Oh my mama ship
v0.89

Don Nirtin

New member
Oh my mama ship../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif../images/Emo87.gifv0.89

סיכום פאץ' 0.89 בקיצור. יש לנו מפקדה סודית שנמצאת איפשהו באומגה סקטור, והיא רוצה ונחושה להילחם בחייזרים שמגיעים להשתלט על מייפל סטורי באמצעות ספינות חלל (
... תעירו אותי כשהשיעמום הזה ייגמר.....
.). א. איוונט המבקרים יש ארבעה שלבים. בכל שלב תקבלו סט של קווסטים. לכל שלב יש מטרה משלו. אני אסכם את כל ארבעת השלבים במשפט אחד: תלכו, תרצחו מפלצות, תשיגו חליפות מBing, תלבשו אותם, ותמשיכו להרוג עד שתגיעו לבוסים. בקיצור, זה לא באמת מעניין שדורש ממני להאריך את דבריי בעניין הזה. יש רשימה ארוכה למדי ומגוונת של חפצי החליפה של בינג. אפשר למצוא אותם כאן. איוונטים אחרים
1. איוונט עליית רמות של דואל בלייד (הוארך עד 9.1). כל 10 רמות שהדואל בלייד עולה הוא מקבל חפץ מיודח מהאדמין. 2. מי שיפתח דמות ברמה 30 יקבל חפצים של רמה 50 בתור פרס. 3. איוונט ה369: כל שעה שנכנסים למשחק ונשארים מחוברים נותנת תוספת של אקספי. זאת אומרת: בשעה הראשונה 30% תוספת אקספי. בשעה השנייה 100% תוספת אקספי. בשעה השלישית 150% תוספת אקספי., בשעה הרביעית 180% תוספת אקספי. ובשעה הרביעית 200% אקספי! 4.
, מבוקש לפנייך! קסנדרה תבקש מכם להרוג מפלצת בוס בהתאם לרמה שלכם. ככל שהרמה שלכם גבוהה, ככה האקספי שלכם יותר גבוה. רמות 15-30 יתבקשו להרוג את מאנו החילזון בTICKET AROUND BEACH 3 (הפיצול שמתפצל להנסייס וללית' הארבור). רמות 31-40 יתבקשו להרוג את סטאמפי שנמצא במפות הרחוקות יותר של פריון. רמות 41-65 יתבקשו להרוג את KING CLANG שנמצא במפה האחרונה של פלורינה ביץ'. רמות 65-80 יתבקשו להרוג את איש השלג שנמצא באל נאט' בהיידן סטרייט. רמות 81-89 יתבקשו להרוג את אלייזה שנמצאת בגן האופל באורביס. רמות 90+ ואילך יתבקשו להרוג את Tae Roon שנמצא במו לונג באיזור הדובים. 5. שבוע הנשמה- בדומה לשבוע הקשת שהיה לנו לא מזמן, גם פה נקבל כל יום משהו אחר. אני אפרט בקצרה פה: יום שני: דמויות מרמה 10 ואילך יכולים להחליף מגילות 10% ו60% כדי לקבל מגילות 65% ו15%. יום שלישי: נקבל VIP טלפורט רוק. הוא יתפגר אחרי שבוע. יום רביעי: דאבל אקספי ודרופ כל שעה עגולה למשך חצי שעה. (זאת אומרת, משחקים ב9 בערב, והוא מתחיל ב9 וחצי למשך חצי שעה, לדוגמה). יום חמישי: ינשוף חמוד יתקבל ותוכלו להשתמש בו. יום שישי: תוספת 30% אקספי למי שמשלים 5 קווסטים באותו היום. יום שבת: תוספת אקספי לפארטי. זה לא אומר שהמפלצות יהיו בדאבל אקספי. יום ראשון: הסיכויים של פריטים עם סטאטים טובים להיזרק יעלו משמעותית. קאש שופ, באגים, ודברים אחרים
כרגיל, דברי קאש לא מעניינים, והבאג שהיה לדואל בלייד עם הספרים שנקנו בקאשופ יתוקן. עליכם לשמור לפחות 1 SP לפני שתוכלו לרכוש את הספר ולהשתמש בו.

תודה נירוש צ'אן../images/Emo9.gif

אז נכון שחלק מהדברים כאן הם ש.ח. אבל חלקם באמת מאוד נחמדים
כמו למשל התוספת EXP ככל שמחוברים ליותר זמן
או למשל חלק מהדברים שניתנים בשבוע הנשמה
אז זה לא שאני מחכה בקוצר רוח
אבל בהחלט יש כמה דברים נחמדים

לסקנינים אין סיכוי... כל כמה שעות הסרבר נופל

בגלל האקרים. דרך אגב. הקווסטים של החללית שאתה מתייחס אליהם בביטול נותן חפצים מעולים !!!!! מי שתהיה לו סבלנות יוכל לקבל חפצים מדהימים. לא כולם נעלמים עם הזמן - חלקם קבועים. אני הייתי מאד רוצה מגן.

Don Nirtin

New member
אני מתייחס אליהם בביטול../images/Emo87.gif

מפני שזה נראה לי מיותר ליצור עוד איזור לרמות 10+ לאיוונט שלם. זה נהיה כבר יותר מדי באופנה להזניח את הרמות הגבוהות שצריכים מקומות אימון חדשים באופן דחוף.

Annnnnn15

New member
../images/Emo176.gif טוב אני לא יודעת מה איתך ניר.......

אבל אני אהבתי את המסך הכחול החדש שבכניסה, סופסוף משהו יפה!!

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה