OK אני מתפרקת

TWEETY =^.^=

New member
עידיתתתתת לעשות במקומך../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

LOLLLLLLLLLLL אלופת הפחדניות מציעה את שירותיה בכייפ
כנראה שבאמת פורים היום
והתחפשתי לאפרוח אמיץ
אם את עושה עם הרדמה מקומית וטשטוש כמו שאני עשיתי,,,אז הכל קשקוש בלבוש
ומה שלא יהיה,,,הלוואיייייייייייייייייייייייייייייייייי ותגשימי את האגדה, כי זה מה שחשוב. ב-ה-צ-ל-ח-ה

טביקאט

New member
עידיתוש-

את לא רועדת מפחד, אלא כי קר הבוקר (וכמו שאומר יצפאן- "זה כי חורף"
)) וחוץ מזה- מה זה צילום רחם אחרי כ"כ הרבה חודשים של איכסהקלומין? קטן עליך- בוודאות! מחזיקה לך אצבעות שהכל בסדר- וגם לכל השאר. נשיקה- טביקאט

שושי @:-)

New member
../images/Emo119.gif ון

השארתי לך הודעה במזכריה של העבודה. אני מחזיק לך אצבעות הכי חזק שאפשר בעולם הזה. מקווה שהכל תקין שמה בפנים ושיעבור הכי בקלות שיש.
ו-

הרמוניה

New member
לעידית שולחת לך ../images/Emo100.gif לכל החלקים

אל תתפרקי לנו.... שולחת לך הרבה אנרגיות טובות למחר (הציצים שלי מצטלמים גם מחר-אז גם הם ימסרו ד"ש לרחם שלך...) אני מאחלת שימצאו משהו קטנטן שיפתר תוך כדי הצילום- יסביר למה לא הצליח עד עכשיו ויפתח את הדלת להצלחה בעתיד תחי אגדת צילום הרחם
ולתפארת מדינת ישראל רק אהבה הרמוניה

עידית - את לא מתפרקת, את מפחדת

וזה הכי נורמאלי שיכול להיות. קחי כדור הרגעה ונרות וולטרן או טיפות אופטלגין לפני - ויהיה בסדר. לי הצילום לא כאב, רק חוסר נוחיות בבטן שעברה עם כדור אופטלגין.
סיגל

עידית ד

New member
0k חזרתי לחיים ../images/Emo13.gif

הכללללללל בסדר!!! הצילום עבר בסדר, כאב אבל עבר. הרחם שלי קצת קשתית אבל הכל פתוח ומוכן להריון. כל כך שמחה על היום שהחלטתי להצטרף למועדון פרופ´ זיידמן, האיש פשוט קסום. עכשיו אני הולכת לישון את שנת היופי שלי ואח"כ לחגוג בחתונה. תודה לכל המקסימות שהתקשרו ושלחו לי מסרים ומיילים לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכן
עידית

נועם@בת

New member
יש ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הכל פתוח- עוד לא מאוחר
אם כל התפרקות היתה נגמרת כל כך יפה- הייתי רושמת את זה כמתכון לחיים מאושרים ומוצלחים
שיהיה בהצלחה יקירה, תהני מהחתונה הערב, ותתחדשי על השיער החדש
נועם

מצויין לשמוע../images/Emo127.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo25.gif

אני שמחה שאת אחרי ושראית שהשד לא כ"כ נורא. תבלי לך בחתונה (את שם ובטח מפזזת לך בכיף), תאכלי הרבה ותעשי חיים. סיגל

יופי חמוד ../images/Emo9.gif

חיכיתי לעדכון והייתי בטוחה שיהיה מוצלח. תשני בשקט עכשיו? לילה טוב |לילה| ובילוי נעים

למעלה