OK אני מתפרקת

עידית ד

New member
OK אני מתפרקת ../images/Emo5.gif

מחר צילום רחם. אני לא יודעת ממה אני יותר בלחץ, מהבדיקה או מהתוצאה. מה שבטוח שאני רועדת מהבוקר, ממש רעד פיזי. קניתי נרות וולטרן ויש גם כדור הרגעה - מקווה שזה יקל על הלחץ והכאב. לא ברור לי למה בדיוק אני כותבת אולי לקבל עידוד אולי לקבל טיפים ואולי סתם כדי להוציא לחץ. זהו עידית העצבנית

אושרתת

New member
עידיתוש ../images/Emo23.gif אל תתפרקי,,לא יעזור ../images/Emo8.gif

את הצילום תצטרכי לעשות בכל זאת לא? מבינה את ההרגשה שלך,,,לי מחר יש לפרסקופיה ועד שמחר יגיע אני אתפוצץ...
ממש עידוד יצא לי,,,
מקווה שיעבור לך בקלות הלוואי וכשאני עשיתי צילום רחם לפני כמה שנים היה מישהו שיציע לי לקחת נרות או משככי כאבים אחרים.
עידית המצחיקנית,,תישארי כך! ושהתוצאות תהיינה טובות
ד"א,,,איפה את עושה את זה?

עידית ד

New member
תודה אושרת

בהצלחה גם לך מחר. אני עושה את הצילום פרטי אצל פרופ´ זיידמן. ואשתדל להיות עידית המצחיקנית אבל ממחר...

תראי, אני מכירה את זיידמן רק ממה

שזוהרה מספרת עליו, אבל אני בטוחה עכשיו שהכל יהיה בסדר!

עמית@

New member
חבוב- אל תתפרק -בפקודה../images/Emo88.gif

ה
עבר מאות צילומי רחם שלא נדבר על ה
אז כולם התכנסו במועצת החכמים- אחת שתיים יום בהיר של שמש אביבית לעידית וכמה
שיכניסו קצת
ויעשו אותך רגועה ומרוצה ולא
כמו שאת עכשיו וכמובן התוצאות (
) היו עושות אותך
אם היית יודעת לקרוא ב
ולנחש עתידות אבל אנחנו מאחורייך ואמרים לך
חבוב יקר אנחנו
בך- ואנחנו
מטילים עבורך את קוביות המזל ויוצא לנו 6/6 אוהבת - קחי
קחי
קחי
עם חמאת שוםן ויהיה
אני

עידית ד

New member
אין כמוך בעולם!!!

אני כבר זכיתי בך וזה הרבה. איך שעשית לי חשק לסקארגו עם שום... יאאממייי בינתיים במיוחד בשבילך:
והם כולם אוהבים אותך

מיכל ק-ש

New member
עידית

אין לי איזשהו טיפ מסעיר, אז רק אאחל לך שיעבור בקלות והעיקר - תוצאות טובות ומרגיעות. יהיה נחמד אם גם תממשי את האגדה...

אולה *

New member
חמודה שלי, קצת מוקדם לזה, לא? ../images/Emo6.gif

מחר תתפרקי חופשי, אבל היום...
תקשיבי, אני נמנית עם אלה שדי סבלו במהלך הצילום. אבל התפלאתי, שרבע שעה אחרי הכאב נעלם ולא חזר יותר. ד"א, מותר לבכות, לא חייבים לרחם על הרופא!
עידיתי שלי. יכולתי לכתוב שזה לא כואב. וחשבתי שאת ילדה גדולה שצריכה לדעת למה הולכים. הכי חשוב - אל תפחדי מהתוצאה, כי היא תדגיש שוב שאת נורמלית ב-100%. נשיקות, אולה.

עידית ד

New member
תודה אולוצ´קה

לא בא לי להיות ילדה גדולה יותר, הייתי רוצה לחזור להיות קטנה ולהתחפש ולא לחשוב על כלום... מלא נשיקות בחזרה

לא להתפרק, אני עוד מעט מתקשרת

לעודד (לא לאיש שלך). אני מבטיחה לך שלא תספיקי להגיד Fucking צילום רחם וזה ייגמר. תוציאי לחץ, מותר לך, זה באמת מפחיד ומותר לפחד. אוהבת מאוד ורוצה שיעבור הכי קל שאפשר ועם תוצאות טובות, ושאחרי זה נשמע שהאגדה היא באמת
ו
זוהרה

עידית ד

New member
זוהרת שלי הטלפון של עודד הוא: 052-.

תודה מתוקה שלי על הטלפון ועל הטיפים אני אחשוב עליך מחר.
עידית

..נעמה

New member
גי´נג´ה מתוקה ../images/Emo140.gif

אחרי הצילום תרגישי מ´זה גיבורה ואז תוכלי באמת להתפרק. אני גם הייתי לחוצה והתכוננתי לגרוע מכל וראיתי (הרגשתי) שהשד לא כ"כ נורא. חזק ואמץ אוהבת נעמה

עידית ד

New member
אז זהו שאני כבר לא ג´ינג´ית...

הוצאתי את העצבים אתמול במספרה ואין זכר לג´ינג´י (חוץ מהנמשים). תודה מתוקה מתוקה מתוקה שלי

salpter

New member
תשתעלי חזק עם כל הכח, אפילו על

הצוות. (זה ההוראות שקבלתי מהרופא בזמן החדרת החומר) זה מאד עוזר ממש מקל והכל כל כך מהיר שאין זמן לחשוב על כאב. אח´´כ קחי כדור וכמובן תחבושת הגיינית . ביי מחזיקה אצבעות דפנה.

רומי^^

New member
חחחח.....אני קיבלתי תחבושת הגיינית

מהרופא שלי בגודל של התחבושות שהיו משתמשים בימי סבתא שלי
יותר נבהלתי ממנה מאשר מהצילום
ומה זה עם השיעול?? על זה עוד לא שמעתי...אבל אז, בזמני, כשהיו עושים צילום רחם....
כדור לא לקחתי - רק 20 טיפות אופטלגין נוזלי שעה לפני הבדיקה. בהצלחה - דיתוש.תהיי גיבורה

עידית ד

New member
אני לא גיבורה בכלל ../images/Emo4.gif

נראה לי שאני אקנה חיתול וזהו.... תודה ציצקס יקרה אני אשתדל להיות גיבורה

ינסון

New member
בלי פאניקה

עידיתוש, עשיתי שני צילומי רחם. לפני ראשון דרשתי הרדמה כי כל כך פחדתי.. והתבדתי.. פחדתי יותר מאשר היה לי לא נוח.... וזו בדיוק ההגדרה... זו בדיקה לא נוחה! בפעם השניה, עשיתי צילום רחם ועוד הראש היה פנוי לחזור למשרד. אז... מאחלת לך קלי קלותו של צילום... ועוד יותר מזה... בבקשה היכנסי לספר ההריוניות אחרי צילום רחם!!!!! ב ה צ ל ח ה, יונת

למעלה