Ok, I was forced to do this.

• פותח הנושא Ziga
  • פורסם בתאריך

Ziga

New member
Ok, I was forced to do this.

שלום, אני חדש (Oh, the surprise), ואני אממ.. בן 14, מתאשור, (You know, מושב קטן כזה ליד ברוש ותדהר. מושבי יחדיו.). אני חננה כזה, גות'י במקצת, חיי על מוזיקה, מחשבים, אנימה, ומשחקי תפקידים. You know, your regular geek. בינתיים הטיול היחידי שהייתי בו היה טיול חנוכה השנה, דיי נהנתי האמת, ואממ.. זהו? אז.. היי לכולם. ואני מקווה להשתלב פה. (או משהו בסיגנון, you get the picture)

שלום! :)

ברוך הבא.. ו.. אנשים!! אל תהיו סנובים מגעילים מתנשאים וכו'.. הגיע מישהו חדש לפורום שלנו.. אל תבריחו אותו!! :) אמ.. ודבר אחד לא אמרת.. מה שמך
:) אגב.. לאט לאט אתה תכיר כאן ת'אנשים.. כל אחד והפאקים שלו..

RMXXX

New member
ברוך הבא

אל תדאג כולנו מוזרים פה, פורום של חולי נפש....
אבל זה מה שמייחד אותנו!

נכון!!../images/Emo45.gif

חחח הנה.. תלמדו ממנו.. :) הוא מנומס!!
וחוץ מזה.. היי גל! מה שלומך?! (זוכר אותי?? מהמפגש פורום השולט שהיה לנו.. :)

RMXXX

New member
שלומי מצויין מה איתך?

בטח שאני זוכר! מיס לא מחרבנת! אחחח... איזה מפגש!!

חחח כן../images/Emo70.gif זו אני../images/Emo70.gif :)

שלומי גם טוב!! חח אתה אכן צודק.. חחח היה באמת שוס..
אגב.. יש לך אייסיקיו או משהו.. לשמור על קשר יו נואו! :) וכמו שעלה כאן בפורום כמה פעמים.. אתה יודע שבנות לא מחרבנות!! חח אז זה היה מיותר.. :) ואם אני לא טועה אני לא הייתי היחידה.. או שכן.. לא חשוב! בכל אופן ממש נהניתי בטיול הזה.. באמת היה מ-ד-ה-י-ם!!

hadasbaril

New member
ברוך הבא

מה שלומך? אני מקווה שתהנה כאן ושייה לך כיף פה. את הסטיות שלי אתה עוד תכיר בהמשך..

Ziga

New member
Funky. nice people. =D

אממ, looks like I'm gonna have a lot of fun in here. ^^ אהה, ושמי? גיל.

Ziga

New member
/=

סורי, אני אשתדל להפסיק. זה פשוט יותר קל לי להתבטא באנגלית.. /=

FiFi 59

New member
יפפפפפפעעעעעעתתתתתת

היי :) משלומך? יצאת לחנוכה? (כי לא ראיתי אותך..:\ )

FiFi 59

New member
אני ממש לא זוכרת...

תשמעי בחנוכה היה קטע לא נחמד פגשתי את יונתן שהיה איתי בקבוצה במד"צים (הוא מערבה אם את זוכרת..) קיצר היה איתו עוד מישו וכזה הוא שואל אותי אם אני זוכרת אותו ולא זכרתי וכלכך לא היה לי נעים... הרגשתי ממש מגעילה...:\

s h e e p i t

New member
שחר =) התגעגעת אליי ?

זאת רותם... זוכרת אותי ? חחח זאת שמציקה לך בבית ספר סתם סתם וואי מחר יש ספורט.... נתראה שם... אמא ואבא קנו לי.... דיי אני לא בסדר =\

למעלה