OK חבר'ה... קצת תמונות.

ארזS

New member
OK חבר'ה... קצת תמונות.

תשמעו... אני יודע שאתם מחכים... ולמרות שממש אין לי הרבה זמן פנוי עברתי מהר על חלק מהתמונות שצילמתי בטיול לחו''ל מהשבוע שעבר [איך שהזמן רץ...] ואני מביא לכם כעת כמה תמונות ואשתדל להוסיף עוד בקרוב. תמונה ראשונה : המטוס שלנו לפני ההמראה ביום שישי 17/6 מנתב''ג לפאריז CDG . [הצילום מבעד לשמשה שבשרוול].

ארזS

New member
=2=

לאחר ההמראה על מסלול 30. וכאן אני חייב לספר לכם קטע חביב : בזמן שהמתנו ל"פושבק" ראינו שכל המטוסים מסיעים להמראה על 26. ואז אחרי הפושבק והנעת המנועים הטייס מודיע "שתי דקות להמראה" , ועושה לכל השיירה "ויעקוף"... כן, בזמן שכולם עמדו בתור להמראה מ-26 אנחנו קיבלנו 30 זריז...

danii2

New member
זה לא חדש שמטוסים זרים

עוקפים את כל השדה בשביל להמריא אוו לנחות על מסלול 26 אוו 30,ומטוסים ישראלים מקבלים את המסלול הקצר והמהיר...דרך אגב,אם אני לא טועה זה קורה בעוד כמה שדות תעופה בעולם שמטוסים זרים מקבלים עדיפות שניה.

LLEM

New member
מרחקי המראה

אני לא כל כך בטוח שזה עניין של עדיפות. אם למשל 777 עושה טיסה קצרה ליעד אירופאי קרוב, תחשוב כמה דלק יש לו. הרבה פחות מהכמות שהוא יצטרך לטיסה לניו יורק. מה זה אומר? משקל המראה נמוך. בהתחשב בעוצמת המנועים האדירה שלו, אפשר להבין שאין לו צורך להסיע ל-26 כדי להבטיח לעצמו מספיק מסלול להמראה. כנראה שזו בקשה של הטייס מהפקחים. מקרה אפשרי בהחלט.

ny22

New member
מנהל
חחחחחח........ישראלים תחמנים!

סתם, אני יודע שגם במדינות אחרות זה ככה. איזה מסלול יותר ארוך, 26 או 30 (למיטב זכרוני 26)?

ny22

New member
מנהל
אני ממש אוהב

מדי פעם להציץ בזה..... או יותר נכון להסתכל על זה כל הזמן.

yportnoy37

New member
חחח.....רק עכשיו שמתי לב..

אולי ידעתי את זה קודם ורק נזכרתי שמתם לב שכל חברות התעופה משתמשות באותה תוכנה של המפה ומסלול הטיסה? סתם קוריוז

ארזS

New member
=5=

ועכשיו כבר מהסלון האווירי בלה-בורג'ה, וזהו כמובן כוכב הסלון.

ny22

New member
מנהל
פשוט אין מילים!

התמונה פשוט ענקית! כמו המטוס(חחחחח.......)

ארזS

New member
=6=

והכוכב השני של הסלון. [היו עוד כוכבים אבל אין לי זמן להקדיש לזה כעת, סליחה]

ארזS

New member
=7=

וזה כבר בשדה התעופה שארל דה גול ביום ראשון בבוקר 19/6. כאן זה לא נתב''ג... תראו כמה ספוטרים !

ארזS

New member
=8= ואחרונה בשלב זה.

מצטער נורא, אבל ממש אין לי זמן. יש עוד מלא תמונות מפאריז, מלוקסמבורג, מפרנקפורט ומציריך. אשתדל להעלות מידי פעם משהו.

למעלה