Oh My God............!

Say What?!?!?!?!?!

איך? מתי? ספרו עוד!!!! מזל טוב

../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחח מזל טובבבבבבבבבבבבבב BTW עדיין נכנסים לצ'אט כל ערב??????

this is me then

New member
חחחח

תודה תודה... ולא נכנסים לצ'אט כי רין זמן בגלל הבית ספר בעעעעעעע

דווקא עד עכשיו

הביצפר לא כל כך בעעעעעעעעע אבל מחר יש מתמטיקה אז בטח יהיה בעעעעעעעעעעעעעעעעע גררררררררררררררר

J To The Lo

New member
היה לי היום ספוררררררררררט

היה כל כךךךךךךךךךךך כיף
רצנו 1000 ואז המורה שלי זהבה אמרה נעשה חימום אז עשינו חימום..אבל משעמם כזה.. אז אמרנו שתיתן לנו לשחק עם הבנים חצי מהבנות היו הבנות הפיכסה ש"נו המורה אני מתביישת להיות איתם"
אז אותם היא המשיכה לחמם בעוד החצי השני הלך לשחק עם הבנים עלק משחק..הוא קרעעעעעעעע אותנו
הוא כזה בא עושה לי-תרדי ל5...
אני כזה-מה? שכיבות שמיכה..קדימה אחת.. אז מתן עשה כזה..אני רוצה להיות מתחתיה..אז בעטתי בו ואז כזה המורה הסתכל אליי במבט של "אני עומד להעיף אותך מהשיעור" אבל אז הוא אמר:"מזל שאת עשית את זה ולא אני..עכשיו תרדי ל10" נו מה לעשות..ירדתי...חחחח
קיצר..אין לי מילימטר בגוף שלא כחול-ירוק-אדום-צהוב מהמשחק ששיחקנו..משהו כמו פוטבול לערסים
אבל כל כך התגעגעתי לזה! אה ואני בשוק מעצמי אבל היום היה מתמטיקה..ולא סבלתי!

חחחחחחחחח

גם אני לא סבלתי היום במתמטיקה... כי לא למדנו חחחח הביאו לנו מורה חדש, ים מבטא צרפתי כ-ב-ד!!!! משו מפחיד!!! ויש לו תקנון מפה עד הודעה חדשה חחחחחח כל השיעור התפקענו מצחוק חחחחח למורה הזה חסר כמה ברגים חחחחחחח גם עם המורה להיסטוריה היה קורע חחחח היא כמו המורה לאנגלית *במראה* וכמו המורה לספרות *בהתנהגות- מעבירה שיעורים מדכאים חבל על הזמן!! משו מפחיד חחחח* ויש גם את שיעור ביולוגיה שירה בטח תשמח לספר לכם מה היה *או יותר נכון מה לא היה* חחחחחחחחחחחחח ובהפסקה שרון המטומטמת גזרה לי ת'שיער!!! כאילו חתיכה קטנה ולא בולטת אבל עדיין!!! כלבהההההההההההההההההההההההההההההההה היא הולכת איתי מכות כי נגעתי בכתבה שאני הבאתי לה!!! הילדה חולה בראש!!!!!!!!! וחצי דקה אחרי זה היא משחקת אותה החברה הכי טובה שלי חברה עעללללללללללללקקקקקקקקקק חחחחחחח אבל היה קטעים... בתגובה שפכתי עליה איזה חצי בקבוק מים... חבל שהיא לא באה היום עם לבן...

All I Have

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אצלי במתמטיקה אי אפשר לזוז אם אתה זז המורה הורג אותך!!! ובהיסטוריה בכלל לא הקשבתי ציירתי ילדים חחחח אוי ביולוגיה היה הכי מצחיקקקק חחחחחחחחחח מור באה אליי כדי שנלך לבצפר והבצפר מתחיל ב-8:45 היא הגיעה בערך ב-8:30 ויצאנו ב-8:40 חחח ואז רצינו "לקצר" את הדרך אז הלכנו דרך בניין אחד שהיו בו ממטרות והם התקיפו אותנו חחח ובסוף השער שם היה נעול אז נאלצנו לטפס על הגדר
והתקלף לי העור
ואז שהגענו לבצפר באנו לכיתה ולא היה שם אפחד אז התחלנו לחפשששש וחיפשנו בכל הבצפרררר (אנחנו בקומה 3 ועלינו וירדנו אותה איזה 80 פעמיםםם) ושאלנו את כל העולם ובדקנו כמעט בכל מקום (ועוד בבצפר גדול זה בכלל שיגעון איזה 400 חדרים)
בסוף השיעור התברר שהם הלכו לכיתה אחרי כי לא היה מזגןןןן בעעע
אבל נו מילא מחקו לנו את החיסור ועשינו קצת ספורט

קצת הרבהההההההה ספורט חחחחחחחחחחח

מחר צריך ללכת ביחד עוד פעם חחחחחחחחחחחחחח הרגע שלחו לי לאימייל שאתמול הייתה שריפה בהילטון בלונדון כשווסט היו שם.... אז קיאן מספר כזה שהם שמעו אזעקה, והם רצו חצי ערומים *
הלוואי עליי להיות שם
* והיה בלאגן והם היו צריכים לרדת 10 קומות.... חחחח אחרי מה שעברתי היום *תודות לשירה
* נראה לי 10 קומות אני עולה יורדת נון סטום מתוך שינה חחחחחחחחחחחחחח

J To The Lo

New member
אז זהו..שלי כן היה מתמטיקה..

ומאוד נהנתי.. כאילו אני לא יכולה להסביר איך זה קרה.. אבל נהנתי.. הוא נתן לנו דוגמאות לשאלות בבבגרות במתמטיקה ל5 יחידות..וכאלה קשות אז אמרתי לו-עד שאני לא פותרת את זה אתה לא זז מפה אז כן,הוא הסביר לי..ואני מתעקשת איתו "לא..אל תלך..עוד אחד.." ואז היה היסטוריה אז יעקב כבר הגיע..ועשה לנו בוחן.. 10 דקות 8 שאלות..למות

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חחח היום שיעור מתמטיקה הלך ככה: כזה מתחיל השיעור, ואז הוא אמר לאחד הילדים שזה לא סטודנט חופשי ושיוציא מהר מחברת וכלי כתיבה ואז אני כזה שואלת אותו כדי לגרור זמן ושלא נלמד אם אפשר לעבור לכיתה עם מזגן הוא שלח מישו לחפש כיתה ואז הוא אומר לי כזה: זה שאמרתי להוא להוציא מחברת לא אומר שכל השאר לא צריכים לעשות אותו דבר חחחח טוב אז אני מוציאה מחברת וקלמר ואז מצאו כיתה, אני מכניסה הכל לתיק ועוברת כיתה דקה אחרי זה הוא עושה לי כזה: איפה הציוד?? אני מוציאה ואז הוא העביר אותי מקום כי דיברתי נון סטופ עם קרן וטל אז אני אורזת ומתיישבת ועוד פעם הכל בתיק חחחחח אז פעם שלישית הוא עושה לי הרצאה על איך מגיעים לשיעור מתמטיקה חחחחחחח ואני כזה בשיא העצבים: טוב סליחהההההההה והוא כזה: זה בסדר סלחתי חחחח הוא לא קלט כמה צינית ועצבנית הייתי עליו חחחחחחחח היה קורעעעעעעעעעע

All I Have

New member
חחחחחחח

מורה מפגר... לפחות אצליכם אפשר לזוז... אהה ומור אחרי מה שעשינו היום אנחנו גם יכולות לעלות את מגדלי עזריאלי בריצה ברגל עם תיק כבד על הגב חח

מרשה לזוז???

איך שהוא נכנס לכיתה: שלום! יש לי רשימת חוקים בשיעור! בשום פנים ואופן לא לקום! אפשר להצביע ולבקש רשות ובדרך כלל אני נותן! מה הוא מצפה? שאני יבוא אליו: ריצ'רד אפשר לשלוח פתק?? נו באמתתתתתתת חחחחחחחחחחחח עזריאלי????? חחחחחח יאללהההההההההההההה חחח המשטרה תעצור אותנו ותשים אותנו באברבנל חחחחחחחחחחח נראה לי אנחנו המטורפות היחידות שיכולות לרוץ שם עם תיק כבד על הגב חחחחחח עוד נגיע לספר השיאים של גינס

למעלה