Ok, I was forced to do this.

• פותח הנושא Ziga
  • פורסם בתאריך

FiFi 59

New member
בטח! כי אני לא ראוה אותך כל יום

בבצפר :) חחחחחח כן אמאואבא קנו לי

rinani

New member
ברוך הבא לפורום!

נעים מאוד אני רנה עשת ממושב אביחיל בעמק חפר!

fresh mishmesh

New member
שלום לך...../images/Emo13.gif

אני ניצן, י"בניקית מבאר טוביה... לא כ"כ הבנתי מאיזה מועצה אתה...

Ziga

New member
אני לא רגיל לציין מועצות..

אני מבני-שמעון. מצטער על הבילבול.

תצ1

New member
שלום שלום וברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

בוודאי שתהנה פה איזו מן שאלה????? רק יכול להיות שתחשוב שאנחנו מוזרים קצת, מתנצלים מראש!!!

s h e e p i t

New member
אני שונאת לתקן אנשים...

אבל נראה לי שהכוונה היתה... "קצת" מוזרים...

ניייצייייי

חומד!! מה שלומך?? הרבה זמן לא דיברנו.. אוהבת המון.. :) ולסיום שיהיה
לכוולם! :)

תצ1

New member
עדידייייייייייייייייייי

מותק!!!! יווו זה ממש מעצבן שמלא זמן לא דיברנו!!!! תתקשרי אלייי!

נחשוב עלייך.. :)

סתם מותק.. אני אתקשר אליך.. חחח אבל אל תצפי ליותר מדיי כן?! :) לא רוצה לאכזב אותך.. :/

חחח את מהירה..

כבר הספקת לראות את ההודעה שלי..? ועוד להגיב?! וכל זאת בשתי דקות?!?!? איך את עושה איך את זה?!?! אני אתקשר אליך מאוחר יותר.. נראה.. אם אני אזכור.. את יודעת.. אני ילדה עסוקה.. יש לי שיעורים.. (מי עושה?!) לדבר עם עוד כמה אנשים.. (אהמ אהמ (ומי שאני מדברת עליו יודע.. או יותר נכון יודעת :)) ועוד כל מיני דברים.. you know.. :) סתם סתם חומד אני אתקשר אליך.. אם לא היום אז מחר.. אבל אני אתקשר!! מבטיחה.. (לא שאני נוטה לקיים הבטחות אז..) אגב.. לך גם יש את הטלפון שלי לא?! אז גם את מוזמנת להתקשר.. חצופית!!

גיייליייי

חחח גם לך מגיע לא?! :) אז סתם אני מתגעגעת.. וזוהי הפעם השלישית שאנחנו מדברות היום! אז שיהיה גלידה!! (אני אקח את החוב פעם הבאה שניפגש.. אל דאגה! :)
ואוהבת המונים!!

THE sky angel

New member
לא רוצה להידחף אבל אני חייבת להגיד

גלידה זה הכי קווווווווווול בחורף!!! אין אין על גלידה בחורף!

להידחף?!

חחח זה מה שכווולם פה עושים אם אני לא טועה.. :) בכל מקרה גלידה זה באמת דבר שווה.. ו.. גילי.. לא טודא.. אבל אני אסתפק בגלידה.. אגב.. יום חמישי.. (שכל היום כמעט היה חופשי.. (8 שעות..)) הלכתי עם חברים שלי ל"משתלה" (ככה קוראים לקיוסק שיש לנו בבצפר.. :) והם קנו טוסט.. ושלוק.. חחח ואני.. המשוגעת היחידה.. הולכת בבצפר עם טילון מפלצתי.. (נראה לי הייתי הראשונה שקנתה טילון בבצפר הזה..) זה היה מוזר.. חחח משהו שיא הקור.. ואני אוכלת טילון.. זה לא מעניין.. סתם היה לי משעמם וזה הזכיר לי.. חח וסתם בזבזתי לכם זמן.. אבל.. חפיף! :) נדבר! :)

אני בכל זאת ממליצה על עוגיות.

יודע מי שטעם את העוגיות של אמא שלי (אין כאן הרבה כאלו.. אם בן יכנס שוב לכאן אז הוא יעיד) ובאשר לגלידה- רק אם זה גלידת תות. אחרת אפשר לוותר

גילי!!

גם עוגיות יתקבלו בברכה.. ו.. לא! אני לא אוהבת גלידה תות ולא רציתי טילון.. רק הזכרתי את זה.. נדבר כבר אח"כ.. או באייסי.. וגם את מוזמנת להתקשרת אלי! מובן?? יופי! ערב טוב לכל

למעלה