המשחקים האחרונים מול okc וגולדן. (מול okc זה היה הרבה יותר גרוע מהרגיל)
קלבלנד ואחרות גם עשו לו את תרגיל דומה בהגנה וגם איתן הוא נפל בתרגיל הפשוט הזה או אחרים.
גולדן ו okc בלי הטעויות של טיג ושרדר לא בטוח היו מנצחות את אטלנטה בצורה שהם נצחו. תביט במשחקים שוב ותראה כמה כדורים עברו לקבוצה הנגדית בגללם וכיצד המשחק של אטלנטה נפגע בגלל זה ולא רק מול okc או גולדן.
&nbsp
שחקן כמו טיג לא שווה 8 מיליון, כשאתה זכאי לדעה משלך.

billc

New member
אני לא יודע למה אתה רוצה שאטלנטה תזכה בתואר

אין לך שום קשר לאטלנטה, אתה שונא שחקנים שלה,
לדעתי המוטביציה היחידה שלך זה שנאה לקלבלנד וזה לא קשור בכלל לאטלנטה

אני לא אוהב את טיג ושרדר, כל השאר הם בסדר גמור

טיג ושרדר הם דוגמא לשחקנים שלא לומדים משגיאות וחוזרים עליהן שוב שוב ושחקנים כאלה אני לא אוהב לא בnba ולא ביורוליג.
אין קשר לקבל לקלבלנד, הלייקרס או כל קבוצה אחרת שתעלה בדעתך. כל קבוצה חכמה בפלייאוף תנצל את החולשות של טיג ושרדר נגד אטלנטה ואתה תראה את זה כאשר הפלייאוף יתחיל. תספור כמה איבודי כדור או כניסה לתוך יער יש לשניהם ולכן הכדור עובר ליריב ותראה את הבעיה בעצמך.
&nbsp
חוץ משניהם אני מאוד אוהב את המשחק של אטלנטה ואת שאר השחקנים שלה, כי הם משחקים כקבוצה ובצורה יפה בהתקפה ובהגנה מרבית הזמן ומגיע להם אליפות אחרי עונה כזאת. אין שם שחקן מרכזי אחד וזה אולי הדבר הכי יפה אצלם וככה אמור להיות משחק גדורסל.

אני אפריד את המהלכים של טג ושרדר ויעלה את זה לרשת ב hd

ותראה על מה אני מדבר בעצמך.
&nbsp
לשם ההגינות אני אחכה למשחק הבא של אטלנטה, ככה שלא תגיד שזה רק מול okc וגולדן, למרות שזה קרה מול גם מול אחרות.
&nbsp
יש להם שגיאת משחק שחוזרת על עצמה, כשהמהלך הזה תלוי בסיוע מגארד אחר או גבוה והם לא תמיד מביטים אם נותנים להם עזרה בכלל. שחקנים כמו פארקר ,הארדן, לברון, ווסטברוק, קריי, קארי ואחרים ברמה שלהם יכולים להוציא מזה זריקות או לעבר מתחת לסל, אבל שניהם נתקעים בצד של הסל בלי עזרה של שחקן אחר והכדור פשוט עובר לקבוצה היריבה בדרך כלל או שהם סתם מוסרים מהפינה ומתחילים תרגיל מסודר.

billc

New member
לא ראיתי את המשחקים האחרונים, ויכול להיות שטיג שיחק רע, אבל

רוב העונה הוא שיחק טוב וחכם, אז כמו שאפשר לקחת כל שחקן ולשים עליו היילטס ולעשות אותו מלך, אפשר גם הפוך

אם תגיד שהיה לו משחק רע אז סבבה, אם אתה מתחיל לספר לי שהוא שחקן רע שהורס את אטלנטה זה לא יעבוד עלי

אני יעלה לך את זה ותשפוט את אותם בעצמך

יכול גם להיות שנפלתי על המשחקים הגרועים שלהם ואם כן אני אשמח במידה ותפנה אותי למשחקים הטובים של ה 2 הללו.
&nbsp
במקום לרשום ביקורת אפשר פשוט להפנות למשחקים הטובים או הרעים ווכה לםתור את העניין בדרך הכי טובה.
&nbsp
אני עכשיו הולך לצפות במשחק שמנהל הפורום המליץ עליו ומשחקים אחרים של ה nba ב hd מלא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחק מזעזע של טיג

קבלת החלטות איומה!
&nbsp
משחק אדיר של אוקלהומה שמראה המון אופי וקשה לי להודות אבל ניהול משחק מבריק של ברוקס.
.אההה וכן, ווסטברוק עם עוד טריפל דאבל...

למעלה