OK חבר'ה... קצת תמונות.

ארזS

New member
אם אתה אומר...

מי אני שאתנגד...

motish3

New member
אחלה תמונות ארז!

תן לנו לשטוף את העיניים מדי פעם ממה שצילמת. ההגבלות באירליינרס בטח לא עוזרות לך להעלות את התמונות לשם.

ארזS

New member
תודה. לא עוזרות ?

הצחקתני... אולי לקראת שנת 2076 התמונות יגיעו לשם...

ארזS

New member
../images/Emo124.gifח ד ש ו ת ../images/Emo41.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

העליתי בינתיים לניסיון רק שתי תמונות לאתר Airliners והם דחו את שתי התמונות בטענה שלא סימנתי משהו בקטגוריה הנכונה. מתברר שלא סימנתי שסכימת הצביעה היא של היצרן ולא של חברת תעופה... רק תראו איזה החמרות שיש שם... אי לכך התמונות נמצאות בינתיים באתר MyAviation . תמונה ראשונה ה-380 מסיע לטיסת תצוגה. תמונה שניה ה-380 בטיסת התצוגה. כמה חבל שמזג האויר היה כל כך אפרורי באותה השעה.

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifארז, ../images/Emo47.gif|../images/Emo99.gif../images/Emo160.gif

סוף סוף התחלת להוריד אילינו את הצילומים (הנהדרים) מהחוויה בחו"ל. אך, אילו הייתה לנו נקודת ספוט כזו...

S o l l y

New member
אחלה תמונות !! ../images/Emo51.gif

איזה כבוד, צילמתי את ה A380
הייתי מת לראות אותו

ny22

New member
מנהל
זאת כבר תמונה מצוינת....

על ההתחלה! תגיד כל השרוול מלא בשמשות?

ארזS

New member
תשובה

כל השרוול מלא בשמשות עם נקודות שחורות וכבר הייתי מבואס שלא יתאפשר לי לצלם את המטוס, ופתאום ממש לפני הכניסה למטוס היה חלון אחד נקי...

747 400

New member
שאלה?????????

באיזה מטוס חזרתה? והאים הטיסה לפריז היתה בבוקר או בערב?. אשמח אם תענה לי!!!!!!! ומחקה לתמונות הבאות ומקוה שגם התמונות הבאות הם תמונות יפות. תודה

ארזS

New member
תשובה!!!!!!!!!!!!!!

חזרנו מציריך במטוס בואינג 737-700. הטיסה הלוך היתה בשעה 6:50 בבוקר. הטיסה חזור היתה בשעה 21:20 בערב. אשמח בהזדמנות להוסיף תמונות. כרגע אני דואג לבן שלי החייל שמשרת בהר דב.

747 400

New member
אני מבין שטסתה בטיסה מיספר 344

גם אני חזרתי בטיסה הזות (ליפני קצת פחות משנה) וגם ב 737-700

למעלה